• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

Yaw kızlar ben bez olarak prıma kullanıyorum ama lastıklerı acayıp ız yapıo kızıma sızde de varmı benzer bı sorun :(

dr. dolven verdi. burda 1 eczane var beldedeyi. eczanedede calpol yok. dolvende 6 ay ve üstü yazıyor ne yapsam bilmiyorum. inş. ateşi çıkmaz

geçmiş olsun canım...umarım rahat atlatırsınız.. calpol yoksa minoset al benim doktorum minoset yazmıştı bana biz çok rahat atlatttık..6 saat arlıkla vermiştim.. dolven i yen duydum peki altı ay üstüyse niye yazıyoki doktorun..

selam
moralim çok bozuk kıyafetleri vardı oğlumun bayram için denememiştim bugün denedim hiç biri içime sinmedi şimdi çıkıyoru m bişiler almaya arefe günüde nefret ederim çarşıda olmaktan ...pooffff..sinirlerim bozuldu baaa hepsi güzel di ama giyince çok kötü geldi gözüme dua edinde bişiler bulayımmm

gönlüne göre birşey bulursun inşallah.. ben kızıma bayramllık almadım evden dışarı çıkmıcaz çünkü.. daha hiç giymediği elbiseleri var onlardan giydirecem..

bende prima kullnıyorum .. 2 numnarayı kullanırken yapıyodu bazen ama şimdi 3 numarayı kullanıyom.. Olmuyo öyle bir sıkıntım..

bende de 2 deyken iz yapmıodu rahattı 3 e geçtiğimizden beri iz yapıo.. Bide bezler depişmiş desenleri başka çıktı bu sefer acaba lastikelrde mi değişti ya :(

arkadaşlar yaa kızım demiştim 2. ay aşımızı olduk 1 tanesi kola, bir sağ bacağa, birde sol bacağa. sizdede böylemi oldu. uyumuştu ne güzel birden bağırarak kalktı. zor susturduk ne kadar bağırdı canım yaaa. ağrıkesici şurubu verelim dedik yutmadı. acıyo galiba ne yapsak ki fitil mi alsak. ama ateşi yok

kızlar temizliğimi bitirdim çok şükür. Kuaförede gittim fönümü çektirdim geldim.

Baharcım güle güle kullan cnm yeni saç modelini eminim çok yakışmıştır. :lepi:

Fairyblue cnm geçmiş olsun. 1 koldan 2 bacaktan oldu bizimde. burdaki herkesin bebeklerinin aynı cnm.
Nhltlg cnm Primanın 3 numarası bizimde bacaklarımızı sıktı. Ben bu sefer markete gittiğimde molfix aldım. onu deneyeceğim. dün bitanesini denedim gerçi. lastik olan kısımları daha güzel geldi bana.

Tülaycım allah işini rast getirsin cnm. ınş. dilediğini bulursun paşam için

Buarada isimleriniz neydi kızlar :kedi:

Son düzenleme:
kızlar temizliğimi bitirdim çok şükür. Kuaförede gittim fönümü çektirdim geldim.

Baharcım güle güle kullan cnm yeni saç modelini eminim çok yakışmıştır. :lepi:

Fairyblue cnm geçmiş olsun. 1 koldan 2 bacaktan oldu bizimde. burdaki herkesin bebeklerinin aynı cnm.
Nhltlg cnm Primanın 3 numarası bizimde bacaklarımızı sıktı. Ben bu sefer markete gittiğimde molfix aldım. onu deneyeceğim. dün bitanesini denedim gerçi. lastik olan kısımları daha güzel geldi bana.

Buarada isimleriniz neydi kızlar :kedi:

CANIM YA 80LİK PAKET YENİ ALDIM HEMDE UFF Bİ KAÇ GÜN KULLANIP DURUMU PAYLAŞ OLURMU HUGGİES İÇİNDE İİ DİOLAR

ADIM NİHAL ;) opuyorumnanaktan

Slm kızlar,

Ohh temizlikler yapılıyor az sonra bende başlıcam offf çok işim var çok...
Baharcım ve özgecim bakımlı insanın hali başka valla saatler olsun güle güle kullanın saçlarınızı...benimde çok uzadı ama bir fırsat bulupta kuaföre gidemedim işe başlayınca ise dahada zor olacak zaman bulmak:(
Nihalcim aynı sorun bizdede vardı ben prima yenidoğan ve 2 numara kullandım 5-6 paket ama hep iz yaptı kızıma sonra huggiese geçtim ve çok memnunum asla öyle bir sorun yaşamadım tekrar.
Bebeği aşı olan arkadaşımız şimdi ismini unuttum kusura bakma çok geçmiş olsun canım bencede dolven verme sonuçta prospektüse öyle bir ibare koydularsa vardır bir zararı bebeğe. sen çingeneninde dediği gibi minoset kullan hem acısını ağrısınıda azaltır.
Tülaycım canım inşallah içine sininen birşeyler bulursun yakışır paşamıxza.

huggiesten numune talep ettim 2 gün önce gelir inş. gelmesede alıp denicem artık ama elimde de 70 taneye yakın bez var ufff :((

bu arada benim kızım emerken kafası çok terlio gün aşırı yıkıoz yine ter kokuo yavrum sanki yaa normal mi ki acep

Memnun oldum Nihalcim. Özge bende.

Benim elimdede hala 20 tane prima var. onları bitirip hemen geçicem molfixe. Durumdan haber veririm cnm.

Buarada benim kızımda emerken kafası terliyor normal bir durum sanırım.

Hoşgeldin dilekcim. Nasılsın cnm?

Memnun oldum Nihalcim. Özge bende.

Benim elimdede hala 20 tane prima var. onları bitirip hemen geçicem molfixe. Durumdan haber veririm cnm.

Buarada benim kızımda emerken kafası terliyor normal bir durum sanırım.

Hoşgeldin dilekcim. Nasılsın cnm?

bende özgecim :) tşk ederim

ya kızlar böle baştan tanışma gibi kısa bilgiler içeren bi topic açsak mı acep

Yaw kızlar ben bez olarak prİma kullanıyorum ama lastİklerİ acayİp İz yapıo kızıma sİzde de varmı benzer bİ sorun :(
benim kızımda da iz yapıyor :sinifsinif:
bende prima kullnıyorum .. 2 numnarayı kullanırken yapıyodu bazen ama şimdi 3 numarayı kullanıyom.. olmuyo öyle bir sıkıntım..
3 e daha geçmedik çünkü elimdeki 2 leri bitirmem lazım:lepi:

huggiesten numune talep ettim 2 gün önce gelir inş. gelmesede alıp denicem artık ama elimde de 70 taneye yakın bez var ufff :((

bu arada benim kızım emerken kafası çok terlio gün aşırı yıkıoz yine ter kokuo yavrum sanki yaa normal mi ki acep
benim kızımda çok terliyo...ama hergün yıkamaya korkuyom zaten hastalandırdım:sinifsinif:

bende özgecim :) tşk ederim

ya kızlar böle baştan tanışma gibi kısa bilgiler içeren bi topic açsak mı acep
bencdee iyi olur aslında...herkes herkesin adını fılan ögrenir böyle olmuyo yaa hihoyyyt

Back
X