Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2. ay aşılarımızı olduk korkuyoruz azcık.
hadi geçmiş olsun. inşallah ateş falan yapmaz. sen yine de takip edersin canım. şrubunu da unutma.
2. Ay aşılarımızı olduk korkuyoruz azcık.
geçmiş olsun canım bizde aşımızı olduğumuzda sabah 5 e kadar nöbet tuttum başında korkudan şükür bişi olmadı biraz huysuzlandı o kadar inş. Sende de yapmaz
dr. dolven verdi. burda 1 eczane var beldedeyi. eczanedede calpol yok. dolvende 6 ay ve üstü yazıyor ne yapsam bilmiyorum. inş. ateşi çıkmaz
Yaw kızlar ben bez olarak prİma kullanıyorum ama lastİklerİ acayİp İz yapıo kızıma sİzde de varmı benzer bİ sorun![]()
selam
moralim çok bozuk kıyafetleri vardı oğlumun bayram için denememiştim bugün denedim hiç biri içime sinmedi şimdi çıkıyoru m bişiler almaya arefe günüde nefret ederim çarşıda olmaktan ...pooffff..sinirlerim bozuldu baaa hepsi güzel di ama giyince çok kötü geldi gözüme dua edinde bişiler bulayımmm
bende prima kullnıyorum .. 2 numnarayı kullanırken yapıyodu bazen ama şimdi 3 numarayı kullanıyom.. Olmuyo öyle bir sıkıntım..
kızlar temizliğimi bitirdim çok şükür. Kuaförede gittim fönümü çektirdim geldim.
Baharcım güle güle kullan cnm yeni saç modelini eminim çok yakışmıştır. :lepi:
Fairyblue cnm geçmiş olsun. 1 koldan 2 bacaktan oldu bizimde. burdaki herkesin bebeklerinin aynı cnm.
Nhltlg cnm Primanın 3 numarası bizimde bacaklarımızı sıktı. Ben bu sefer markete gittiğimde molfix aldım. onu deneyeceğim. dün bitanesini denedim gerçi. lastik olan kısımları daha güzel geldi bana.
Buarada isimleriniz neydi kızlar :kedi:
Memnun oldum Nihalcim. Özge bende.
Benim elimdede hala 20 tane prima var. onları bitirip hemen geçicem molfixe. Durumdan haber veririm cnm.
Buarada benim kızımda emerken kafası terliyor normal bir durum sanırım.
Hoşgeldin dilekcim. Nasılsın cnm?
benim kızımda da iz yapıyor :sinifsinif:Yaw kızlar ben bez olarak prİma kullanıyorum ama lastİklerİ acayİp İz yapıo kızıma sİzde de varmı benzer bİ sorun![]()
3 e daha geçmedik çünkü elimdeki 2 leri bitirmem lazım:lepi:bende prima kullnıyorum .. 2 numnarayı kullanırken yapıyodu bazen ama şimdi 3 numarayı kullanıyom.. olmuyo öyle bir sıkıntım..
benim kızımda çok terliyo...ama hergün yıkamaya korkuyom zaten hastalandırdım:sinifsinif:huggiesten numune talep ettim 2 gün önce gelir inş. gelmesede alıp denicem artık ama elimde de 70 taneye yakın bez var ufff(
bu arada benim kızım emerken kafası çok terlio gün aşırı yıkıoz yine ter kokuo yavrum sanki yaa normal mi ki acep
bencdee iyi olur aslında...herkes herkesin adını fılan ögrenir böyle olmuyo yaa hihoyyytbende özgecim :) tşk ederim
ya kızlar böle baştan tanışma gibi kısa bilgiler içeren bi topic açsak mı acep