eve gellldimm. akşama çaya misafirim var ortalığı toplayalım bişiler hazırlayalım dedik babaneyle. offff ama parmağımı oynatasım yok kızlar yaaaa..
emsallcim bardaklar çok cici olmuş canımcım.
KIZLAR görümcemden biliyorum hastaneye gelen çok da fazla olmuyor, onların da çevresi fazla ama 1. derece akrabalar geliyo ve yakın arkadaşlar genelde hastanede ziyaret etmek istemiyolar insanlar... ama eve gelen çok olur, zaten toplasan hastane ev 100 den fazla gitmez.... bu rakam bile çok bence.
o yüzden ebrucum kalabilir senin şekerlerim mevlide canım, belki yaptırmana gerek kalmayabilir. ama eşimin sülalesi de burada olsaydı imkansız yetmezdi bize 100 tane şeker.....
kizlar isyerinde tecrubeli bi anne var mutlaka sterilizator lian cunku ise donecekseniz sut pompasini da surekli steril etmek lazim benim cok isime yaradi diyor.
sonra emzirme yastiklarinin arkadan cirtcirtli olanlari varmis e-bebekte, mutlaka ondan alin diger yarim ay seklinde olanlar kayiyor yumusak bebekte rahat edemiyor dedi
bebeginize asla blender dan gecirip vermeyin yiyecekleri, catalla kasikla ezip hafif taneli verin yoksa bebek pureye alisip taneli bisey yemiyormus
sonra cok minikken aykkabi almayin hic kullanilamiyor dedi ancak 1 yasindan sonrasi icin ayakkabi alin dedi
emzirme yastigi ve ayakkabi kismi ne yazikki benim icin gecc ama belki sizlerin isine yarar
Albume attım kızlar, ben bu arada gidip bir duş alayım sonra süslenip arkadaşımla buluşayım yoksa duramayıp mutfagı toparlayacagım
eve gellldimm. akşama çaya misafirim var ortalığı toplayalım bişiler hazırlayalım dedik babaneyle. offff ama parmağımı oynatasım yok kızlar yaaaa..
emsallcim bardaklar çok cici olmuş canımcım.
kızlar işlerime ara vererek tekrar geldimm... emel doğurmuşş çok şükür bebekte kendiside gayet iyyimiş...yalnız bbebek emmemiş şimdi mama veriyorlarmışş...dün ultrasonda kilosu 3.370 çıkmıştı bebeğin bugün doğduktan sonra 2.270 doğmuş... demekki ultrasona aldanmamak gerek...
kızlar işlerime ara vererek tekrar geldimm... emel doğurmuşş çok şükür bebekte kendiside gayet iyyimiş...yalnız bbebek emmemiş şimdi mama veriyorlarmışş...dün ultrasonda kilosu 3.370 çıkmıştı bebeğin bugün doğduktan sonra 2.270 doğmuş... demekki ultrasona aldanmamak gerek...
Kızlar az önce itibariyle görümcem evi terketmiş bulunmakta.. Ay yemin ediyorum kızlar herkes beni lohusa depresyonuna sokmak için uğraşıyor ama ben ısrarla girmemek için uğraşıyorum.
Kızlar az önce itibariyle görümcem evi terketmiş bulunmakta.. Ay yemin ediyorum kızlar herkes beni lohusa depresyonuna sokmak için uğraşıyor ama ben ısrarla girmemek için uğraşıyorum.
gözün aydın canım kurtulmuşsun hadi yine kazasız belasız atlattın darısı başımıza senın sabrına ve enerjıne hayran kaldım valla.ben düşündükçe şimdiden depresyona giriyom(
MyLadyBird, hosgeldin canim. noldu ki niye terketti gorumcen evi? onlar senin kadar rahat bir dogum sonrasi geciren gormemislerdir kiskanmislardir canim, iyi olmak bazi insanlarin kiskanclik damarlarini harekete geciriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?