herkese günaydın..
yorgun bir hafta sonundan sonra ruh gibiyim..cuma gecesinden beri kızım çok hastaydı..ateşi 41 gördük o an ölücem sandım..havale geçirmesinden korktuk.. kızımın birden ateşi çıktı cuma günü gündüz misafirim vardı ve arkadaşımın oğlu hastaydı yani hasta bir çocukla bebekli eve niye gelinir onuda anlamış değilim..ama sanırım bahanesi oldu çünkü Duru doğduğundan beri hiç hasta olmamıştı..neyseki atlattık sanırım dün geceden beri ateşi hiç çıkmadı inşallah bir daha çıkmaz yavrum çok hırpalandı..ana kucağında kendi kendine uyuyordu kuzum..bu sabah biraz daha neşeli kalktı..
Saniyecim ve Ebrucum sizden tekrar tekrar özür dilerim ama ne demişler kocanın sözüne çocuğunun poposuna güvenme..ama ben birşeyi çok istersem hep bir sorun çıkar..ne zaman isterseniz evime beklerim..tekrar özür dilerim..a.s.
gecmıs olsun.benımde cok kızdıgım bı sey ınsanların dusuncesız davranısları.bızde dısarı cıktıgımızda ege yı gorenler gelıp sevmeye calısıyor kucaklarına ıstıyolar sınır oluyorum.vermıyorum kucaga.ben kımsenın cocuguna yaklasıp dokunmam uzaktan severım.her sey olabılır bebek bunlar.oglumun ellerını tutup opuyolar delı oluyorum.bozucam artık opmeyın dyıcem alınan alınsın.
evıme anneannemler gelıcektı teyzem hastaydı geleceklerı gun gerı cevırdım alındılar.bence sende kabul etme bundan sonraa.
kuzum hep kucağıma geliyor bide tv sehbasına koşturuyo görseniz çok komikiz...
gülaycım valla cumartesiden okudukk kusura bakma...ohaoldumsmile
ohh yarasın rüzgara negüzell yesin annesi..
teşekkür ederiz arkadaşlar darısı size inşlh..
esincim sıkma canını çabuk toparlar inşlhh kolay değil diş çıkıyo şükürki emiyomuş bakk..
zeynep gizem nabersiniz kuzulariniz nasil
alis hala biraz oksuruyor ve geniz akintisi varsiddetli hapsurursa sumukleri firliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?