2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yasemin canım bana fazla gibi geldı ama sen bılırsın tabıkı. sen ayaga kalktıktan sonra zaten evladınada kendıne de bakarsın. bır terslık olmadıkca 10 gun yeterde artar bıle

merhaba herkese
umarım iyisinizdir, keyifler yerindedir
bu defa önceki sayfalara da bakamadım, ama bir problem yok gibi duruyor :bbo:

şekerim daha erken değil mi? bende de yok bunlar... aman gec olsun güç olmasın kaydirigubbakcemile2

sonuçta deneyimsiz olucaz , anneler daha iyi bilirler , anneme kalırsa 2 ay bile kalırım diyor babamı felan gözü görmüyor , annem 47 yaşında...Şimdi ben hani eşimle yanlız kalırız falan diye düşünmüştüm ama eşim zaten akşamdan akşama gelecek ben bütün gün yanlız yapamam gibi geliyor ne bileyim sorayım dedim ...

erkeklerin ilk haftalarda pek işe yaramadığına dair bir inanış vardır ama senin kociş becerikli çıkar belki :ecrin_bebek:

ay yok yasemincim annen sağlıklıysa kalsın tatlım valla ben annemi 20 gün falan isterim sonra kociş yanımda kalacak yani yıllık izinlerini kullanacak askerlik öncesi. eğer kociş olmasaydı annemi isterdim ama... onlar için de güzel bence, torunu ve kızıyla birlikte olcak.... seninki tabi şehir dışında git gel yapamaz, benim muhtemelen git gel yapar, iki gün falan yatılı kalır her sabah gelir akşam kociş onu eve bırakır.... zaten evler yakın sayılır....

özgecim sağol tatlım iltifatın için.....

özgecim paylaşım için tşk.ler çok güzel yazmış baba böle düşündükçe bu dunya için bi bebek ???

özlemcim hoşgeldın canım aman şafak 6 bişey kalmamış...

yasemın bu sorunun cevabı benım için net degıl ama ne guzel anacıgın olsun tabi yanında o durumda ınsan başka kımı ısterkı yanında bencıllıkte degıl en dogal hakkın onlara çok ıhtıyacımız olcak her konuda

yasemin canım bana fazla gibi geldı ama sen bılırsın tabıkı. sen ayaga kalktıktan sonra zaten evladınada kendıne de bakarsın. bır terslık olmadıkca 10 gun yeterde artar bıle

Canım asıl o 10 gün geçtikten sonra misafirler gelmeye başlıyorlar ya , yanında yardımcı olacak birini çok arıyorsun en azından ben bebekle ilgilensem annem servis yapar diye düşündüm , eşime kalırsak ohoooooo misafirlerin önüne bir şey koymadan aynen postalar ...

valla ben asla yemek yapamam bebek varken, normalde de çok yapmıyorum zaten, kociş yapar genelde, o yüzden ben bebekle ilgilenirken annemin evde yemek yapması benim için süper olur, malum bu dönemde iyi beslenmemiz gerecek.... yoksa ben evde aç kalır , bebekle zafiyet geçiririz Allah göstermesin, o kadar üşenirim yani he he :) bir de bebekle ilgili annelerin pratik fikirleri oluyo, annemin deneyimlerinden de yararlanmak istiyorum.....

haklısın yasemincim. benım sımdı annem falan bana çok yakın sanırım ben ondan bu kadar rahatım. bırısı gelecek olsa hatta gelse anne geldıler derım 10 dk sonra bende.

Ay ne tuhaf ya , eskiden kaç haftalığız diye hafta sayardık şimdi kaç hafta kaldı diye gün sayıyoruz ... Zaman gerçekten ne kadar çabuk geçiyor , geçen gün konuştuğum doğum yapmış bir bayan son haftalarının tadını çıkart bu ilgiyi doğumdan sonra göremiceksin hep bebek olacak ilgi odağı falan demişti ...Hakikaten bazen sinir bozucu olsa da insnaların kapını açması , torbaları elinden alması ne bileyim az da olsa yer vermeleri gibi bir şey kalmayacak ...

erkeklerin ilk haftalarda pek işe yaramadığına dair bir inanış vardır ama senin kociş becerikli çıkar belki :ecrin_bebek:
Bebek konusunda öyle olabilir de en azından getir götür işlerini falan yapar etrafı toparlar gelen olursa onlarla ilgilenir diye düşünüyorum canım.
Evet canım az kaldı. Yarın son kontrol var nst ye gireceğim ben yine de herşeye hazırlıklı olsam iyi olur. Doğum çantamı falan bir kontrol edeyim.
Gülaycım sen şanslıymışsın. Bizim her iki ailede şehir dışında. Gelmler gitmeler zor olacak yani.

yasemincim canımcım benim babanem bu ay başında geldi doğumdan sonra da baya kalır. gerçi onun izmirde takıntısı yok kalabilir. tamam 10 günde toparlanırsın ama canım gelen gidenin olacaksa kalması daha iyi bence. yardımcı olur. ben öyle herkesin mutfağıma girmesini sevmem, eh elimde bebekle de millete ikram falan zor olur. babanem ilgilenir genelde diye düşündüm.

of arkadaşlar geceyi berbat gecirdim, ama herşey şom ağızlılığım yüzünden oldu
dün bir arkadaşıma anlatıyordum; hamileler yatarken bacaklarının arasına yastık koyar, bacakları sürter vb, ama benim bacaklar çok şişmedi, hiç yastık felan almadım diye
akşam bir gittim eve, benim çok özel bölgem aynen pişik
ne yürüyebiliyorum ne bacaklarımı bitiştirip yatabiliyorum
yani insan bu kadar mı şom ağızlı olur laelaelaelaelae

Meryemcim benim de annem aynı şehirde olsa gelip kalmasını istemezdim zaten , ama şehirler arası olunca ne yazık ki böyle oluyor , yoksa tüm gün benimle durur eşim gelince giderdi...Annelerinizle aynı şehirde olmanın kıymetini bilin canım .

Benim annem gelecek ama bakalım nasıl olacak kız kardeşim 11 Eylulden sonra dogumu olacak inşallah benim kız erken gelmeye kalkmazda bayram sonasını bekler. Yoksa annemsiz
.

kizlar yaaa benim bebek baya yukarda, hic sancim kasilmamda yok. dogmaya pek niyeti yok gibi geliyor bana. ya 40. haftayi gecirirse [/QUOTE]
Benimde donup duruyoo aşagıdaydı şimdi yukarı toplandı

benim ticker kaybolmus ((
Evet ben goremiyorum

ıstanbul için aynı sehırde olmak yeterlı değil:) ben çok şanslıyım kı annemle aramız çok az. taksıye atlasa 10 dk surmez. ablam desen 3 4 dakıka uzagımda. ben bu konuda gercekten sanslıyım canım. senın durumunda en ıyısı annenın mevlutu yaptıktan sonra gıtmesı olur

valla benim kayinvalidem cok yakin oturuyor bana, eminim o herseyi halletmeye calisir surekli yiyecek felan hazirlar ama yinede ne bileyim annemi yanimda isterim bir sure gibi geliyor.

tabi evde babam ve erkek kardesim var o yuzden cok uzun bende kalamaz ama yine de bir sure kalip bizimle ilgilenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…