2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kaydirigubbakcemile5ya sorma tülaycım önceden para hesabı yapmazdım şimdi ne oldum bılmem annelik böle bişey galıbaaa

ayfercim gelir mi bilmiyorum cok agirlastim yuruyemiyorum diyordu en son,
emine fazla girmiyor bu aralar
sen ben ve betul var, dedigin gibi belki meryemde gelir bu sefer :)
ayfer yan çizmişti zaten ama emine gelir sanırsam. walla gene gtsek aynı yerde kahvaltı yapsak sohbet etsek kafamızı boşaltsak ayyy bana çok iyi gelmişti sizi görmek yaaaa.

kaydirigubbakcemile5ya sorma tülaycım önceden para hesabı yapmazdım şimdi ne oldum bılmem annelik böle bişey galıbaaa

ya aslında tutuculuk değil elimden geleni yapmak bu bence bu güne kadar çalıştığım halde evimin hiç bi işi kalmadı ne misaifrden ne temizlikten kaldım ama şimdi evde boşum ya batıyo bana.....ee gülcan ın dediği gibi bide annelik girince işin içine bebğin masrafları oluck.sağlık kontrolleri,aşıları,annenin kontroller....Allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyim

aayyy doğum hikayelerini okudum çok duygulandım ben yaa..Gözlerimden yaşlar süzülüyor işyerimdeyimde biri görse ne der...:kedi:

iii akşamlar hanımlar heinize ben çok oturdum belim agrıdı vallah hadii öptüm hepiniziiiiopuyorumnanaktan

ayfer yan çizmişti zaten ama emine gelir sanırsam. walla gene gtsek aynı yerde kahvaltı yapsak sohbet etsek kafamızı boşaltsak ayyy bana çok iyi gelmişti sizi görmek yaaaa.

tamam canim ayarliyalim hafta sonu icin. benimde cok hosuma gitmisti yine konusuruz uzun uzun ne guzel dogumda yaklasti zaten :)

ben cikorum kizlar hepinize iyi aksamlar :)

ben de 17yim kafamçokkarıştı bi başarabilsem koyacağım koca göbeğimin fotosunu da olmuyo iste naniknanik

ben aldım canım hemde baya bi aldım ama ayaksız olursa daha kullanışlı oluyomuş..benımkılerinde çogu ayaklı tersine-tatlicadiarzu-
ben yeğenimden biliyorum ayaklılar da çok kullanılıyor. araya gitmez hiçbiri yani...

bende cumartesi işten ayrılıyorum ve ışık hızı ile doğum temizliği yapcam...halılar , camlar, dolaplar vs....ayyyyy gözüme çok büyüdü...delikafadulden

arkadaşlar, temizlik felan dikkat edin lütfen :1shok: özellikle yer silme vb ıslak işlerde allah korusun düşme müşme riski olur. gerci insan yolda yürürken de düşabilir ama gene de...
hem temizlik yorugunluğundan sonra vaktinden önce doğuran bir sürü kişi duyuyoruz
allah korusun. pis kalsın işte sırnaşık şey :CüvCüv:

ninocum ben en son tartıldığımda 17 kiloydum canım. bir süredir tartılmıyorum kendi kendimi protesto halindeyim :)
buarada iki dakika giremedim herkes firar etmiş ....

ben geldim, bana işyerinde yasak bu siteye girmem, engelleniyorum. zar zor bi kaç yerden ulaşabiliyiorum size.

Kızlar merhaba. Ben geldim. Biz kızımızla artık eve geldik.. Her zaman hayal ettiğim şey gerçek oldu kızım artık odasında, yatağında, kucağımda heryerde... Geçmişe çok dönemiycem ama başka doğuran var mı kızlar?

iyiyiz özgecim, tubayı konuştuk işte.... şimdi ben de albüm oluşturdum hadi sen de bak tatlım.... yüklemesi zor oldu herkesi beklerim bu nedenle albümüme....

slm gülaycım ben göremiyorum bebişinin cicilerini hadi arkidiş olalım o zaman bende bakmak istiyorummmm:teselli:kaydirigubbakcemile2

dilekcim sen de hoşgeldin, bu aralar fazla yazmıyorsun. herşey yolunda di
mi canım.

İyiyim tatlım sorun yok annem vardı hem onunla sohbet edip hem size konsantre olmak zor oluyor açıkcası o nedenle sadece okudum ayrıca işlerimde oluyor evde bugünde biberonları ve emziğimizi sterileze ettim ve nevresim takımlarını yıkadım kızımın...Ayrıca eşimin notebookunu kullanıyorum yattığım yerden bu sıcakta kucağıma da alamıyorum yatarak tek elle yamakta zor geliyor falan filan işte:)))

hoşgeldinn canımm ayy seni okudukca insanın doğurası geliyo yaa ne güsel yazıyosunn ben meraktan catlıycam acaba nasıl bişey bizim tosuncuk diye senin kollarında kokluyosun mis gibi ohhhh bizim yerimizede kokla meleğinii
bu arada baska doğuran yok henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…