2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

İngiltere'de bir kadının 12 bebeğe hamile olduğu açıklandı. İsmi açıklanmayan kadının bir öğretmen olduğu ve 6 kız ile 6 erkek bebek beklediği belirtildi.
The Sun gazetesinde yer alan habere göre İngiltere'de bir kadın 12 çocuk dünyaya getirmeye hazırlanıyor. Haberde kadının doğum sürecini başarılı geçirmesi için şimdiden doktorlar tarafından kontrol altında tutulmaya başlandığı belirtildi. Eğer doğum başarıyla gerçekleşirse, bir defada 12 bebek doğuran kadın Guinness Rekorlar Kitabı'na da girecek. Hamile kadının kocası, dünyaya 12 bebek getirecek karısıyla gurur duyduğunu söyleyerek, "İlk başlarda bir ikizimiz olacağını düşündük. Ancak anne karnında ikiden çok bebek olduğunu öğrendiğimizde mutluluğumuz daha da arttı" dedi.
Genç adam, karısının kendini normal bir doğuma hazırladığını belirtti ancak doktorlar böyle bir doğuma imkansız gözüyle bakıyor.

hadi hayırlı olsunn. ama ultrason okadar yanılmaz maksımum yanılma 400 gr kadardır. çok sasırdım. keske mama vermeseler çocuk 3 yemek yemese de bişey olmaz acele etmişler. inşallah yıne meme emer

Ya valla tuhaf yani arkadaşlar ben çok moralim bozuk olsaydı bebeğimi emzirmek bile istemeseydim daha mı iyi olacaktı acaba bebeğimi koruyorum uyarıyorum surat asıyolar. Dün yatırmış yatağa biberon emziriyo dedim ki abla öyle yapıyosun ama kulağına süt kaçar kulak iltihabı olur en az 45 derece açıyla tutman lazım hemen surat asılıyo yaa söylemiyim mi yani napıyım çocuğum arada kaynasın heder mi olsun. Bide benimki küçük doğdu anne memesi alamadı ancak alışıyo yavaş yavaş o sırada mecburen sarılığı atlatsın diye biberonla verdim.. Dün mememden enmzirmeye çalışıyorum yavrum sinirleniyo bağırıyo arada demez mi eeee annen alıştırdı tabi biberona yani sanki başka bi alternatifim vardı anlamıyorum ki ben bu insanlardan bişey ya.

Aman ya ben bu yaşıma geldim , yeni doğan bebeği kucağıma alamıyorum ,millet ne meraklı küçücük çocuğa bebek kucaklatmaya , iyi yapmışsın ... Bir daha yapmaz en azından ...

teşekkür ederim canımm daha güzelleri senin olsun inşallahh
bu arada sizin için net görünsün diye ne yaptım :))))
evde vişne suyu yoktu bende 4. katta oturuyorum asansör yok gidemem
evde gelincik reçeli vardı onu sulandırdım içine doldurdum
şerbet gibi olsun orjinal görünsün diye :)))))

canım benim gelmiş yemiş kadar oldum teşekkür ederim

Aaa şimdi gördüm , emel doğurmuş ama çok fark var 300/500 gr olabileceğini duymuştum ama bu kadar fark çok ya .... ay tırstım resmen ...İnşallah sağlıkla sıhhatle büyütür bebişi ...

yaa demi aradaki fark çok fazla dr.u çok bonkör davranmış karın çevresini ölçerken :))

hadi hayırlı olsunn. ama ultrason okadar yanılmaz maksımum yanılma 400 gr kadardır. çok sasırdım. keske mama vermeseler çocuk 3 yemek yemese de bişey olmaz acele etmişler. inşallah yıne meme emer

Canımcım o 3 gün olayı daha normal doğan bebekler için bizimkiler minik olduğu için hemen kan şekerleri düşer iyice yemezler ve sonrada allah korusun ama sarılık olurlarmış o yüzden mamayla yeme refleksini geliştiriyolar hiç değilse sonradan kendine gelince ve süt gelince içiyolar merak edecek bişi yok yani :) Bizimde öyle oldu benim ki şimdi şapır şupur götürüyo çok şükür. :)

aaa aaa kadına bak oyuncak bebek sankı çocuga bebek emanet edılırmı allah korusun bişey olur çocuk ne anlar süt içirmeden iyi demiş kocan aman alınırsa alınsın allah korusun bişey olmuş olsa kımsenın içi yanmaz senın yanar sadece...bunun için bırakıp gittiyse gitsin güle güle ohh sende evınde bebegınle sefasını sür çatlasın

