tülayım gelmiş hoşgelmişşşşş
ebru betül doğurmadan tekrar buluşalım diyordu canım. gerçi bu göbeklerle azcık zor gibi ama... ne dersiniz? hem meryem de katılabilir bu sefer herhalde.
denizcim gülcanla bizim göbek çatlamadıysa senin ki hiç çatlamaz anacım merak etme.
valla şu durumda işin açıgı meryem kadın tutacak durumda degılız o parayla bı eksiğimi alırım gözüyle bakıyorum...
dogumda izmire gelıyorum hatta haftaya dönüyroum galıba...dogru dogumdan sonra bi daha sılıncek gelınceee
baharcim bana uyar tatlim, sizlere de uyrsa yine ayarliyalim bi gunu daha da gec olmadan :)
gulcancim kafayi mi yedin canim yaaa ne cam silmesi, kizlar lutfen yapmayin su evi temizlicem diye kendinizi ve bebisleri riske atmayin. birakin pis kalsin yaaa, kimse ayiplamaz di mi zaten 9 aylik hamile sonra da yeni bebek sahibi birinin evi pis diye ayiplayan olursa da kusura bakmasin ama kufur ederim simdi
walla babanem saolsun yemeğimi ütümü falan hallediyor ama kadına temizlik yaptırmam asla. zaten yaşlı kıyamam ona ben. azar azar halletcez artık napalım. camları falan takan yok bir tek salonumun ön camı boydan onu silcez o kadar diğerleri kalıversin dert değil. öyle dip temel temizlicem de ne olcak millet gelcek çoluk çocuk, hiçbiri çocuğuyla ilgilenmicek anca lak lak. ay o telaşlar geçsin asıl o zaman lazım dip temel temizlik bize :)
walla babanem saolsun yemeğimi ütümü falan hallediyor ama kadına temizlik yaptırmam asla. zaten yaşlı kıyamam ona ben. azar azar halletcez artık napalım. camları falan takan yok bir tek salonumun ön camı boydan onu silcez o kadar diğerleri kalıversin dert değil. öyle dip temel temizlicem de ne olcak millet gelcek çoluk çocuk, hiçbiri çocuğuyla ilgilenmicek anca lak lak. ay o telaşlar geçsin asıl o zaman lazım dip temel temizlik bize :)
biraz dayaklıgım ama benımde kendıme göre haklı sebeplerım vardıgulcancim kafayi mi yedin canim yaaa ne cam silmesi, kizlar lutfen yapmayin su evi temizlicem diye kendinizi ve bebisleri riske atmayin. birakin pis kalsin yaaa, kimse ayiplamaz di mi zaten 9 aylik hamile sonra da yeni bebek sahibi birinin evi pis diye ayiplayan olursa da kusura bakmasin ama kufur ederim simdi
aynen cnm yaaaa.eşim tutalım dio ikiletmez ama ben kıyamıyom zaten işten ayrıldığımdan beri eşime yük oluyomuşum gibime geliyooo :sinifsinif:
walla bana da uyar tatlışım. sizi tekrar görmek süper olur. ama herkes yaymış anacım topikte yok yoruluyom yok şöle böle gönüllü bu sefer azalır gibi.
tişşşkür şekerim.aferin kısss bahar yürrrüüüüü kim tutar seni
alkisalkisalkis
benim arkadaş da dört dörtlük temizlik yaptı doğum yapcam diye...doğum yaptı gelen giden o evi tekrar mahvettii..kız o kadar üzüldü ki temizlik boşa gitti valla...tekrar yaptı...
özge feyza hoşgedınız kızlar kusura bakmayın geç oldu
yeni gelen arkidişler hoş gelmişler
gülcan valla aynı kafadanız cnm eşim ne kadar hissettirmesede ben de aşırı bi tutuculuk başladı
ama ne yapalım bebişler için değer onlarla vakit geçircez ve dah önemli meslek annelik yapıcaz cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?