2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin canım aramıza sat ımız aynı bakarsın doğumuda aynı gün yaparız delikafadulden

Son düzenleme:
günaydın güzel annişler
Dilek canım çok sevindim iyi bir doktor bulmana da ayrıca sevindim...sonuçlarında iyi çıkacak eminim...bende neden muz ile üzüm yasak dedi onu anlamadım muz mideyi rahatlatıyor diye epey yiyorum

dilekcim merhaba,
yazılardan seni tanıyorum artık.yeni geldim foruma ama çok sevindim senin adına maşallah kırkbir kere.ama testlerini doktorun yaptırmaması önceden ilginç yani kime güvenicez be kardeşim ne saçma şey.netten öğrenmesek kalıcaz öyle Allah bilir.neyse onları geçtik artık herşey iyi olacak inşallah maşallah iyi çıkmış.hayydi darısı başımıza kıslaar.bende yarın gidicem teste.boş dvd'de götüriiim sırnaşık şey

hoşgeldin canım aramıza sat ımız aynı bakarsın doğumuda aynı gün yaparız delikafadulden

aa cidden mi bak görüyor musun naniknanik hadi hayırlısı.nasip olurda herhangi bir problemolmazsa 11 eylül tahmini doğum ama ben diyom ki 09/09/09 olsa sezaryen düşünüyorum kesin yani başka türlü ı ıhh.töbe yarabbim tabi Allah bilir yinede tarihi falan aman sağlıklı hayırlı olsunda hepimizinkii.

dilek 3 kere okudum çok heyecanlandım bende kesin reşata gidicem bu gün arıyayım randevu alayım dimi? olmadı salı yada çarşamba ne zamana verirse artık. üzümle muz nedne yasak tatlım bide ben ketçap yiyorum artık yemeyeim üzümde yiyorum...

ya dilek çok sevindim ya renkli ultrasyona mı soktu? cinsiyeti hakkında bişiy dedi mi?

Çok teşekkür ederim canım benim. İnşallah yakın zamanda seninde iyi haberlerini alırız. Canım tek sebebi anneye aldırdığı kilolar , bebeğe de elbette yararı vardır ama onun yerine anneye kilo yapmayan diğer meyveleri yemek daha iyiymiş. Çünkü anne ne kadar fazla kilo alırsa doğum o kadar zor oluyormuş. Hatta yazmayı unuttum unlu mamülleri de tamamen yasakladı doktor.

Dilekçim senin adına çok sevindim darısı başımıza inşallah :)) Yanlız yazın süper olmuş çok aydınlatıcı , teşekkür ederim kendi adıma :)

Teşekkür ederim tatlım. Elimden geldiğince açık yazmaya çalıştım çünkü hepimizin bu konuda ne kadar meraklı olduğumuzu çok iyi biliyorum. Bende aynıyım çünkü. Burdan paylaşıcaz ki herşeyi öğrenicez. İnanın dün doktorun anlattığı herşeyi nerdeyse biliyordum. Biz ne kadar şanslıyız burda herşeyi paylaşıp bilgi ediniyoruz. Eşime şey diyorum yakında kadın doğum uzmanı olucam valla kaydirigubbakcemile3

Sağol canım benim evet doktor çok önemli çünkü insanın içinin rahat olması şart özellikle böyle hassas bir dönemde. İnşallah hepimizin sonuçları iyi çıkacak. Desteğiniz ve rahatlatıcı sözleriniz için hepinize teş. ederim tekrar.

Hoşgeldin canım aramıza, hayırlı olsun. Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Darısı sizlerin başına inşallah. Dediğin gibi eski doktorum biraz anormaldi. Bu testleri istememesini geçtim, bir gün içim berbat bulanıyordu onu aradım hemen bir ilaç yazdırdı. Dedim ki hamilelikte hap kullanmak iyi değil diyorlar. O da ne dese beklersin benim bu sorulara cvp verebilecek vaktim yok dedi gerizekalı adam. İlacı da eczaneye sordurduk uyku hapıymış ve hamilelein kullanması yasak. İşte doktorlarımız artık böyle , her söylediklerine direk inanıp uygulamak yerine önce araştırmak lazım. Bu konular çok öenmli çünkü. İnşallah yarın seninde iyi haberlerini alırız tatlım. Hayırlısıyla git gel inşallah...

Anladım canım. Çünkü ben muz yiyorum arada. Bebeğe zararı olmadığına sevindim.

