2009 Eylül Anneleri

dısı cıkan bebıs annelerı kasıgı red edıyorlar bu donem bende ege nın agzına kasıgın ucunu sokamıyorum.benım yaptıgımı sızde uygulayın bakın sonucran memnun kalacaksınız.sımdılık boyle yedırıyorum ege ye pasta kreme tuplerıne doldurp azar azar sıkın agzına.bakın yıyecekler.bırde elınızle verın arada muz gıbı yumusak seylerı parmagımla yedırıyorum ege ye.dıslerı kasındıgı ıcın parmagımı ısıra ısıra yıyor verdıklerımı

dun ılk defa buharlı pısırıcıde kofte yaptım uafk ufak koparıp agzına verdım az bı seyler yedı ama teflonda daha guzel pıser heralde pek sevmedım buharda pısen kofteyı.
bu arada carfıer dan norvec somonu alıp yedırmıstım ege ye.gerısını derın dondurucuya attım.hafta sonu aklıma geldı norvec ten gelen somonlar dondurulmus gelıyodur ben nasıl tekrar dondurucuya attım dedım.gıdıp sordum carfıer a evet dondurulmus gelıyomus.ıyıkıde sormusum.yoksa buyuk bı aptallık yapıp balıgı egısıme yedırecektım bu hafta.artık haftada bır taze alıp verıcem.

of k,zlar ya su 2 ve 3 yasndaki bebeklere tecavuz olayini okudunuz mu
tuylerim diken diken cok kotu oldum mahvoldum boyle canilik olamaz en kotusu de bunu yapanlarda cocuk
nereye gidiyor bo tpğlum cocuklarimizi kotuluklerden kotu insanlardan nasil koruyacagiz
boogazim dugum dugum zor tutuyorum kendimi aglicam yoksa sirketin ortasinda ((

ebrucum bende gelemıycem beklemeyeın dıye aramıstım:)
bizde migrosa tesadüf gittik primalarda 16,50 ıdı. oyuncak bızde 2 tane aldık..

evet ebru bende sbah t d gordum az once yazacaktım belkı sızleın haberı yoktur dıye moralınızı bozmıyım dedım ama gormussun haberı.ben halen etkısındeyım.ege kucagımdaydı o haberı tv de gorunce Allahım yarabbım bebeklerımızı korusun.o kadar kotu oldum kı o bebeklerın anne babalrı bı an aklıma geldı.dılım varmıyor ama ya bızım bebklerımız olsaydı dıye bı an aaklıma geldı.fena oldum bebegıme sarıldım.ben hep dıyorum Allahım yavrum sana emanet dıye.sen koru yavrumu kotulerden dıye.yarın buyuyecekler okula gıdıcekler dısarı cıkıp arkadasları ıle oynayacaklar cok korkuyorum vallahı Rabbım hepımızın bebgını kotulerden korusun.

ben gökşenin eline limon veriyorum acaip seviyo kemirip kemirip yiyo :)

ama pekmezi hiç sevmiyo ağzına almıyo bile

lımon yemelerı ne komık oluyo dımı.yuzunu burustura burustura yıyor lımonu cok komık oluyor.pekmezı ben multı tabs ın damlalıgı ıle verıyorum.anlamıyor cok fazla.cunkı dıslerı kasınıyo damlalıgı kemırıyor o arada ben sıkıyorum agzına.

ebrucum bende gelemıycem beklemeyeın dıye aramıstım:)
bizde migrosa tesadüf gittik primalarda 16,50 ıdı. oyuncak bızde 2 tane aldık..

o gun prıma yoktu mıgrosta demek bıtmıs hepsı.bız oyuncak olayını abartmısız demek kı.suru psıkolojısı ıste herkez sepetını agzına kadar doldurmus hatta 2 sepet oyuncak alanlar falan vardı.bende onları gordukce doldurdum.sankı bı daha oyuncak almıyacakmısız gıbı.

herkese selam.. umarım herkesin keyfi yerindednir.. b,z tatilde gezdik eğlendik geldik.. tabi en çokda bade hanım eğlendi..sizler nassınız bakalım

slm kızlar herkese güzel bi hafta diliyorum
geçen hafta temızlıkle ugraştım hep heryer temızlendi bitek yazlık kışlık ayrımı kaldı
eee herkes nerde in cin top oynuyo burda
umarım herkesin keyfi iyidir

slm kızlar bayadır kimseler yazmamış herkez nerde?

ya kızlar eylül 2 gündür resmen anamı ağlattı bide tam yaz temizliğine başlamışken yapılırmı bu bana yaa:)) sanırım diş çıkartcak gerçi dokunuyorum diş etlerine ama bi belirtide yok alttan 2 tane çıkmıştı bizim allahımm bir huysuz sürekli ağlamaklı ne yapsam memnun edemiyorum biraz oynat bırak hemen bağırıyo sonra başka başka binbir türlü şeyler yaparak oyalamaya çalıştım bu 2 gündür yalnız bana diş değilde biraz şımarıklık mızmızlık gibi geliyo ya diş olsa maşallah gece hiç uyanmıyo ağlama falanda yok ay ne bilim ya iice kafayı sıyırdım:))

kıyamam ben bebeğime ya bizimkide öyle her gün bişiy çıkarıyor artık yanlızlığa tamül edemiyor Allah anneme kolaylık versin yanlız kalınca zannedersinki çocuğa bişiy oldu kıyameti koparıyor çok yaramaz ve mızmız bizimkide dişten sonra böyle oldu altta 2 tane var bizimde

cansu allah kolaylık versin bu sıpalar yiyo bizi bi de benim bildiğim senin prenses uysal bi bebekti galiba her gün huy değiştiriyolar
bircancım hg sende hayırlı olsun senin için ilk günler zor olur zamanla alışırsın çalışan anneler kervanına katıldın ne güzel,paşam nasıl üzüyomu sizi

ozamn diştendir bircan bende şımarık bi çocuk olcak diye düşünüyodum çünkü 2 dk durduramıyorum aynı dediğin gibi 2 dk yalnız kalsa nasıl bağrıyo gören bişey yaptı sanar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…