kızlar nasılsınız, muhtemelen yazımı pazartesi okuyacaksınız... sizleri nasıl özledim bilemezsiniz. geçmişe biraz göz atmaya çalıştım, görev yerim değişti, uluslararası ilişkiler departmanına geçtim, çok keyifli ama çok yoğun... sürekli çalışıyorum. dolayısıyla hiç giremedim.... sizlerde sürekli aklımdasınız...
rüzgardaki gelişmeleri özetleyim...
ebrucumun doktoru kahvaltı verin demişti, ekmeğe tereyağ sürün verin falan.
ben de rüzgarla sabahları artık o şekilde kahvaltı yapıyorum. nohut büyüklüğünde ekmeklere tereyağı, annemin yaptığı reçelleri sürüp veriyorum..... ilk başta yutmakta epeyce zorlandı, kustu bir iki kez. ama korkmadan vermeye devam ettim, şimdi fındık kadar olan parçaları yutuyor Allaha şükür. bu ay yutmayı öğrenmesi gereken aymış, diliyle ağzına gelen parçayı yemek borusuna itelemeyi öğreniyormuş, o yüzden çok geç kalmak istemedim.... bir de artık ev yemeklerine de başladım yavaştan, elimle yediriyoru, ıspanak falan yedi, dolma, et yemekleri....
onun dışında çok yaramazlaştı, elinden asla oyuncağını alamıyoruz, itiraz ediyor, bağırıp çağırıyor, bilinçli tepkile vermesi beni çok mutlu ediyor...
kilo alımıda allaha şükür iyi,,,
kızlar iyiki varsınız, siz olmasaydınız belki ek gıda sürecini bu kadar bilinçli geçiremeyecektim....
umarım sizlerde iyisinizdir, bebekleri öpüyorum ...
muhtemelen yazımı pazartesi okuyacaksınız....
selam kızlar...
benim eymenin dişi çıkalı 1 hafta oldu ve o günden beri hiç bişey yemiyor..sadece göğsümü emmek istiyor...ağzını açmıyor hiç bir türlü..ve iyice yüzü soldu..gören herkes ayyyyyy nasıl zayıflamış diyorlar ve moralim daha çok bozuluyor...inş geçici bir durumdur....yoksa çok üzülüyorum...aç olduğu için gece de uyumuyor sürekli göğsümde emiyor........
elacım bittimi temizliğin nasılsın şimdii...
tülayımm sen nasılsınn yorgundunn iyimisin şimdi....
paşalar nasıll...
1 sepet ütü var yapılacak yarına kalsın istemiyom yarın gezeriz belkim...iğnelerimiz bitti şükür..kuzum düzeldi nerden kaptık mikrop çok üzülüyorum yaa..bugün devam sütü aldım 2 nümaroo meryemin sütlacın yapabilmek için... inşllh doğrudur..
kızlar nasılsınız, muhtemelen yazımı pazartesi okuyacaksınız... sizleri nasıl özledim bilemezsiniz. geçmişe biraz göz atmaya çalıştım, görev yerim değişti, uluslararası ilişkiler departmanına geçtim, çok keyifli ama çok yoğun... sürekli çalışıyorum. dolayısıyla hiç giremedim.... sizlerde sürekli aklımdasınız...
rüzgardaki gelişmeleri özetleyim...
ebrucumun doktoru kahvaltı verin demişti, ekmeğe tereyağ sürün verin falan.
ben de rüzgarla sabahları artık o şekilde kahvaltı yapıyorum. nohut büyüklüğünde ekmeklere tereyağı, annemin yaptığı reçelleri sürüp veriyorum..... ilk başta yutmakta epeyce zorlandı, kustu bir iki kez. ama korkmadan vermeye devam ettim, şimdi fındık kadar olan parçaları yutuyor Allaha şükür. bu ay yutmayı öğrenmesi gereken aymış, diliyle ağzına gelen parçayı yemek borusuna itelemeyi öğreniyormuş, o yüzden çok geç kalmak istemedim.... bir de artık ev yemeklerine de başladım yavaştan, elimle yediriyoru, ıspanak falan yedi, dolma, et yemekleri....
onun dışında çok yaramazlaştı, elinden asla oyuncağını alamıyoruz, itiraz ediyor, bağırıp çağırıyor, bilinçli tepkile vermesi beni çok mutlu ediyor...
kilo alımıda allaha şükür iyi,,,
kızlar iyiki varsınız, siz olmasaydınız belki ek gıda sürecini bu kadar bilinçli geçiremeyecektim....
umarım sizlerde iyisinizdir, bebekleri öpüyorum ...
muhtemelen yazımı pazartesi okuyacaksınız....
teşekkür ederim assoscum, dr umuz 2 yıl tuz bu çucuğa zehir dedi. yağ verir heralde ama ne zaman başlatacak bilmiyorum çünkü 6.ve 7. ayda ver demedi. 8 ay kontrolünde ekletirmi bilmiyorum. sabah kahvaltısında labnenin bile light olmasını istedi. gerçi yağdan ziyade , light labnenin tuzu daha da azmış. ama dediğin gibi çok lezzetsiz oluyor. hiç birini istemiyor çocuğum. dün akşam söylemesi ayıp annem mantı çorbası yapmıştı.malatyalı komşusundan öğrenmiş. daha hafif yapmış evdeki yaşlılara göre tabii ama neticede mantı haşlanmış suyunda tuz yağ,yoğurt, salça falan vardı. ondan tattırdım şapur şupur içti. boşver doktoru çocuğum aç kalmasın deyip versemmiii, ağlaya zırlaya püskürte, çok az yedirebildiğim şeylere devammı etsem naapsam. bu sabah yumurtayı peyniri ayrı vereyim dedim onu da istemedi gerçi çok iştahsız yaa. yedirme işleri çok moralimi bozuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?