2009 Eylül Anneleri

antalyalı arkadaşlarda gelmişler özge pembe hoşgeldınız umarım ii sinizdir antalyada çok kötü fırtına varmışşş aman evden çıkmayın:))))

Selam canım. Valla çıkılcak gibi değil zaten. Şimdi biraz güneş açmaya başladı ama yinede dışarda fırtına var.

Naber pembe?? Sen işemi başladın?

Süpersin Gamzecim doğru söze ne denir :lepi: Hoşgeldin canım tatlı kızın nasıl?

Fatoşcum maşallah ya çok şeker geçen gülen pozunu yakalaysmıyoruz diyordun hatırlıyorsun di mi? 1 hafta bile nasıl farkediyor gelişimlerinde.

Çok teşekkürler canım... siz oldunuz galiba di mi aşıları?

AAAAaaaa pembe gelmiş hoşgeldin pembecim ikizlerin nasıl maşallah ikisi birden ne tatlıdırlar şimdi. Aman hemen hoşgeldin deyip slm vereyim ki bir kişiyi daha kaybetmeyelim bugün yoksa topiğimiz çok kan kaybedecek. kaydirigubbakcemile3

gülcan, fatoş, özge teşekkürler arkadaşlar.
ben de kafasının arkasına falan destek koyuyordum vücuduyla kayıyor deli oğlan. daha sağlam destek koyayım barim. olmadı uzun saçlı gezecek artık napayım :))))

dilekcim çok gelmiş canım ya zorlu bi gece geçirmişsiniz küçücük bünyesi nasıl yıpranmıştır ınsan dayanamaz valla bakalım biz napcaz

Çok teşekkürler canım ya inşallah sizinki bizim gibi olmaz ahh yıpranmaz mı hiç dünden beri gülücükleri bile nasıl azaldı çok sarsıldı yavrum.:1no2:

fatoş maşallah canım kuzuna. gülmeye başladılar artık. agular falan... offf dadından yenmicekler bu bebişler yaaa...
kızlar bu arada myladybird tuba azbycv falan girmedi uzun süredir ya.

fatoş maşallah canım kuzuna. gülmeye başladılar artık. agular falan... offf dadından yenmicekler bu bebişler yaaa...
kızlar bu arada myladybird tuba azbycv falan girmedi uzun süredir ya.

Evet ya tuba ne zamandır yok msn'e de gelmiyor. Benimde aklım onda tel. no da yok ki arayayım. Umarım iyidir o da ben gibi gezmeyi seven biri olduğu için inş geziyordur kızıyla.

sağolun arkadaşlar iyidir benim kızlar. ama elif çok gazlı sancılı ve malesef fazla kusan bir bebk ona üzülüyorum. doktorun verdiği şurubun çok işe yaradığını söyleyeyemem
yarın daha detaylı tetkik isteyeceğim

Çok teşekkürler canım ya inşallah sizinki bizim gibi olmaz ahh yıpranmaz mı hiç dünden beri gülücükleri bile nasıl azaldı çok sarsıldı yavrum.:1no2:

oyy kıyamaz ona gülcan teyzesi yüzünden gülücük hiç eksık olmasın

sizin bebişler hep gülüyo benım sıpa anca rüyasında gülüyo bize pek gülmüyo bınbır şakrabanlık yapıyon bi kere gülerse gülüyo ciddi olcak galıba öle sululugu sevmiyo((

Amin canım hepimizin bebeklerinin gülücükleri eksik olmasın inş. erken canım daha ancak gülecektir merak etme sen hiç..

Fatoşcum maşallah ya çok şeker geçen gülen pozunu yakalaysmıyoruz diyordun hatırlıyorsun di mi? 1 hafta bile nasıl farkediyor gelişimlerinde.

hatırlamamı canımmm cok sukurr artık konusunca hemen acılıyorr bizimkii cok geçmişş olsunn defnemedee atlatırsınız biran önce inşşş..

geldim ama aliden yazmaya firsat kalir mi bilmem
selam vereyimde hepinize
yaaa cocuk 5 dakka uyumuyor
kucagimda uyudu emerken yatagina yatirir yatirmaz basladi aglamaya

ebrucum aynı canım pcbaşında sandalyede oturuyorum ayagımıda bı sandalyeye uzattım sallıyorum uyandıkda

hatırlamamı canımmm cok sukurr artık konusunca hemen acılıyorr bizimkii cok geçmişş olsunn defnemedee atlatırsınız biran önce inşşş..

İnşallah canım yaa kızlar dua edin lütfen kızım içinde bir an önce iyileşsin yaaa.((

ebrucum aynı canım pcbaşında sandalyede oturuyorum ayagımıda bı sandalyeye uzattım sallıyorum uyandıkda

Ayy valla alemiz hepimiz eee 2009 yılının bebekleride böyle büyüyor işte ne yapalım... kaydirigubbakcemile3

napalım canım ya hiç bi lüksümüz kalmadı
dilekcim msnden yazcam hep dışarda oluyosun müsait değilsin diye yazamıyorum sana bişey sorcaktım sen sütünü sagdıgın için bilirsin günlük ort. nekdar süt çıkıyo toplam????gece gelen sütün daha çok oluyomu ???

bizde aşımızı yaptırdık...çok şükür geceyi rahat geçirdik..ateşimiz 36.9 u geçmedi..aşıdan sonra karnını doyurdu..ve ateş düşürücü şuruptan içti..şurubu ateşi çıkmadan vermek gerekirmiş ki ateşi çok çıkmasın diye kızlar aklınızda bulunsun..Sabahta şurup içtik...sanırım artık dahada yükselmez..

Canım ben dışarda olsam bile yaz pc başında olamadığım için durumumu o şekilde bırakıyorum sen yaz ben görünce hemen cvp yazarım zaten. Canım ben ortalama hergün 4 saatte bir sağıyorum ortalama toplam 120-130 ml çıkıyor toplam 6 kez sağmış olsam yine 720ml falan çıkıyor toplam diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…