Dilek ciğim senin kilon gayet iyi ben ne yapacam o zaman bilmem kaydirigubbakcemile3 doktor beni görse hiç bişiy yeme der heralde 65 kilo ile tombikim valla

2'li testi hepiniz yaptırdınız mı bende çok heyecanlıyım yarın bebişi mi görcem

Hoşgeldin canım aramıza, hayırlı olsun. Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Darısı sizlerin başına inşallah. Dediğin gibi eski doktorum biraz anormaldi. Bu testleri istememesini geçtim, bir gün içim berbat bulanıyordu onu aradım hemen bir ilaç yazdırdı. Dedim ki hamilelikte hap kullanmak iyi değil diyorlar. O da ne dese beklersin benim bu sorulara cvp verebilecek vaktim yok dedi gerizekalı adam. İlacı da eczaneye sordurduk uyku hapıymış ve hamilelein kullanması yasak. İşte doktorlarımız artık böyle , her söylediklerine direk inanıp uygulamak yerine önce araştırmak lazım. Bu konular çok öenmli çünkü. İnşallah yarın seninde iyi haberlerini alırız tatlım. Hayırlısıyla git gel inşallah...[/QUOTE]

bende teşekkür ederim canım.inanamıyorum artık bu doktorlarımızın cevaplarına.sanki bizde doktormuşuz ve sorduklarımız 2+2 ne demek gibi kolay geliyor onlara heralde.zeynep kamile gittim geçende annemi götürmüştüm.zaten sıra rezilde doktor artık bunlamış hepimizi bir odaya aldı herkes birbirini dinliyor falcıdaki gibi.idrarımda lökosit çıktı diye hap verdi sandım fitilmiş ya çüş.kullanmıcam tabiki.kendi doktorum bol su iç diye önermişti.yok yok kendi doktorum iyi şu anda.medipolde devam edicem ama sağolsun her zaman destektir kadın.
Allah hayırlı doktorlarla karşılaştırsın hepimizi ama mecburda bırakmasın.:Saruboceq:

Dilek ciğim senin kilon gayet iyi ben ne yapacam o zaman bilmem kaydirigubbakcemile3 doktor beni görse hiç bişiy yeme der heralde 65 kilo ile tombikim valla

Ben de 63 kiloyum yani biraz etliyim :)) Dr. bana sadece tatlı ve hamur işini fazla kaçırma dedi , ben de hiç kilo almadım ama yine de şiştim :)

Yok tatlım ben yaptırmadım daha erken benim bebişe :) Ama o günü dört gözle bekliyorum hayırlısıyla .

sad'cım hoşgeldin aramıza.hayırlı olsun,Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini.
ben yarın gidicem ikili teste ama bir hafta sonra çıkıyormuş sonuç.yarın 11+1 olmuş oluyor.hayırlısı bakalım.

bende almadım genişledim zeytingözlüm dün akşam baktım karnımında şekli değişmiş

Evet canım kesin Reşat Bey'e git eminim ki sende çok memnun kalcaksın. Boş DVD götürmeyi unutma ama. 1 gün önceden randevu almak gerekiyormuş. Sen yine de bugün bir ara. Dediğin gibi önümüzdeki hafta sana uyan bir günde gidersin. Zaten sekreter bayanlarda çok iyi. Ketçabın içinde katkı maddesi çok fazla yaa herhalde ondan öyle dedi. Üzümle muzun tek sebebi anneye çok kilo aldırması. Bu da doğumu zorlaştırıyormuş. Renkli ultrasonu yok maalesef sanırım onun için başka yere gidicez. Şifada vardı dimi? Eğer onunda %70'ini SSK karşılıyorsa oraya gideriz. Cinsiyeti hakkında hiçbir şey demedi bizde zaten heyecandan unuttuk sormayı delikafadulden
Ama sanırım bir ay sonra belli olur artık. O zaman üçlü testi de yaptırıcaz. Eğer ikili ve üçlü testin sonuçları iyiyse ve birbiriyle tutarlıysa doktor dörtlü teste gerek duymuyormuş.

İnşallah canım sende iyi haberle dönersin tatlım. Dualarım hepinizle.

Merhabalar güzel anneler ! Nasılsınız bu gün maşaallah hep güzel haberler alıyoruz inş. Hep devam eder. Kızlar aklıma gelmişken sorayım. Eşim bana bıldırcın yumurtası almış hiç yiyesim yok. Ama faydalıymış herhalde normal tavuk yumurtasından 5 kay daha fazla vitamin varmış. Aranızda yiyen var mı hiç tadı nasıl .

Canım asıl senin kilo normal, ben zayıfım. Ama zaten hamileliğe başladığın kilo değil, hamilelik süresince aldığın kilolar önemli.

Kızlar ayrıca yasakladığı şeylerin arasında çikolata da vardı unuttum söylemeyi.
Ayrıca dişlerimizi hergün en az 4 kez fırçalamalıymışız...

canım çok sağol hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah.ben kontrole gidicem 13 haftalık bakalım neler söylicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…