Allahım yardımcısı olsun
dediğiniz gibi kilosunu tutturamamış doktor, makinası milattan kalma yada doktoru rakamları yanlış söylemiş
yuh dedirtcek bi fark yanii
neyse sağlıklı olsunlarda önmeli değil, emer Allahın izniyle

tuba bacım verme görümcene filan, çoluk çocuk düşürür sonra bebeği, Allah korusun

hadi hayirli ugurlu olsun emelcik de dogurdu allah anali babali buyutmeyi nasip etsinnnnnnnnnnnn darisi bizlereeeeeeeeeeee cabucakkkkkkkkk offffffffffffffffff neyse ELAdAN haber varmiiiiiiii?????????? ultrasyonda yanilma payi cok oluyor kizlar zaten bebek doguncada veriyor 300gr bazilari daha fazlaaaaa :1no2:

Ben ne yazık ki 12 çocuğun da sağlıkla doğabileceğine inanmıyorum , tıbbi açıdan mümkün değil bir kere , şimdi kendimizi düşünelim bir bebek taşıyoruz ve çeşitli problemler yaşayan arkadaşlar var ,her şeyden önemlisi yerleri daralıyor ... Yani bana imkansız gibi geliyor .

tubacım görüncenin evden gitmesi çok hayırlı olmuş
uzun bir süre gelmesede olur gibi :))))
sen takma kafana hiç bir şeyi en güzelini yapıyorsun söylemek ve tavrını koymakla
zaten kızın minik doğdu Allah korusun

dogru onuda soylemişlerdi canım bıze 2500 un ustu ıcın gecerlıydı. maşallah sonradan emiyorsa ne guzel. maşşallah

bugün bizim evlilik yıldönümümüz ve eşim izne ayrıldığı halde beni evde yalnız bırakıp denize gitti
çok üzüldüm, canım çok sıkıldı
akşama çıkarız dışarı diyo bide

kızlar yaa bu gün gamze dilek tülay yoklar bu saate kadar çoktan gelmeleri lazım dı
habriniz varmı ben dünden sonra geçmişi okuyamadım merak ettim

Bencede süper oldu valla o gidince sürüncem sanıyo.. Niye sürüneyim allahın izniyle her işimi yaparım. Zaten dikişlerimde iğleşmiş bile.. Doktorda iyisin dedi Allahım beni kimseye muhtac etmesin güc versin sıkışırsam annemi çağırırım bursadan gelir... Biz eşimle bursaya taşınmak istediğimiz dönemde şaha kalktılar olmaz gitmeyin diye hepsi ben bursada olsaydım bi ablam gelirdi bi öbür ablam bi annem zorluk çekmezdim.. Ama dinleyipte gitmeyende hata zaten.

emsalcim dilekte tülayda bugun temızlık gunleri giremeyiz demişlerdi yarına gelırler.....

tubacim iyi olmus o zaman evi terketmesi canim
yaptigicok yanlis sen tabiki de kizmakta ve uyarmakta haklisin. biz bebeklerimiz icin nasil ugrasiyoru ne kadar kiymetliler bizim icin di mi ama? onun yaptigi is deil yani. sen hic canini sıkma bosveeer.
bi nazar boncugu tak kendine ve kizina aman nazar degmesin.

emsalcim, tulay ve dilek temizlik yapacaklardi bugun, hatta dilek belki diger gune de sarkar baya ugrayamayabilirim merak etmeyin demisti
ama gamzeyi bilmiyorum canim

maşallahh canım sana Allah ım nazardan saklasın
aminn canım haklısın Rabbim kimseyi kimseye muhtac etmesin
eşin ve sen yetersiniz birbirinize bence hiç takma

gamzenın saatı bellı olmuyor o bır yerlere gitmiştirde tulay gelmelıydı dılek te

canım gamze öylede yinede bir kez olsun girmesi lazımdı bu saate kadar ama belki işi vardır işin garibi bunların 3 üde msn e falanda girmedi bu saate kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…