2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

umarım artık olmuştur yaaa.... olmazsa yardım isticem veya nerede ne hata yapıyorum onu sorucam kızlar :)))

BURKO
canım sat 02-12-08 kilom 63 tahmin edemiyorummm valla ama içimdekini sorarsan Rabbimde biliyor ya Kız istiyorum ama nasip tabi Allah hayırlı evlat versin eli ayağı düzgün milletine faydalı tabi bütün annelere bu dileklerim

Sağol canım sana da geçmiş olsun sizin durumunuz daha zor. Ben 1 aydır raporluydum evdeydim Şimdide 1 aylık heyet raporum başladı. Evden dışarı çıkamıyorum dr ve hastane harici. Ev havasına alışınca dışarıki hava beni çarptııı...

hanımlar bugün ikli test yaptırdım bebeğimi gördüm çok tatlıydı maşallah ne kadar büyümüş bir günde bile büyüyorlar inşallah rabbim kazasız belesız sıkıntısız kurtarır hepimizi salı öğleden sonra alacağım sonucu tekrar yazarım size bu ikili test hemen çıkmıyormuş ama bebeğim gayet iyi allaha çok şükür başka giden varmı yada test sonucunu alan falan var mı ikili test yanii???

hayırlısı olsun arkadaşım..güzel haberlerini bekliyoruz..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

arkadaslar yarın doktorda randevum var gerek gorurse ıkılı test de yapacagını soyledı doktorum.dua edın benım ve bebeğim için.allahım ınsallah hayırlı haberlerle donerım.dua edın kızlar.

kızlar nasılsınız bakalım...ben bu bulantılardan bıktım...az önce gene çıkardım...gece gündüz sabah akşam artık hiç farketmiyo hep bulanıyo....

selam millet
nasılsınız? kimsecikler yok, yatmaya mı gittiniz gııı
ben pek giremiyorum yaw :S

eslemcim iyi geceler bende sadece akşamları girebiliyorumm ama kimse yok bu akşamm....ben bugün biraz daha iyyiidimm hamdolsun.. sen nasılsınn..

Günaydın kızlarrrrr .. Bugün en erkenci benim anlaşılan:hooray:

Dilek hala gelmemiş çok merak ettim.

Umarım herkesin gecesi iyi geçmiştir. Bebişler nasıl??

herkese günaydın arkadaşlar.bugün uyandım sabah camı açıp temiz havayı kokladım kokladım.kocamla evli değildik o zamanlar çıkarken sarıyerde simit çay keyfi yapardık sabah onlar aklıma geldi.ay Alla'hım çok şükür sağlıkla,huzurla alabiliyoruz maşallah bu güzel hissi.ben gecede cam açık yatmak istiyorum ve hafif aralık bırakıyorum.sizdede var mı bu?temiz hava ihtiyacı ilginç ya.

bu arada kızlar ben birkaç gündür forumdaydım ama bu kısmı sonradan bulduumm.bende eylül ennesi olucam inşallah hayırlısıyla.benide listeye alın,benide aranıza alıınkaydirigubbakcemile2 sat 5.12.2008 Allah hepimize sağlıkla nasip etsin çok iyi birer anne olmayı inşallah yarabbiiim.

burkocum merhaba,
benide aranıza alın ben sonradan gördüüm :) sat 05.12.2008
hatta en son notlarda yazıyor ama çetebaşı sensin anladım ki o yüzden ağanın eli tutulmaz benide al benide yaz listeye:)
sevgiler sevgili anneleer.

Günaydın kızlarrrrr .. Bugün en erkenci benim anlaşılan:hooray:

Dilek hala gelmemiş çok merak ettim.

Umarım herkesin gecesi iyi geçmiştir. Bebişler nasıl??

günaydın tatlım naber? nasılsınsınız kızlar ne var ne yok?

Dilek yok evet çok merak ettim umarım bir an önce güzel haberlerle gelir

sağol tatlım hoş geldin aramıza

sağol tatlım hoş geldin aramıza

çok çok teşekkür ederim canım ya yazılarınıda diğer sevgili arkadaşlarında yazılarını okuyorum zaten girdiğimden beri sayfa sayfa geziniyorum.
bu arada yarın ikili tarama testine gidicem .inşallah herhangi bir problem yoktur ki öyle inanıyorum problem yok.iyi düşünelim iyi olsun dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…