oy oy evin isi bitmez kizlar, bizde o kadar temizlik yaptik hala biseyler var, benim canta hazitlancak, alisin bi kac parca esyasi ve battaniyelerini yikadim onlar utulenecek. lambalar silincek. falan filan ve bugun temizlige gelecek bayan hastalanmis grip olmus gelemiyor
artik bisekilde halletcez.
kizlar yaaa benim bebek baya yukarda, hic sancim kasilmamda yok. dogmaya pek niyeti yok gibi geliyor bana. ya 40. haftayi gecirirse
Yasemincim bende öyle istyorum en azından 40ı çıksın diye ama anneciğimi de zora sokmak istemiyorum. Çünkü 65 yaşında dizlerinde kireçleme falan var. Sürekli ayakta duramaz. İlk hafta eşim yıllık izin kullanacak onun bayağı bir yararı olur. Hatta hastanede de eşimin yanımda kalmasını istiyorum ama bebeği nasıl tutar orası şüpheli.
yasemin canım bana fazla gibi geldı ama sen bılırsın tabıkı. sen ayaga kalktıktan sonra zaten evladınada kendıne de bakarsın. bır terslık olmadıkca 10 gun yeterde artar bıle
Bebek konusunda öyle olabilir de en azından getir götür işlerini falan yapar etrafı toparlar gelen olursa onlarla ilgilenir diye düşünüyorum canım.erkeklerin ilk haftalarda pek işe yaramadığına dair bir inanış vardır ama senin kociş becerikli çıkar belki :ecrin_bebek:
Evet canım az kaldı. Yarın son kontrol var nst ye gireceğim ben yine de herşeye hazırlıklı olsam iyi olur. Doğum çantamı falan bir kontrol edeyim.özgecim paylaşım için tşk.ler çok güzel yazmış baba böle düşündükçe bu dunya için bi bebek ???
özlemcim hoşgeldın canım aman şafak 6 bişey kalmamış...
yasemın bu sorunun cevabı benım için net degıl ama ne guzel anacıgın olsun tabi yanında o durumda ınsan başka kımı ısterkı yanında bencıllıkte degıl en dogal hakkın onlara çok ıhtıyacımız olcak her konuda
Gülaycım sen şanslıymışsın. Bizim her iki ailede şehir dışında. Gelmler gitmeler zor olacak yani.ay yok yasemincim annen sağlıklıysa kalsın tatlım valla ben annemi 20 gün falan isterim sonra kociş yanımda kalacak yani yıllık izinlerini kullanacak askerlik öncesi. eğer kociş olmasaydı annemi isterdim ama... onlar için de güzel bence, torunu ve kızıyla birlikte olcak.... seninki tabi şehir dışında git gel yapamaz, benim muhtemelen git gel yapar, iki gün falan yatılı kalır her sabah gelir akşam kociş onu eve bırakır.... zaten evler yakın sayılır....
özgecim sağol tatlım iltifatın için.....
Kızlar doğumdan sonra annesi yanında kalacak olan var mı? benim annem gelecek normal olursa 20 gün falan kalsın istiyordum ama sezeryan olursa 40 ım çıkana kadar yanımda kalsın istiyorum sizce bu uzun bir süre mi , yani bencillik mi etmiş olurum .
Evet ben goremiyorumbenim ticker kaybolmus((
Meryemcim benim de annem aynı şehirde olsa gelip kalmasını istemezdim zaten , ama şehirler arası olunca ne yazık ki böyle oluyor , yoksa tüm gün benimle durur eşim gelince giderdi...Annelerinizle aynı şehirde olmanın kıymetini bilin canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?