nasıl yani yata yorgan derken..akmışmı sütün
özgecim deniyim canım ben de. yatağı falan batırdıysa baya yapıyor demek. benim de gece sütüm çok oluyor. sol ile emziriyorum sağı sağıyorum yoksa akıyor. sağdan emerken oğlum ağzından çok taşırıyor ondan onu hafif sağıp veriyorum.
mehtapçım gün içinde benim de tek göğsümden en fazla 60 cc çıkıyor canım 2 saatte bir sağsam. öyle aman aman değil yani.
canım baya etkili olduğu belli yani. Gece o kadar olmuyor çünkü sütüm benimde
denemekte fayda var bebeeem. zaten bana tatlı de ben koşa koşa denerim kaydirigubbakcemile3 zira bu ara öküzler gibi şenim. bayram da geliyor ya kılıfım hazır. gelsin datlular cokacimcoook
ayy sorma şekerim ya. dün markete gittik alışverişe. bütün paramı tatlıya verdim geldim . durduramıyorum kendimi ya kaydirigubbakcemile3 ondan sonra düşünüp duruyorum nasıl vercem bu kiloları diye ??
ay evet ya. herşeyi kısıyorum da datlu deyince homini gırtlak e gitmiyor kilolar tabi öyle olunca. ya hiçbişi bulamasam oturup avuç avuç kuru üzüm yiyorum ya :)
๒คl๒öςєğเ๓;10258811 .!.:ayrıca kızımda cok aglıyor o memeyi vermeye calışırken. birde ona üzülüyorum.
gönlüne göre birşey bulursun inşallah.. ben kızıma bayramllık almadım evden dışarı çıkmıcaz çünkü.. daha hiç giymediği elbiseleri var onlardan giydirecem..
canım misss evini güle güle kirlet...ohh yakışır arkadaşıma fönler filan ohhh ezgiyide götürseydin yanında onada bi bakım heheee gerçi o doğuştan güzel annesiiiiŞenizkızlar temizliğimi bitirdim çok şükür. Kuaförede gittim fönümü çektirdim geldim.
Baharcım güle güle kullan cnm yeni saç modelini eminim çok yakışmıştır. :lepi:
Fairyblue cnm geçmiş olsun. 1 koldan 2 bacaktan oldu bizimde. burdaki herkesin bebeklerinin aynı cnm.
Nhltlg cnm Primanın 3 numarası bizimde bacaklarımızı sıktı. Ben bu sefer markete gittiğimde molfix aldım. onu deneyeceğim. dün bitanesini denedim gerçi. lastik olan kısımları daha güzel geldi bana.
Tülaycım allah işini rast getirsin cnm. İnş. dilediğini bulursun paşam için
Buarada isimleriniz neydi kızlar :kedi:
Kızlar doktorum bana sütünü arttırmak için mayalı şeyler ye demişti.Bugün bi yerde okudum yaş mayayı küçük küçük top halinde yutun denemekten zarar gelmez bilginiz olsun .Olurya belki sütünüz artar banada dua edersiniz bende deneyeyim bari..Umut dünyası ayy amma çok konuştum..
hadi canım sevındım ii miş bebegın geçmiş olsun tekrarBebeğimiz şimdilik iyi şükür. Merak eenler sağolsunlar :)Teşekkürler.
Herkesin bayramı kutlu olsun, sevdiklerinizle sağlıklı, huzurlu, mutlu nice bayramlara inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?