selam fıstıklar,

hasta olanlara acillll şifalar diliyorum. geçmişler olsun.. :Saruboceq:
kilo almak isteyenlere (sanırım sadece tuba) bol kilolar.. :Saruboceq:
benim gibi koca dötlü ve göbekli olanlara da zayıf bir beden diliyorum.. :lepi::Saruboceq:

bayramda sadece annelere gidicez biz, oyle karar verdik. hatta annem 10 kere tembihledi,
senin ufak bebegin var, ortalıkda grip insan dolu. telefon acarsın, hicbir yere gitme dedi.
darılan darılsın artık, telefon açıcam. gidip de "öpmeyin, ellemeyin" demek daha kotu yoksa.

yarın yine kayınvalidemin bitmek tükenmek bilmeyen misafirlerinden bir grup daha geliyor. 

klava:
allahım bu son olsun inşallah. cumartesi de benim bir arkadaşım gelecek.
ay yoruldum yaa misafir agırlamaktan. 5 dk.kıçımın ustune zor oturur oldum. :gitme:

sabahda annem aradı fırcaladım kadını. nasıl uzgunum ama geri adım da atmak istemiyorum.
utu, camasır, ev isi, yok misafire ikram, sonrasında temizlik, bir yandan bebegimle ilgileniyorum,
kimse yok yanımda dedim. 15 gun zor durdun gittin hemen dedim. o kadar demistim 40 gun kal diye oysa.
hiç yardıma gelmiyorsun dedim. kızdı o da gecmis gitmis ne deşiyorsun dedi. 

kızlar, benim kızım genelde tek gögus ile doyuyor. gecen aksam tek gogus emdi, uyudu ve 3,5 saat sonra uyandı. bu arada emmedigi gogsum 5-6 saatte cok sisdi. sagmaya karar verdim ama bu arada mahfoldum. bir ateslendim ki sormayın. basladı burnum falan akmaya. minoset ve vitamin ictim, 2 gogsumu de sagdım. biraz da takviye vitamin aldım. gece de ter ter...sabaha iyiydim cok sukur. duyardım cok dolu gogus ates yapar diye, ilk kez basıma geldi. cok zormus. butun vucudum allah korusun gripmis gibi oldu, cok korktummm..

off ya kocamda bugun seyahatte kardesim gelicek. ama insanın eşi gibi olmuyor kimse 

(