cansu allah kolaylık versin bu sıpalar yiyo bizi bi de benim bildiğim senin prenses uysal bi bebekti galiba her gün huy değiştiriyolar
bircancım hg sende hayırlı olsun senin için ilk günler zor olur zamanla alışırsın çalışan anneler kervanına katıldın ne güzel,paşam nasıl üzüyomu sizi
cansu allah kolaylık versin bu sıpalar yiyo bizi bi de benim bildiğim senin prenses uysal bi bebekti galiba her gün huy değiştiriyolar
bircancım hg sende hayırlı olsun senin için ilk günler zor olur zamanla alışırsın çalışan anneler kervanına katıldın ne güzel,paşam nasıl üzüyomu sizi
kızlar yaa eylülün doktoru işten ayılmış yan dal yapmış mecburi hizmeti varmıuş ve devlet kadrolu olarak bi yere yerleştircekmiş oda haaziranda belli olcakmış offf yaaa ne şansızım ben çokda seviyoduk o doktoru çok memnunduk yaa aman bide bu çıktı özel hast. bu kötü yanı var işte bana tavsiye edebileceğiniz anadolu yakasından bi doktor varmı yardım pls kızlar
bircanım hayırlı olsun canım ilk günün. biraz özlem olacak ama alışıyor insan.
neyse ben kaçar öpüyom herkesi.
bir pazartesi gününden daha merhaba
bebeği hasta olanlar geçmiş olsun diyorum
bizde haftasonu gezdik full bebeğim yine iştahsız ya canım da azcık sıkıldı çoğu kişi oğluma zayıf diyor hatda dün kaynanama gittik dediki oğlum kucağında severek sen hiç kg almıyormusun sonra bize dönerek bakamıyosunuz herhalde dedi... eşimde bende dedikki ona hertürlü meyve sebze et yediriyoruz boş bir kg ya sahip olmaktansa sağlıklı bir vücuda sahip olsun daha iyi dedik ne alaka şişmanlık iyimi felan dedik. Ama insanı sinir edyolar sonra da şaka yaptım diyo..
selam kızlar. çok yoğunum bi bakıp çıkayım dedim.
tatlım bizim doktorumuzdan biz memnunuz. kozyatağında central hospital Süleyman Bey.
ahhh canım benim çok sağol benim yakın bi arkadaşımda ona götürüyo oda memnun olduğunu sölemişti şimdi sende onu söleyince içim rahat etti hemen arayıp randevu alim:))
Ben muhallebİyİ mecbur kalmadıkÇa vermİyorum doymadıĞını dÜŞÜnÜyorsam yatarken verİyorum oda hİpp İn pİrİncİnİ kullanıyorum. Hİndİstan cevİzİ verİlİyor hatta faydalıymıŞ baya bende meyvelerİne rendelİyorum
kızlar hindistan cevizi nereden çıktı yaaa yararlımıymış tazesini mi rendeliyosun fliizcim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?