baharcım hayırlısı olsun Allah yardımcımdın olsun canım benim sen üstesin den gelirsin ben eminim ...
dilekçim ayy kıyamam ben hem size hem meleğinize şimdi nasıl daha iidir inş.
uffff dahada korktum şimdi yaaa şu aşıdan
selam herkese bu arada
bende oğlumu yıkadım korktum ama yarın 1 hafta öhh yani sıcaktı evin içi napim rahatlasın dedim yavrucum
merhabalaaaaar... ofiste ilk günümüz. oğlum ana kucağında ağzında emzik masamın üstünde benle çalışıyor :))) biraz zorlancaz sanırım ama oğlumdan ayrılmıcam ya değer... ben teldeyken ağlarsa ne yapcam onu bilemiyorum tabi :))) düşünsenize bi şirketi arıyorsunuz kadın sizle konuşurken arkada bebek ağlıyo... cep telefonu melodim derim artık napam :))))
bu arada gulaycim sana tesekkur etmeyi atlamisim yaw
saol canim benim yine her zaman oldugu gibi acayip ayrintili cevap vermissin
bugun resmini koydugun pompadan alicaz insallah bunu kullanabilirim
ebrucum dilekcim saolun kızlar.sabah baya zorlandım pek iş yapamadım ama uyudu kuzum şimdik çalışıyom azar azar başladım bakalım böyle denicem olmadı babaneme bırakıp 2 saatte bir eve gidip gelcem. allah hepimizin yardımcısı olsun. ebrucum sen işe devam edersen kim bakcak alişe? kayınvaliden bakarsa bence bırakma işini canım bak hem evine de yakınmış. bi de sanki bi kere bırakınca bi daha başlanmazmış gibi gelir bana hep nedense.
dilekcim gerçekten zor bir gece geçirmişsiniz. ya ben pirinçunu maması ile büyümüşüm. düşün yani şimdi anneler son teknoloji mamaları veriyorlar diye üzülüyorlar. :) öyle böyle büyümüşüz. bizimkiler de büyücek canım şükür her imkanımız var biliyoruz öğreniyoruz...
Baharcım hayırlı olsun hadi bakalım ilk başlayanımız sen oldun artık arkası gelir tek tük dökülürüz allah kolaylık versin bu arada.
Off kızlar ya berbat bir gece geçirdim dün gece saat 9:00da kızımın ateşi çıktı aşıdan dolayı hemen şurup verdik ve ılık su ve bezle kompres yaptık düşürdük ateşi. 6 saat aralıklarla gece yarısı 3'te ve sabah 9'da olmak üzere önlem için yine şurup verdik sabaha kadar bazen ardarda bazen 5dk da bir bazende yarım saatte bir mutlaka ateşini ölçtük ve hep sınırlardaydı şurup içmesine rağmen. Tabi böyle oluncada sabaha kadar eşimle nöbet tuttuk bir ara eşim uyudu gece 2 saat sabahta ben uyudum 2 saat tüm uyku bu.. Çok zormuş yaa evlat sahibi olmak hiçbirimizin bebekleri hasta olmasın çünkü insanın eli ayağı birbirine dolanıyor mahvolduk valla..
Biz bu kadar başında dönüyoruz her türlü imkanımız var, internetten araştırıp herşeyin doğrusunu yapmaya çalışıyoruz bebeklerimiz için, dün gece eşimle düşünüyoruzda annemler bizi nasıl büyütmüş acaba diye valla hayret ediyoruz sanırım şans eseri büyümüşüz. kaydirigubbakcemile3
Olsun canım ya en azından meleklerimize bakacak olan insanlarımız var çok şükür. hem bak 2 saatte bir evede gidebilirim diyorsun daha iyis can sağlığı... bende pirinç unu ile büyümüşüm dediğin gibi ve ateşlendiğim gecelerde sanmıyorumki babam başımda sabaha kadar beklesin etrafında dönsün annemin... biz çok şanslıyız eşime diyorum ki acaba gelecektede teknoloji çok ileri safhalara ulaştığında bebeklerimizde aynı şeyi düşünür mü acaba biz şans eseri büyümüşüz :roflol:
fbozkurt teşekkür ederim canım kolay gelmiyor ama bakalım :)
ebrucum inşallah müdürün ücretsiz izin verir hayatım. kayınvaliden bakamaz mı alişe? bakıcıyı da doğru dürüst birini istediğinde 1200 liraya falan geliyorlardı. eh ben bakıcı için çalışayım gibi oluyor o zamanda. maaşın çoğu bakıcıya gidiyor. ne bilem ammaaaan darallardayım.
