emsalcim dilekte tülayda bugun temızlık gunleri giremeyiz demişlerdi yarına gelırler.....
tubacim iyi olmus o zaman evi terketmesi canim
yaptigicok yanlis sen tabiki de kizmakta ve uyarmakta haklisin. biz bebeklerimiz icin nasil ugrasiyoru ne kadar kiymetliler bizim icin di mi ama? onun yaptigi is deil yani. sen hic canini sıkma bosveeer.
bi nazar boncugu tak kendine ve kizina aman nazar degmesin.
emsalcim, tulay ve dilek temizlik yapacaklardi bugun, hatta dilek belki diger gune de sarkar baya ugrayamayabilirim merak etmeyin demisti
ama gamzeyi bilmiyorum canim
ebrucum demek 500 şeker aman Allahım ne kalabalıktır düşünemiyorum... eğer kayınbabam ve kayınvalidem ankarada yaşasalardı sanrım biz de o kadar olmasada en azından bi 250 tane giderdi, iş arkadaşları hep gelirdi... Allahtan kurtuldum.
emele çok sevindim sağlıkla doğurduğuna ama o kadar fark çıkması imkensız doktor hatası kesinlikle bence de...
tubacım tatlım ben olsaydım duyunca parçalardım valla görümcemi, çok mu gurur duymuş acaba oğluyla.....
eslem uzulme canım erkekler her zaman çok duyarlı olmayabılıyor
Ağzın bal yesin çok gurur duymuş heralde ne biliyim.. Dersleri falan iyi değil hayatta başarılı olduğu bi alan buldular. Dokuz günlük bebeğe süt içirme tebrikler valla.. Heralde üstün başarı brovesi falan bekliyodu :)
haklısın galiba
ama bende çok hassasım, o gittikten sonra oturup ağladım
çünkü çok soğuk davrandı dünde bugünde
kızkardeşi gelince bişeyler oluyor kocama, huyu suyu değişiyor sanki
aşağıda annesinde ne konuşuyorlar bilmiyorum ama değişikliği fark ediyorum
bugün bizim evlilik yıldönümümüz ve eşim izne ayrıldığı halde beni evde yalnız bırakıp denize gitti
çok üzüldüm, canım çok sıkıldı
akşama çıkarız dışarı diyo bide
huysuzcum bebek odalarina yazdim ama burdasin yazim sana baska hangi yolla ekleyebilirim fotolari?bilmiyorumda ben:/
Kızlar belki okumuşsunuzdur bir topik vardı , lohusalıkta sinir bozan şeylermiydi neydi , orada da sık sık bayanların söz ettiği durum çocuk kucağına bebeği vermeye çalışmak birde bebeği öpmek ... Bazı kadınlar kendi çocukları bebekleri kıskanmasın diye yanlışda olsa bebeğe sahip çıksın diye böyle davranıyorlar , halbuki kendi de anne olmuş birinin bu kadar aciz varlıkları çocuk eline vermesi beni üzüyor . Bir de bebeğin annesi babası olmayan kişilerin şapur şupur öpmesi , ellerini öpmesi sinir bozucu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?