2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

eve gellldimm. akşama çaya misafirim var ortalığı toplayalım bişiler hazırlayalım dedik babaneyle. offff ama parmağımı oynatasım yok kızlar yaaaa..
emsallcim bardaklar çok cici olmuş canımcım.

ohhh maşallah yakın olsaydık yapılanlardan yemeye gelseydim :)))
teşekkür ederim tattluuummm

gulaycim 150 ne ki
bizim arkadaslar tam 500 tane bebek sekeri yapmislardi ve hepsi bitmisti
ama onlarin cevresi cok genis hastane odasi dolup tasmisti
bizim tabi o kadar gelen gidenimiz olmaz ama yine de bulunsun diye iste yapmis olduk
cokta guzel oldular fotolarini ekleyince gorursunuz
saolsun yasemininde yolladigi etiketi basip her birine zimbaladik.

kızlar işlerime ara vererek tekrar geldimm... emel doğurmuşş çok şükür bebekte kendiside gayet iyyimiş...yalnız bbebek emmemiş şimdi mama veriyorlarmışş...dün ultrasonda kilosu 3.370 çıkmıştı bebeğin bugün doğduktan sonra 2.270 doğmuş... demekki ultrasona aldanmamak gerek...

ayakkabı ben de aksesuar amaçlı birkaç tane aldım ama oyle pahalı şeyler deil zaten
emzirme yastıgı benm için de artık çok geç :)
ama sterilizatör almıştım weewell in. 2 tane arkadasım da var aynısı cok memnunlardı. inş.kullanırım aldıgıma deger.

Albume attım kızlar, ben bu arada gidip bir duş alayım sonra süslenip arkadaşımla buluşayım yoksa duramayıp mutfagı toparlayacagım

maşallah canım renk seçimi süper. güzel günlerde kullanın saglıkla..

eve gellldimm. akşama çaya misafirim var ortalığı toplayalım bişiler hazırlayalım dedik babaneyle. offff ama parmağımı oynatasım yok kızlar yaaaa..
emsallcim bardaklar çok cici olmuş canımcım.

ne misafiri artık baharcım yaa sen bak keyfine valla ben hiç kaldıramıyorum artık kimseyi..

emsalcim begenmem mi canım süper bence. sade ve şık. sade olunca çirkin olur anlamına gelmez ki canım ben çok begendim. bardaklar hiç de plastik gibi degil yanlız.
metroya düşerse yolum alırım onlardan, yoksa kocama logusa bardagı alıcam desem ne işimiz var der taa metroda kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Kızlar az önce itibariyle görümcem evi terketmiş bulunmakta.. Ay yemin ediyorum kızlar herkes beni lohusa depresyonuna sokmak için uğraşıyor ama ben ısrarla girmemek için uğraşıyorum.

emelcım kavuştu demek yavrusuna gözün aydın olsun çok sevındım allah analı babalı büyütsün darısı başımıza ınş..1100 gr mı fark etmış:1shok:

aaaaaaaaaa emel doğurmuş mu delikafadulden
Allah ım ya ne güzel bu gün iki doğum birdden haa :))
Allah ım uzun ömürler versin ikisininde oğullarına
hakikaten yaa bu usg de çıkan kiloya inanmamak gerek aradaki farka bakarmısın
birde hiç üstünün çıktıgını duymadım hep daha aşağıda çıkıyor kiloları

Ne diyosun yaa bu kadar fark olur mu bana 2,450 demişlerdi 2,440 doğurdum. Yuh yani bi kilodan fazla yaaa. Emel neden erken doğurdu?

ayyy canım benim allah yardımcısı olsun gozleri aydın
ultrasonda yanılma payı var ama 300 gr aşağı veya yukarı yanılma olur demişti dr. bize.
neden o kadar farketti ki anlamadım fisfisfis

Kızlar az önce itibariyle görümcem evi terketmiş bulunmakta.. Ay yemin ediyorum kızlar herkes beni lohusa depresyonuna sokmak için uğraşıyor ama ben ısrarla girmemek için uğraşıyorum.

gözün aydın canım kurtulmuşsun hadi yine kazasız belasız atlattın darısı başımıza senın sabrına ve enerjıne hayran kaldım valla.ben düşündükçe şimdiden depresyona giriyom(

Ya geçmişe bakmaya çalışıyorum ama , emel ve ela ile ilgili bir gelişme var mı ???

Bu arada emsalcim bardakların çok güzel olmuş , plastik diyorsun ama hiç belli olmuyor ....

Tuba ( anne olan ) Canım senin şu pozitifliğine hayranım sakın girme lohusa depresyonuna boşver minik kızının tadını çıkart ....

Emel'ciğimin gözü aydın Allah analı babalı büyütsün ama bu kadar da yanılma payı nasıl olur anlamadım

emel kavustu demek kuzusuna, allah anali babali buyutsun insallah ama bende daha once hic bu kadar fark duymamistim dogum kilosunda, simdi gelde inana yani dktorun dedigine

MyLadyBird, hosgeldin canim. noldu ki niye terketti gorumcen evi? onlar senin kadar rahat bir dogum sonrasi geciren gormemislerdir kiskanmislardir canim, iyi olmak bazi insanlarin kiskanclik damarlarini harekete geciriyor

emsallim gel hayatım başımın üstünde yerin var canım benim.
ayşecim saol canım bilgi için. emeliciğimiz de kavuştu yavrusuna. allahım analı babalı büyütsün. ama doktoru nasıl ölçüm yapmış öyle ya 1 kilo fark çok fazla. benim doktorum +-150 gram sapması olur dedi mesela.

Aaa şimdi gördüm , emel doğurmuş ama çok fark var 300/500 gr olabileceğini duymuştum ama bu kadar fark çok ya .... ay tırstım resmen ...ınşallah sağlıkla sıhhatle büyütür bebişi ...

bu kadar yanılma payı olamaz doktor hatası bence dogru düzgün ölçüm yapmamış

gözün aydın canım kurtulmuşsun hadi yine kazasız belasız atlattın darısı başımıza senın sabrına ve enerjıne hayran kaldım valla.ben düşündükçe şimdiden depresyona giriyom(

Az önce doktordan geldik biz dikişlerime baktı doktor iyiymiş çok şükür seni bi çok hastama örnek gösteriyorum herkese anlatıyorum pozitifliğini dedi :) Sağolsun doktorum. Ama neye kızdım anlatayım dün arkadaşım geldi ingiltereden nişanlısıyla birlikte bende süt sağdım verdim biberonu görümceme emzir diye bunlar gitti görümcem demez mi sütü bebeğe oğlu içirmiş 9 yaşındaki oğlu 2,5 kiloluk kızıma süt içiriyo ya var mı böyle bişey yani niye ki? Ben size oyuncak falan mı doğurdum. İçirsene sen ne var büyüsün sütte içirir yemekte yedirir aceleniz ne 9. günde. Tabi eşime söyledim oda zaten şaşırmış duyunca dediki lütfen verme çocuklara bebeği buda bozuldu gitti işte. :)

MyLadyBird, hosgeldin canim. noldu ki niye terketti gorumcen evi? onlar senin kadar rahat bir dogum sonrasi geciren gormemislerdir kiskanmislardir canim, iyi olmak bazi insanlarin kiskanclik damarlarini harekete geciriyor

Sana sonuna kadar katılıyorum ,korkutmaya çalışıyorlar ya da üstüne geliyorlar sen istedikleri tepkiyi vermeyince sinir oluyorlar , ben kafama taksam bile o an belli etmemeye çalışıyorum , insanla uğraşmak hakikaten çok zor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…