yuhhh..ulan ben öğretmenim 1300 maaş alıyom keşke okumayıp çocuk baksaymışım..bende bakıcı ayarladım 400 lira verecem .. hatta fazla bile veriyomda bakıcım iyi d iye sesim çıkmıyo.. allah kolaylık versin kızlar sizee
walla hayatım ben de şaştım kaldım. ben de aynı tepkiyi vermiştim. 1200 + sigorta tabi. ama her işini yapacak yatılı falan sanırım bu. e her işi yapacaksa çocuğuma nasıl bakacak dimi ama... ya burda komşu teyzeler bile 400 liraya gelmez bakmaya :)
birde sigorta var yuhhh yani.. ben annesi olduğum halde hem çocuğa zor bakıyom işler yarım yamalak kalıyo..onlar nasıl yetiştirecek.. istemem iş falan adam gibi çocuğuma baksın yeter.. küçük yerin avantajıda bu işte bakıcı fiyatları daha uygun oluyo.. hadi sizlerin yine baktıracak kimseleri var omayanlar ne yapsın..
çalışan annelerin çocuklarını bırakmak zorun da kalmasına çok üzülüyorum ben...Yeri geliyor ben çocuğuma tahammül edemiyorum dadısı ne kadar şefkatli olur tartışılır...Hoş konu bu değil ama imkan varsa çalışmamak daha iyi..
Ben eylül annesi değilim heralde. Kimse tınlamıyor. Bir soru sorduk cevap vermeye kimse tenezül etmiyor. Size iyi muhabbetler.
dilekcim geçmiş olsun tatlım, atlattınız bittiiii, sıra biz de..
uffff ben çalışmıcam ama şu iş konusu açılında içim kötü oluyo benimde nedense siz bebişlerden ayrılcanız sanki benim evladım annesiz kalcek o kadar seviyorum sizi ve bebişleriniziii yaaaa
herkese slm kızlar, baharcım kolay gelsin canım. dilekçim;geçmiş olsun, sağlık ocağı fitil verin demedi ya, hemen düşürürdü ateşi fitil şuruptan daha etkili oluyor.
Hadi bakalım canım inşallah sıkıntısız atlatırsınız...gecmis olsun dilekcim neyseki dusmus atesi bizde ayin 19 unda yaptircaz asilarini
canım çok geçmiş olsun.. biz rahat atlattık çok şükür.. bizimde çok az ateşimiz çıkmıştı ama fazla yükselmedi..6 saat arayla bende minoset verdim bende..bugünü de atşatırsak tamamdır.. darısı diğer meleklere
walla biz bu kadar debelenirken öyle düşünürlerse pataklarım bi güzel herhalde. yahu şekilden şekile giriyoz onlar rahat etsin diye.... kaydirigubbakcemile3
kızlar bu çalışma olayını da daha fazla dramatize etmeye gerek yok bence. tamam bebeklerimizi bırakcaz da keyfimizden değil dimi. ne mutlu ki çalışacak bir işimiz var. gelirimiz var evimize destek olabiliyoruz. ilerde onlara daha güzel bir hayat sunabilmek için çalışıyoruz. ayrıca çalışmamız demek onlara sevgi ve ilgi gösteremeyeceğimiz anlamına gelmiyor. birçoğunuz bu aylarda işe başlayacak şimdiden böyle düşünüp üzülmeyin lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?