kızlar dilek hala ortalıklar da yok ne yaptı acaba çok merak ettim
Kızlar bu alt kısımdaki tickerları nasıl yapıyorsunuz ve nereye nasıl kaydediyorsunuz bende istiyorummmmm
merhaba arkadaşlar bende 9+2 günlük hamileyim bayram hediyem gelecek çünkü tam bayramın 1.günü gelecek bebeğim
çok mutluyuz :teytey:
ronican hoşgeldin canım işallah sağ salim kucağına alırsın miniğini... arkadaşlar iki şey sormak istiyorum... bir arkadaşımız alışverişlerinizi nereden yaptınız diye sormuştu ben biyerden alışveriş yaptım bildiğim kadarıyla şubeleride olan bir mağaza ama marka vermek sorun olurmu bilmiyorum.. ikinciside ikili taramaya giren arkadaşlar neler yapıldı tam olarak nasıldı özelliklede ultrasonun şekli nasıldı vajinalmi normalmi? çok merak ediyorum... ben 10+6 yım ve testim 3 martta... ister istemez stresliyim.... deneyimli arkadaşlar varsa ve deneyimlerini paylaşırlarsa birçoğumuz belkide gereksiz endişelerden kurtulup rahatlamış olucaz.... :CüvCüv:kaydirigubbakcemile5
canım ben yaptırdım ikili test kan aldılar bunun yanında bisürü test daha yapıldı 5 tüp falan kan aldılar ultrason da karından balkıyolar aman alttan falan baktırma bakmazlar zatende..... olurya yarın sonuçları almaya hasaneye gidicem inşlh iyidir herşewy
canım ben yaptırdım ikili test kan aldılar bunun yanında bisürü test daha yapıldı 5 tüp falan kan aldılar ultrason da karından balkıyolar aman alttan falan baktırma bakmazlar zatende..... olurya yarın sonuçları almaya hasaneye gidicem inşlh iyidir herşewy
yardımınızı bekliyorum :)
nee??? 1 ay sonrayı mıııı?? ben haftaya kontrole gidecem, 2li test de veririm demişti.. ne yani bir de randevu mu alacağım(( ben bugün 11+1 im doktora göre +2 yani 11+3 haftaya 12+3 olacağım... offf aklım karıştı iyice.. renkli doppler verirse sana haberim olsun merak ettim doğrusu..cansın beyin muanehanesi gazpaşada sanırım.. sadece doğumda balcalıya gidiliyor.. aslı sen kaç haftalıksın?? iyi bir doktor bulursan bana da söyle.. aslında ferat özeldeyken çok daha iyiydi.. çok kalabalık olduğu için bakamıyor zaten... özel olsa yarım saat ilgileniyor..
merhaba hamişler.nasılsınız dıyecektım kı gec kalmısım herkes nerdee.bı mozıjıku burdaymıs.nasılsın sen de bebek de iyidir ınsallah.kac gundur gırememıstım.gecmısı oku oku bıtıremedım ne cok konusmussunuz
Sevgili anne adayları hepinize iyi akşamlar diliyorum. Ben yoğun olduğum için yazışamıyorum ama
takip etmeye çalışıyorum sizleri. çok güzel şeyler paylaşılıyor faydalanıyorum ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?