canım sat. ını söyle yapayım ben sana
Günaydın tatlım. Ben okula gideceğim, kalan son 3-5 dakikamı bilgisayar başında geçireyim dedim:jeyyar:Yarın ikili test sonucumu alacağım. Dua edin güzel çıksın. Mideme kramplar giriyor vallahi:bbo:
MELİKE mesajını atlamışım sanırım. Sat, muhtemel doğum tarihi, istersen kilo ve cinsiyet tahminin. Bunları verirsen ekleyeyim listeye
edacım nane-limon içebilsen iyi olur... portakal kivi de c vitamini.. gerçi sana diyorum ama bakma ben de bir şey yapamıyorum.. ha bir de ılık su içmemiz gerek..yarın benim 7 saat dersim var bakalım ne yapacam bu boğazla
hanımlar bugün ikli test yaptırdım bebeğimi gördüm çok tatlıydı maşallah ne kadar büyümüş bir günde bile büyüyorlar inşallah rabbim kazasız belesız sıkıntısız kurtarır hepimizi salı öğleden sonra alacağım sonucu tekrar yazarım size bu ikili test hemen çıkmıyormuş ama bebeğim gayet iyi allaha çok şükür başka giden varmı yada test sonucunu alan falan var mı ikili test yanii???
tatlım ne büyük bebeiş seninki galiba ayy canım testlerin inşallah temiz çıkar
selam kızlar ya bugün evde yoktum giremedim..ama çok şükür üzücü bişey yok..
mozijiku bende tablodan istiyorum canım zahmet olmazsa SAT 19 aralık..a.s.
BURKO
canım sat 02-12-08 kilom 63 tahmin edemiyorummm valla ama içimdekini sorarsan Rabbimde biliyor ya Kız istiyorum ama nasip tabi Allah hayırlı evlat versin eli ayağı düzgün milletine faydalı tabi bütün annelere bu dileklerim
Günaydın kızlarrrrr .. Bugün en erkenci benim anlaşılan:hooray:
Dilek hala gelmemiş çok merak ettim.
Umarım herkesin gecesi iyi geçmiştir. Bebişler nasıl??
bu arada kızlar ben birkaç gündür forumdaydım ama bu kısmı sonradan bulduumm.bende eylül ennesi olucam inşallah hayırlısıyla.benide listeye alın,benide aranıza alıınkaydirigubbakcemile2 sat 5.12.2008 Allah hepimize sağlıkla nasip etsin çok iyi birer anne olmayı inşallah yarabbiiim.
arkadaslar yarın doktorda randevum var gerek gorurse ıkılı test de yapacagını soyledı doktorum.dua edın benım ve bebeğim için.allahım ınsallah hayırlı haberlerle donerım.dua edın kızlar.
sağol tatlım hoş geldin aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?