susamış olabilir canım.bazen işe yarıyor 50 cc su 1 küp şeker.ama ben mama verdiğimden böyle diyom.olmadı 7-8 çay kaşığı ver.kaynamış ılımış tabi.
o hooo sabah 7 akşam 9 uyumayan var hatta sabah 8 akşam 00:30 bile oldu geçende.
pompa nevi şey işte aspiratör dediğimiz.ismi öyle.elektrikli falan değil yani.
aman tuz zararlı imiş.bu doktorlarda bi öyle bi böyle diyo yaa.gifrer,PHY,sterimar bu işler için bildiğim.ben sterimar sprey kullanıyorum.daha kolay.burnuna giriyor.
Ebrucum aspiratörle çekerken vakum gibi çek.fıst fıst ucundan çekme.sümüğün olduğu kısma hava kalmayacak şekilde yap.hani pompa ile süt çekerken bi yerden açık kaldımı çekmiyoya o mantık yani.aspiratörü kullanırken bunuda kendim buldum.deney deneye işte.
baharcım hadi geçmiş olsun maşallah kuzuya.
dilekcim senin kuzuyada geçmiş olsun.aşıyı atlattınız.ben rotavirüs aşısını 3. ayda yaptırcam.öyle dedi doktoru.hem dediğin gibi bir ay geçmeli imiş iki aşı arası.
eminecim sizde atlattınız hadi aşıyı.maşallah yavruna.bizimkide 62 cm 6800 kilo idi 5 gün önce.dediğin gibi hem hamileyken irilerdi hem iri doğdular.hem biz iri:)onlarda öyle gidiyor doğal olarak:)bu arada eldivenleri bugn çıkardım yeni.napiyim o gaz sancısı öyle zorluyorduki yüzünü yoluyor.çizik içinde kaldı yüzü ama 2 ayı geçti artık çıkarmak lazımdı ya.
bu arada emzirme önlüğü ebrununda dediği gibi süper bişi.hamileyken aldımdı iyiki almışım.nerede olursan ol kullanabiliyorsun.emzirme odası olur olmaz yada bulana kadar ciyak ciyak.o harika oluyor.bende irem bebe bostancıdan aldım mycey marka.ama başka bi marka daha satılıyor e-bebek.comde bildiğim kadarıyla.20 küsürmü neydi fiyatı.
meryemcim Allah yardımcın olsun okudumda yaa.gün günü tutmuyor.
bu arada kızlar sizlerin bebişleride rüyasında birden incecik bir ağlama ile kalkıyormu?gözü kapalı ama yanındayım mesela uyuyor.ince bi ağlama ile kalkıyor.3 kere oldu böyle bu zamana kadar.hadi gülüyolar ufaktan ağlıyolar rüyadada bu kadar sesli olması ilginç.
selam vereli 10 dakka oldu bana kimse selam vermedi ben neyim eylül annesi değilmiyim beni neden kimse tınlamıyo???
bana selam vermediniz beni kaybettiniz artık aranızdan ayrılıyorum mart anneleri grubuna katılıyorum kendime kıymetimi bilicek biyer bulurum ben sizemi kaldım hıhhh :)))))))))))) :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
arkadaşlar lütfen gereksiz alıngalık yapmayalım kimseyi kırmayalım herkesin kendine göre bir durumu var bu güzel ortamın tadı kaçmasın...
ayrıca şu iş meselesine gelince çalışan milyonlarca anne var çocukları evde kalan hakkaten dramatize etmeye gerek yok bu durumu.. hayatın daha iyi bi şekilde devam etmesi için bu şart..heleki büyük şehirlerde yaşanılıyorsa tek maaşla hayatta geçinilmez ve çift taraflı çalışmak lazım.. kimse evladını ardında bırakmak istemez (ki bu çocuklarıda varıp evlatlık vermiyosun yani :)) )..... ama evde sırf çocuk anneyle olabilsin diye kıt kanaat şartlarda yetişen bir bebektense; çalışan ama çocuğuna yeterli ve kaliteli zaman ayıran ve ona bir takım imkanları sunabilen vicdanı daha rahat bir anne olmayı tercih etmek tabiki daha mantıklı.... o yüzden birbirimize destek olalım kızlar bu durum hiçbişiyin sonu olmadığı gibi aksine daha güzel bir geleceğin çabası ve adımıdır...
canımmm buyuyordur yerinde sayarmıı hiçç:)) ben eski resimlere bakıp anlıyorumm valla.herkes burdaymış bende geldim kambersiz düğün olurmu giremiyorum yaa sizleri çok özledim
fatoşcum anam bu büyümüş yaa maşallah sizinkıler büyüyo benım yavrum yerınde sayıyo geliyo
baharcım allah yardımcın olsun canım mesai başlamış üstesinden gelırsın sen allahım yardımcın olur sanada....bu arada kuzumda hep sola yatıyo kafa şeklı bizimde azcık bozuldu gibi saga ceviriyom rahat edemio eee napsın anası 9 ay boyunca hep solunada yattı o da haklı
ya cok sevdii canımmm uzanıp almaya calısıyoo onlarıı dikkatini baya cektii ama cok zun kalmıyooo zamanla kalır heraldeeeSelam kıslarrrrrrrr. Nasılsınız?
Baharcım hayırlısı oolsun canım. İlk adımı sen attın hadi bakalım. Hepimiz dönecez teker teker işimizin başına nasipse. Ayrıca Gamzem süper konuşmuş valla. Bu devirde çalışmak çalışmak çalışmak :)))
Dilekcim geçmiş olsun cnm Defnenin ateşi çıkmış inş. tekrar olmaz.
Fatoşcum maşallah oğluşuna canım. Benim kız hemen sıkılıyo oyun minderinde ya o yüzden pek yatırmıyorum amam maşallah seninki baya sevmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?