2009 Eylül Anneleri

AYFERCİM AYNEN BENİM KIZIMDA SENİN OĞLAN GİBİ RÜYASINDA AGLIYO...İNCE Bİ SESLE..BAKIYORUM UYKUDA..HATTA DUDAKLARINI BİLE BÜZÜYO..BİRAZ BEKLİYORUM BESMELE FILAN ÇEKİYORUM SUSUYO...:Saruboceq:

selam vereli 10 dakka oldu bana kimse selam vermedi ben neyim eylül annesi değilmiyim beni neden kimse tınlamıyo???
bana selam vermediniz beni kaybettiniz artık aranızdan ayrılıyorum mart anneleri grubuna katılıyorum kendime kıymetimi bilicek biyer bulurum ben sizemi kaldım hıhhh :)))))))))))) :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

arkadaşlar lütfen gereksiz alıngalık yapmayalım kimseyi kırmayalım herkesin kendine göre bir durumu var bu güzel ortamın tadı kaçmasın...

ayrıca şu iş meselesine gelince çalışan milyonlarca anne var çocukları evde kalan hakkaten dramatize etmeye gerek yok bu durumu.. hayatın daha iyi bi şekilde devam etmesi için bu şart..heleki büyük şehirlerde yaşanılıyorsa tek maaşla hayatta geçinilmez ve çift taraflı çalışmak lazım.. kimse evladını ardında bırakmak istemez (ki bu çocuklarıda varıp evlatlık vermiyosun yani :)) )..... ama evde sırf çocuk anneyle olabilsin diye kıt kanaat şartlarda yetişen bir bebektense; çalışan ama çocuğuna yeterli ve kaliteli zaman ayıran ve ona bir takım imkanları sunabilen vicdanı daha rahat bir anne olmayı tercih etmek tabiki daha mantıklı.... o yüzden birbirimize destek olalım kızlar bu durum hiçbişiyin sonu olmadığı gibi aksine daha güzel bir geleceğin çabası ve adımıdır...

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi:

demetcim burdasın canım sana bişey sorcam, belki yabancı memleket toktorları buna bi çözüm üretmişlerdir.

canım ben tek göğsüm diğerinin neredeyse yarısı, süt geliyo ama diğeri kadar değil canım, 3. haftada birden küçülüverdi, hep aynı süreyle emzirdim ikisini, küçüleni nasıl büyütecem şimdi...

ya kızlar ali efe sırt üstü yatarken kafasını hep sağa veriyor. başının şekli hafiften bozulmaya başladı. habire sola çeviriyom.arkamı dönüyom hoop kafa gene sağda. yan yatmaktan da nefret ediyo hemen uyanıyor. ne yapacağımı şaşırdım ya. :

slmm arkadaslarrrr görmeyelii alınan kızan dalgaya alannn topik hareketlenmişşşş:)))
edacımm bizde hersordugumuza cvp alamayabiliyoruzz arada kaynıyoruz bazen olur böyle şeylerrr degermi kırmaya kırılmayaaaa... sorunu tekrarlasaydın olur biterdiii:) ee herkes nasıll bakalımmmm bakın teyzeleriii oglumaa büyümüsmüüü???:

buda babamızla muhabbetimizz kıskandımm birazzzzzzzzz

kızlarr bebeişini oyun halısına yatıran varmı benimki cok sevdiii oyuncaklar dikkatini cektiiii:)

fatoşcum ne güzel gülüyo öyle maşşallah...

bahar ben eşit yatırmaya çalışıyom, nereye koyarsam rahat ediyo bizimki çevirmiyo...

bahar yan yatırıp basının arkasına yastık sıkıstır kafa düzeliyooo benimkide yamuktu:)

herkes burdaymış bende geldim kambersiz düğün olurmu giremiyorum yaa sizleri çok özledim

fatoşcum anam bu büyümüş yaa maşallah sizinkıler büyüyo benım yavrum yerınde sayıyo geliyo

baharcım allah yardımcın olsun canım mesai başlamış üstesinden gelırsın sen allahım yardımcın olur sanada....bu arada kuzumda hep sola yatıyo kafa şeklı bizimde azcık bozuldu gibi saga ceviriyom rahat edemio eee napsın anası 9 ay boyunca hep solunada yattı o da haklı

Selam kıslarrrrrrrr. Nasılsınız?

Baharcım hayırlısı oolsun canım. İlk adımı sen attın hadi bakalım. Hepimiz dönecez teker teker işimizin başına nasipse. Ayrıca Gamzem süper konuşmuş valla. Bu devirde çalışmak çalışmak çalışmak :)))

Dilekcim
geçmiş olsun cnm Defnenin ateşi çıkmış inş. tekrar olmaz.

Fatoşcum maşallah oğluşuna canım. Benim kız hemen sıkılıyo oyun minderinde ya o yüzden pek yatırmıyorum amam maşallah seninki baya sevmiş.

canımmm buyuyordur yerinde sayarmıı hiçç:)) ben eski resimlere bakıp anlıyorumm valla.
ya cok sevdii canımmm uzanıp almaya calısıyoo onlarıı dikkatini baya cektii ama cok zun kalmıyooo zamanla kalır heraldeee

antalyalı arkadaşlarda gelmişler özge pembe hoşgeldınız umarım ii sinizdir antalyada çok kötü fırtına varmışşş aman evden çıkmayın:))))

dilekcim çok gelmiş canım ya zorlu bi gece geçirmişsiniz küçücük bünyesi nasıl yıpranmıştır ınsan dayanamaz valla bakalım biz napcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…