2009 Eylül Anneleri

özgecim deniyim canım ben de. yatağı falan batırdıysa baya yapıyor demek. benim de gece sütüm çok oluyor. sol ile emziriyorum sağı sağıyorum yoksa akıyor. sağdan emerken oğlum ağzından çok taşırıyor ondan onu hafif sağıp veriyorum.
mehtapçım gün içinde benim de tek göğsümden en fazla 60 cc çıkıyor canım 2 saatte bir sağsam. öyle aman aman değil yani.

canım baya etkili olduğu belli yani. Gece o kadar olmuyor çünkü sütüm benimde

denemekte fayda var bebeeem. zaten bana tatlı de ben koşa koşa denerim kaydirigubbakcemile3 zira bu ara öküzler gibi şenim. bayram da geliyor ya kılıfım hazır. gelsin datlular cokacimcoook

ayy sorma şekerim ya. dün markete gittik alışverişe. bütün paramı tatlıya verdim geldim . durduramıyorum kendimi ya kaydirigubbakcemile3 ondan sonra düşünüp duruyorum nasıl vercem bu kiloları diye ??

ayy sorma şekerim ya. dün markete gittik alışverişe. bütün paramı tatlıya verdim geldim . durduramıyorum kendimi ya kaydirigubbakcemile3 ondan sonra düşünüp duruyorum nasıl vercem bu kiloları diye ??

ay evet ya. herşeyi kısıyorum da datlu deyince homini gırtlak e gitmiyor kilolar tabi öyle olunca. ya hiçbişi bulamasam oturup avuç avuç kuru üzüm yiyorum ya :)

Kurban Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı olsun...

๒คl๒öςєğเ๓;10258811 .!.:
ayrıca kızımda cok aglıyor o memeyi vermeye calışırken. birde ona üzülüyorum.

canım aynı sorun bizdede var ama benim tahminin hemen süt gelmiyor cok cok ondan sıkılıyor oğlum maymuncuk gözünü açtı tabi heheeee

gönlüne göre birşey bulursun inşallah.. ben kızıma bayramllık almadım evden dışarı çıkmıcaz çünkü.. daha hiç giymediği elbiseleri var onlardan giydirecem..

saol cnmcım yaa denememiştim olanlar aslında güzel şeyler vardı hediyelerden ama bugün baktım oğlum rahat edemicek aslında çok güzellerdi ama neyse 2 tane tulum aldım kadife en azından içim rahat yıkadım ütüledim giysin oğluşum inş.

canım misss evini güle güle kirlet...ohh yakışır arkadaşıma fönler filan ohhh ezgiyide götürseydin yanında onada bi bakım heheee gerçi o doğuştan güzel annesiiiiŞeniz
bende özgecim molfix kullanıyorum ve memnunum ama bim de bi ürün var jennywelly die evyap ın ürünü ve çok uygun ondan aldım tavsiye üzerine şimdi ikisinden de kullanıyorum tavsiye derim 60 adet 11 tl

Kızlar doktorum bana sütünü arttırmak için mayalı şeyler ye demişti.Bugün bi yerde okudum yaş mayayı küçük küçük top halinde yutun denemekten zarar gelmez bilginiz olsun .Olurya belki sütünüz artar banada dua edersiniz bende deneyeyim bari..Umut dünyası ayy amma çok konuştum..

bende ev işlerimi bitirdim kızımı yıkadım şimdi istirahatteyim yarın belki giremem şimdiden hepinizin ailelerinizin bayramı mübarek olsun. bebişlerimizin ilk kurban bayramı nice bayramlar görürüz inşallah opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bebeğimiz şimdilik iyi şükür. Merak eenler sağolsunlar :)Teşekkürler.

Herkesin bayramı kutlu olsun, sevdiklerinizle sağlıklı, huzurlu, mutlu nice bayramlara inş.

canım ben bira mayasının süt yaptıgını duymuştum ılk dogum yaptıgımda eşim almıştı süt ile karıştırıp içmiştim böwwww tadı igrenç dün bende bı yerde okudum tekrar aklıma geldi yine denıyorum zaten bira mayası bıldıgımız toz mayaymış 1çay kaşıgı alıp üstüne su içiyorum sabah akşam alıncakmış bugun sankı bıraz artış varmış gibi geldi ama emın degılım sagmadım hiç emzırdım hep bıkaç gun devam etcam bakalım olcakmı faydası??????

çogunuzun yavrularınızla ikinci bayramı ama bizim ilk bayramımızopuyorumnanaktan.......

herkesin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum tüm sevdıklerımızle nice
bayramlaraa..a.s.

ohh temizlikler yapılmış, bakımlar tamamlanmış herkesin keyfi yerinde ne güzel...
herkesin bayramı kutlu olsun... allah bize yavrularımızdan ayrı bayram yaşatmasın... kocaman öpüyom hepiniziopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…