antalyalı arkadaşlarda gelmişler özge pembe hoşgeldınız umarım ii sinizdir antalyada çok kötü fırtına varmışşş aman evden çıkmayın:))))
selam vereli 10 dakka oldu bana kimse selam vermedi ben neyim eylül annesi değilmiyim beni neden kimse tınlamıyo???
bana selam vermediniz beni kaybettiniz artık aranızdan ayrılıyorum mart anneleri grubuna katılıyorum kendime kıymetimi bilicek biyer bulurum ben sizemi kaldım hıhhh :)))))))))))) :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
arkadaşlar lütfen gereksiz alıngalık yapmayalım kimseyi kırmayalım herkesin kendine göre bir durumu var bu güzel ortamın tadı kaçmasın...
ayrıca şu iş meselesine gelince çalışan milyonlarca anne var çocukları evde kalan hakkaten dramatize etmeye gerek yok bu durumu.. hayatın daha iyi bi şekilde devam etmesi için bu şart..heleki büyük şehirlerde yaşanılıyorsa tek maaşla hayatta geçinilmez ve çift taraflı çalışmak lazım.. kimse evladını ardında bırakmak istemez (ki bu çocuklarıda varıp evlatlık vermiyosun yani :)) )..... ama evde sırf çocuk anneyle olabilsin diye kıt kanaat şartlarda yetişen bir bebektense; çalışan ama çocuğuna yeterli ve kaliteli zaman ayıran ve ona bir takım imkanları sunabilen vicdanı daha rahat bir anne olmayı tercih etmek tabiki daha mantıklı.... o yüzden birbirimize destek olalım kızlar bu durum hiçbişiyin sonu olmadığı gibi aksine daha güzel bir geleceğin çabası ve adımıdır...
slmm arkadaslarrrr görmeyelii alınan kızan dalgaya alannn topik hareketlenmişşşş:)))
edacımm bizde hersordugumuza cvp alamayabiliyoruzz arada kaynıyoruz bazen olur böyle şeylerrr degermi kırmaya kırılmayaaaa... sorunu tekrarlasaydın olur biterdiii:) ee herkes nasıll bakalımmmm bakın teyzeleriii oglumaa büyümüsmüüü???:
buda babamızla muhabbetimizz kıskandımm birazzzzzzzzz
Selam kıslarrrrrrrr. Nasılsınız?
Baharcım hayırlısı oolsun canım. İlk adımı sen attın hadi bakalım. Hepimiz dönecez teker teker işimizin başına nasipse. Ayrıca Gamzem süper konuşmuş valla. Bu devirde çalışmak çalışmak çalışmak :)))
Dilekcim geçmiş olsun cnm Defnenin ateşi çıkmış inş. tekrar olmaz.
Fatoşcum maşallah oğluşuna canım. Benim kız hemen sıkılıyo oyun minderinde ya o yüzden pek yatırmıyorum amam maşallah seninki baya sevmiş.
dilekcim çok gelmiş canım ya zorlu bi gece geçirmişsiniz küçücük bünyesi nasıl yıpranmıştır ınsan dayanamaz valla bakalım biz napcaz
Biz pazartesi günü olduk Dilekcim aşılarımızı. Çok şükür ateş falan olmadı bizde
fatoş maşallah canım kuzuna. gülmeye başladılar artık. agular falan... offf dadından yenmicekler bu bebişler yaaa...
kızlar bu arada myladybird tuba azbycv falan girmedi uzun süredir ya.
Çok teşekkürler canım ya inşallah sizinki bizim gibi olmaz ahh yıpranmaz mı hiç dünden beri gülücükleri bile nasıl azaldı çok sarsıldı yavrum.:1no2:
oyy kıyamaz ona gülcan teyzesi yüzünden gülücük hiç eksık olmasın
sizin bebişler hep gülüyo benım sıpa anca rüyasında gülüyo bize pek gülmüyo bınbır şakrabanlık yapıyon bi kere gülerse gülüyo ciddi olcak galıba öle sululugu sevmiyo((
Fatoşcum maşallah ya çok şeker geçen gülen pozunu yakalaysmıyoruz diyordun hatırlıyorsun di mi? 1 hafta bile nasıl farkediyor gelişimlerinde.
geldim ama aliden yazmaya firsat kalir mi bilmem
selam vereyimde hepinize
yaaa cocuk 5 dakka uyumuyor
kucagimda uyudu emerken yatagina yatirir yatirmaz basladi aglamaya
hatırlamamı canımmm cok sukurr artık konusunca hemen acılıyorr bizimkii cok geçmişş olsunn defnemedee atlatırsınız biran önce inşşş..
ebrucum aynı canım pcbaşında sandalyede oturuyorum ayagımıda bı sandalyeye uzattım sallıyorum uyandıkda
napalım canım ya hiç bi lüksümüz kalmadı
dilekcim msnden yazcam hep dışarda oluyosun müsait değilsin diye yazamıyorum sana bişey sorcaktım sen sütünü sagdıgın için bilirsin günlük ort. nekdar süt çıkıyo toplam????gece gelen sütün daha çok oluyomu ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?