feyzacım anlattıklarını bende yaşadım sabaha kadar göğsümde uyuduğunu bilirim o yüzden sıkma canını geçiyo bu dönemde dişi çıktıktan sonra kuzular rahatlıyo sonraları iştahı yerine de geliyo
of k,zlar ya su 2 ve 3 yasndaki bebeklere tecavuz olayini okudunuz mu
tuylerim diken diken cok kotu oldum mahvoldum boyle canilik olamaz en kotusu de bunu yapanlarda cocuk
nereye gidiyor bo tpğlum cocuklarimizi kotuluklerden kotu insanlardan nasil koruyacagiz
boogazim dugum dugum zor tutuyorum kendimi aglicam yoksa sirketin ortasinda((
ben gökşenin eline limon veriyorum acaip seviyo kemirip kemirip yiyo :)
ama pekmezi hiç sevmiyo ağzına almıyo bile
ebrucum bende gelemıycem beklemeyeın dıye aramıstım:)
bizde migrosa tesadüf gittik primalarda 16,50 ıdı. oyuncak bızde 2 tane aldık..
selam kızlar nasılsınız? İşe başladım bu gün? ama biraz zor geldi ve oğluşumu çok özledimmmmmmm
slm kızlar bayadır kimseler yazmamış herkez nerde?
ya kızlar eylül 2 gündür resmen anamı ağlattı bide tam yaz temizliğine başlamışken yapılırmı bu bana yaa:)) sanırım diş çıkartcak gerçi dokunuyorum diş etlerine ama bi belirtide yok alttan 2 tane çıkmıştı bizim allahımm bir huysuz sürekli ağlamaklı ne yapsam memnun edemiyorum biraz oynat bırak hemen bağırıyo sonra başka başka binbir türlü şeyler yaparak oyalamaya çalıştım bu 2 gündür yalnız bana diş değilde biraz şımarıklık mızmızlık gibi geliyo ya diş olsa maşallah gece hiç uyanmıyo ağlama falanda yok ay ne bilim ya iice kafayı sıyırdım:))
hoş geldin canım umarım bu sefer değerini bilirler bircancım
kıyamam ben bebeğime ya bizimkide öyle her gün bişiy çıkarıyor artık yanlızlığa tamül edemiyor Allah anneme kolaylık versin yanlız kalınca zannedersinki çocuğa bişiy oldu kıyameti koparıyor çok yaramaz ve mızmız bizimkide dişten sonra böyle oldu altta 2 tane var bizimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?