2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

emsalcim dilekte tülayda bugun temızlık gunleri giremeyiz demişlerdi yarına gelırler.....

anladım canlarım teşekkür ederim
biz kaçtık dinlenelim azcık kendinize iyi bakın
öptük kocaman hepinizi

ebrucum demek 500 şeker aman Allahım ne kalabalıktır düşünemiyorum... eğer kayınbabam ve kayınvalidem ankarada yaşasalardı sanrım biz de o kadar olmasada en azından bi 250 tane giderdi, iş arkadaşları hep gelirdi... Allahtan kurtuldum.

emele çok sevindim sağlıkla doğurduğuna ama o kadar fark çıkması imkensız doktor hatası kesinlikle bence de...

tubacım tatlım ben olsaydım duyunca parçalardım valla görümcemi, çok mu gurur duymuş acaba oğluyla.....

Ağzın bal yesin çok gurur duymuş heralde ne biliyim.. Dersleri falan iyi değil hayatta başarılı olduğu bi alan buldular. Dokuz günlük bebeğe süt içirme tebrikler valla.. Heralde üstün başarı brovesi falan bekliyodu :)

emsalcim güle güle canım

eslem üzülme tatlım napcan ona üzül buna üzül offf offf boşver

eslem uzulme canım erkekler her zaman çok duyarlı olmayabılıyor

haklısın galiba
ama bende çok hassasım, o gittikten sonra oturup ağladım
çünkü çok soğuk davrandı dünde bugünde
kızkardeşi gelince bişeyler oluyor kocama, huyu suyu değişiyor sanki
aşağıda annesinde ne konuşuyorlar bilmiyorum ama değişikliği fark ediyorum

huysuzcum bebek odalarina yazdim ama burdasin yazim sana baska hangi yolla ekleyebilirim fotolari?bilmiyorumda ben:/

canım walla sen az bile yapmışsın ben de olsam demediğimi bırakmazdım. biz büyüklerin eline nasıl vercez bişi olurmu falan diye düşünürken 9 yaşında çocuk aman allah korumuş tatlım yaaaaa.

Eslemcim üzülme tatlım ,hepimizin böyle dönemleri oluyor , bazı erkekler eşleri hamile olunca daha fazla böyle şeyleri önemsiyor bazılarıda nasıl olsa hamile bişeyler yapsakda farketmez diyorlar , sen takma kafana ...Bebişi düşün , ben gebeliğimin başında çok aşırı ilgi duyacağını sanmıştım eşimin olmadı ama kendimi çabuk toparladım hiç bir beklenti duymadım , yapınca mutlu oldum yapmayınca mutsuz olmadım ... Akşam affettirir sana kendini merak etme ...

ben olsam ne kadar ekmek o kadar köfte. bende onunla ilgilenmem sen hamılesın ne hakkı varkı senı uzmeye.

Kızlar belki okumuşsunuzdur bir topik vardı , lohusalıkta sinir bozan şeylermiydi neydi , orada da sık sık bayanların söz ettiği durum çocuk kucağına bebeği vermeye çalışmak birde bebeği öpmek ... Bazı kadınlar kendi çocukları bebekleri kıskanmasın diye yanlışda olsa bebeğe sahip çıksın diye böyle davranıyorlar , halbuki kendi de anne olmuş birinin bu kadar aciz varlıkları çocuk eline vermesi beni üzüyor . Bir de bebeğin annesi babası olmayan kişilerin şapur şupur öpmesi , ellerini öpmesi sinir bozucu ...

Ah canım benim kıyamam sana.. Erkek milleti kız en beklemediğin hareketleri bile
yapıyolar valla.

huysuzcum bebek odalarina yazdim ama burdasin yazim sana baska hangi yolla ekleyebilirim fotolari?bilmiyorumda ben:/

canim mesela benim bu yazima alinti yap dediginde ustte gulen yuzun yaninda atac isareti cikiyor ya oan tiklayip acilan pencereden fotograflari ekleyebilirsin tabi boyutlari cok buyuk degilse
alt alta 5 tane eklemene izin veriyor sonra pencereyi kapat deyip cevapla dediginde cikmis oluyor resimler ekranda

Ay gerçektende fena sinir bozucu bişey.. şap şup öpüyolar yani anlamıyomusunuz bunun bağışıklık sistemi şu an çok hassas niye öpüyosunuz ben bi elliycem diye elli kere yıkıyorum elimi.. off offf.

emel doğum yapmış hayırlı olsun.sizde aynı yorumları yapmışsınızz usg ile gercek kilosu arasında ne kadar cok fark var.drum bana %10 yanılma payı olab,ilir demişti.

valla benim kocam hayatta opturmez bebegimizi kimseye
temizlige gelen kadin grip oldum bugun gelmiiim yarin ya da cuma geleyim demis esimin dedigi bu haftayi birak onumuzdeki haftada gelmesin.
sana da grip mrip bulastirir , mikrop bu hemen gecer felan dedi. o derece hassas yani bu konularda

Tuba peki öpme diyemiyormusun , ya o kadar küçük ki ... Ben bebek ziyaretine gidince önce lavbaboyu sorarım elimi yıkamak için asla da kucağıma almam , annesi getirip verirse ancak bana çok kırılgan gelirler yani o küçücük suratını nasıl öpersin anlamıyorum , ben her şeyi içime atarım ama heralde birileri bu hareketleri yaparsa koşar kucağıma alırım birde öpmeyin diye söylerim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…