2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu alt kısımdaki tickerları nasıl yapıyorsunuz ve nereye nasıl kaydediyorsunuz bende istiyorummmmm

merhaba arkadaşlar bende 9+2 günlük hamileyim bayram hediyem gelecek çünkü tam bayramın 1.günü gelecek bebeğim
çok mutluyuz :teytey:

merhaba arkadaşlar bende 9+2 günlük hamileyim bayram hediyem gelecek çünkü tam bayramın 1.günü gelecek bebeğim
çok mutluyuz :teytey:

hayırlısı olsun cnm hoşgeldin aramıza.Allah ım sağsalim bebişlerimi kucağımza almayı nasip etsin inş.kaydirigubbakcemile5

canım ben yaptırdım ikili test kan aldılar bunun yanında bisürü test daha yapıldı 5 tüp falan kan aldılar ultrason da karından balkıyolar aman alttan falan baktırma bakmazlar zatende..... olurya yarın sonuçları almaya hasaneye gidicem inşlh iyidir herşewy

hayırlısı olsun tatlım umarım güzel haberlerle dönersin inş.kaydirigubbakcemile5

ya arkadaşım girmişti burdan bende onun sayfasından mesaj atmışım düzeltiyoruuum

dilek hala gelmedi bende çok merak ediyorum umarım her şey yolundadır bebişi iyidr ama tireye anca gider yarına kadar nasıl dayancam ya

Son düzenleme:

valla cnm randevusuz gıtsende alıyorlar ama sabah gıt garantı olsun.ben ılk gıttıgımde randevusuz gıtmıstım randevunuz varmı dıe sormuslardı almak lazımmıs ama yınede randevuyla gelenlerden daha once gırdım buyuzden sevmıorum kalabalık olan yerleri evet cnm ferat beyın yerı fehıman ecz.ustundeyken cok daha iidi annemınde dr uydu.buarada ben 12 haftalıgım ama ultrasoundta 1hafta gerıde gozukuyodu inş duzelmıstır 13 olcam ınsallah haftaya :CüvCüv: haftaya gıdınce anlatırım sana :1hug:

merhaba hamişler.nasılsınız dıyecektım kı gec kalmısım herkes nerdee.bı mozıjıku burdaymıs.nasılsın sen de bebek de iyidir ınsallah.kac gundur gırememıstım.gecmısı oku oku bıtıremedım ne cok konusmussunuz

Sevgili anne adayları hepinize iyi akşamlar diliyorum. Ben yoğun olduğum için yazışamıyorum ama
takip etmeye çalışıyorum sizleri. çok güzel şeyler paylaşılıyor faydalanıyorum ben de.

Saol cnm iyiyiz biz. Sen nasılsın bakalım?

Sevgili anne adayları hepinize iyi akşamlar diliyorum. Ben yoğun olduğum için yazışamıyorum ama
takip etmeye çalışıyorum sizleri. çok güzel şeyler paylaşılıyor faydalanıyorum ben de.

İyiakşamlar canım. Nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…