yeni gelen arkidişler hoş gelmişler
gülcan valla aynı kafadanız cnm eşim ne kadar hissettirmesede ben de aşırı bi tutuculuk başladı
ama ne yapalım bebişler için değer onlarla vakit geçircez ve dah önemli meslek annelik yapıcaz cnmmm
ayfer yan çizmişti zaten ama emine gelir sanırsam. walla gene gtsek aynı yerde kahvaltı yapsak sohbet etsek kafamızı boşaltsak ayyy bana çok iyi gelmişti sizi görmek yaaaa.ayfercim gelir mi bilmiyorum cok agirlastim yuruyemiyorum diyordu en son,
emine fazla girmiyor bu aralar
sen ben ve betul var, dedigin gibi belki meryemde gelir bu sefer :)
o tutuculuk bende de var canımcım. ama önceden de çok sık kadın çağırmıyordum zaten kendim yapabildiğimi yapıyordum yapamadığım yerde kadın çağırıyordum. eşim de tabi her zaman yardımcı olur o da ayrı. şimdi de diyorum ki bebeğe bişi alırım o parayla. ama bunu derken tüm işleri kendim yapmıyorum tabi ki. eşim süpürüyo ben siliyorum mesela.
kaydirigubbakcemile5ya sorma tülaycım önceden para hesabı yapmazdım şimdi ne oldum bılmem annelik böle bişey galıbaaa
ayfer yan çizmişti zaten ama emine gelir sanırsam. walla gene gtsek aynı yerde kahvaltı yapsak sohbet etsek kafamızı boşaltsak ayyy bana çok iyi gelmişti sizi görmek yaaaa.
salihas hoşgeldin canımcım.
meryem istanbulda temizlikçi bulmak bir dertmiş anacım. gelen de işini doğru dürüst yapmıyor deli ediyorlar adamı.
tülay sen 12,5 ile fil oluyorsan ben 17 ile ne oluyorum acaba bi sor bakem kendine??????
ben yeğenimden biliyorum ayaklılar da çok kullanılıyor. araya gitmez hiçbiri yani...ben aldım canım hemde baya bi aldım ama ayaksız olursa daha kullanışlı oluyomuş..benımkılerinde çogu ayaklı tersine-tatlicadiarzu-
bende cumartesi işten ayrılıyorum ve ışık hızı ile doğum temizliği yapcam...halılar , camlar, dolaplar vs....ayyyyy gözüme çok büyüdü...delikafadulden
ben geldim, bana işyerinde yasak bu siteye girmem, engelleniyorum. zar zor bi kaç yerden ulaşabiliyiorum size.
annem düşün hatun nasıl temizlik yapıyor temele kadar temizliyor yahu kaydirigubbakcemile3baharcım bayıldım dip temel lafına... bizde de dip köşe denir...
iyiyiz özgecim, tubayı konuştuk işte.... şimdi ben de albüm oluşturdum hadi sen de bak tatlım.... yüklemesi zor oldu herkesi beklerim bu nedenle albümüme....
dilekcim sen de hoşgeldin, bu aralar fazla yazmıyorsun. herşey yolunda di
mi canım.
Kızlar merhaba. Ben geldim. Biz kızımızla artık eve geldik.. Her zaman hayal ettiğim şey gerçek oldu kızım artık odasında, yatağında, kucağımda heryerde... Geçmişe çok dönemiycem ama başka doğuran var mı kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?