kızlar işlerime ara vererek tekrar geldimm... emel doğurmuşş çok şükür bebekte kendiside gayet iyyimiş...yalnız bbebek emmemiş şimdi mama veriyorlarmışş...dün ultrasonda kilosu 3.370 çıkmıştı bebeğin bugün doğduktan sonra 2.270 doğmuş... demekki ultrasona aldanmamak gerek...
Sana sonuna kadar katılıyorum ,korkutmaya çalışıyorlar ya da üstüne geliyorlar sen istedikleri tepkiyi vermeyince sinir oluyorlar , ben kafama taksam bile o an belli etmemeye çalışıyorum , insanla uğraşmak hakikaten çok zor ...
Ya geçmişe bakmaya çalışıyorum ama , emel ve ela ile ilgili bir gelişme var mı ???
Bu arada emsalcim bardakların çok güzel olmuş , plastik diyorsun ama hiç belli olmuyor ....
Tuba ( anne olan ) Canım senin şu pozitifliğine hayranım sakın girme lohusa depresyonuna boşver minik kızının tadını çıkart ....
emsallim gel hayatım başımın üstünde yerin var canım benim.
ayşecim saol canım bilgi için. emeliciğimiz de kavuştu yavrusuna. allahım analı babalı büyütsün. ama doktoru nasıl ölçüm yapmış öyle ya 1 kilo fark çok fazla. benim doktorum +-150 gram sapması olur dedi mesela.
Aaa şimdi gördüm , emel doğurmuş ama çok fark var 300/500 gr olabileceğini duymuştum ama bu kadar fark çok ya .... ay tırstım resmen ...İnşallah sağlıkla sıhhatle büyütür bebişi ...
hadi hayırlı olsunn. ama ultrason okadar yanılmaz maksımum yanılma 400 gr kadardır. çok sasırdım. keske mama vermeselerçocuk 3 yemek yemese de bişey olmaz acele etmişler. inşallah yıne meme emer
Az önce doktordan geldik biz dikişlerime baktı doktor iyiymiş çok şükür seni bi çok hastama örnek gösteriyorum herkese anlatıyorum pozitifliğini dedi :) Sağolsun doktorum. Ama neye kızdım anlatayım dün arkadaşım geldi ingiltereden nişanlısıyla birlikte bende süt sağdım verdim biberonu görümceme emzir diye bunlar gitti görümcem demez mi sütü bebeğe oğlu içirmiş 9 yaşındaki oğlu 2,5 kiloluk kızıma süt içiriyo ya var mı böyle bişey yani niye ki? Ben size oyuncak falan mı doğurdum. İçirsene sen ne var büyüsün sütte içirir yemekte yedirir aceleniz ne 9. günde. Tabi eşime söyledim oda zaten şaşırmış duyunca dediki lütfen verme çocuklara bebeği buda bozuldu gitti işte. :)
Canımcım o 3 gün olayı daha normal doğan bebekler için bizimkiler minik olduğu için hemen kan şekerleri düşer iyice yemezler ve sonrada allah korusun ama sarılık olurlarmış o yüzden mamayla yeme refleksini geliştiriyolar hiç değilse sonradan kendine gelince ve süt gelince içiyolar merak edecek bişi yok yani :) Bizimde öyle oldu benim ki şimdi şapır şupur götürüyo çok şükür. :)
tubacım görüncenin evden gitmesi çok hayırlı olmuş
uzun bir süre gelmesede olur gibi :))))
sen takma kafana hiç bir şeyi en güzelini yapıyorsun söylemek ve tavrını koymakla
zaten kızın minik doğdu Allah korusun
Bencede süper oldu valla o gidince sürüncem sanıyo.. Niye sürüneyim allahın izniyle her işimi yaparım. Zaten dikişlerimde iğleşmiş bile.. Doktorda iyisin dedi Allahım beni kimseye muhtac etmesin güc versin sıkışırsam annemi çağırırım bursadan gelir... Biz eşimle bursaya taşınmak istediğimiz dönemde şaha kalktılar olmaz gitmeyin diye hepsi ben bursada olsaydım bi ablam gelirdi bi öbür ablam bi annem zorluk çekmezdim.. Ama dinleyipte gitmeyende hata zaten.
gamzenın saatı bellı olmuyor o bır yerlere gitmiştirde tulay gelmelıydı dılek te
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?