mehtap çım benim oğlumda oluyodu yeşil bazen dr umuza sordum senin yediklerinle alakalı dedi hakket ben yeşil sebzeler yediğimde kakası yeşil oluyor oğlumun denedinmi hiç belkş ondandır..
Genellikle anne üşüttüğü zaman yada bebişler üşüttüğü zaman yeşil oluyormuş dr.um söylemişti
bende prima kullanıyorum ve başka yerden aldığım aynı ürün farklı çıktı bende sitesinden yazdı aynı ürün farklı çıktı diye benden üründen göndememi istediler kontrol edeceklermiş. kargo ile bayramdan sonra göndericem bakalım ne çıkıcak sonuç...ikinci aldığım ürün resmen taklit gibi desenler bile hafif bulanık ve desen renkleri farklı lastik yerleri sert, bezin iç kısmı emici değil ilk aldıklarım gibi
benimkindede ateş yaptı allahtan 2 kez calpol verdik düştü ateşi, kol ağrısı 10 gün kadar sürermiş bu yüzden soyup giydiriken kucakta taşırken dikkat etmek gerekiyormuş
ı
cnm valla bende üşütmüş olabilirm...de kızımı bilmiyorum acaba nerde üşüttümki...bu ardaa adını bilmiyorum cnm..tanışma topigi var orda tanışıyoruz istersen sende gir.hihoyyyt
selam kızlar.... herkse nerde yaw...
bugun kızımı eşimi giydirdim kendimi 3 denemeden sonra üzerime giycek bişi olduk 2 aydan sonra ilk kez fön çektirdim çakkıdı çakkıdı topuklularımı giydimm.. görümcemin kapısında yere yapıştım.. evet evet parke taşları bi güzel öptüm allahtan kızım babasındaydı neyime benim topuklu ayakkabıı.. çok acıooo ayağım hala çooklasonil sürsem bişi yaparmı) ...
ayyy kendi kendime konuşur gibi oldum kaydirigubbakcemile3
ah canım yaaa takma bu kadar....bak örnekler var önünde rahat ol accık
canım yaa çok geçmiş olsun kıyamam ben sana Allah tan bebiş eşindeymiş maazallah yaaa bende giyicektim yarın giymiyim bariiiimafoldumben
ooo herkesler gelmişşşş gitmiş
ya aşı bizimde çok kırmızı değil henüz kolunda ama...git gide iz kalıcak sanırım
ayfer ciiimmm nasılsın ....? türkiye ye gelmediniz sanırım demi nasıl orda bayrammm
ah kusumm sagolasıın.burda bayram ancak santıyedekı turklerle bvayramlasma.o da az zaten.olanlarda ızne gıttı.bız yılbasına nasıpse turkıye.ama bugun kocam evde dıye bebısı verdım ona gırıstım temızlıge.anam agldı bayram gunu:) ama ıcıme sındı.ınternetten bıkac bayram kutlaması aradık skypedan.az oncede Turk restoranından geldık.mehmetın dıger muhendıs arkadaslarıyla gıttık.yavas yavas dısarı cıkıyos bebıslede sukur. ama cıkmamayı yeglıyom bazen.evde duzen baska dısarda baska.bu arada kurban para bagısını losev losemılı cocuklara bagısladık Allah kabul etsın ınsallah hepımızınkıni.Allah sıfa versın hepsine tum hastalara.sukur saglıklıyız Allah daim etsin saglıgımızı.amiiin.
bu arada ız kalmaz su degdırmedıysen 3 gun.oyle dedı doktor sekercık.
ah kusumm sagolasıın.burda bayram ancak santıyedekı turklerle bvayramlasma.o da az zaten.olanlarda ızne gıttı.bız yılbasına nasıpse turkıye.ama bugun kocam evde dıye bebısı verdım ona gırıstım temızlıge.anam agldı bayram gunu:) ama ıcıme sındı.ınternetten bıkac bayram kutlaması aradık skypedan.az oncede Turk restoranından geldık.mehmetın dıger muhendıs arkadaslarıyla gıttık.yavas yavas dısarı cıkıyos bebıslede sukur. ama cıkmamayı yeglıyom bazen.evde duzen baska dısarda baska.bu arada kurban para bagısını losev losemılı cocuklara bagısladık Allah kabul etsın ınsallah hepımızınkıni.Allah sıfa versın hepsine tum hastalara.sukur saglıklıyız Allah daim etsin saglıgımızı.amiiin.
yok güzelim neyimize bizim topuklu ayakkabı giymeyeli uzun zaman olunca yürümeyi unutmuşum heralde heheh :) neyseki ucuz kurtuldum ya kırılsaydı pış pış kim gezdircek kızımı evde gündüzleri :1no2:
kızlar kızım yeşil kaka yapıyo nedendir yahuuuuuuuuuuuu.....
ya bendede tatlı manyaklıgı basladı.yok regl yenı bıtmese yıne olcam dıcam ya.ayu gıbı gezınıyom ortalıkta.sen yıne ıyısın sekercım masallahın var ınankı.ya evet ayfercim çıksan bi dert bebişle çıkmasan bi dert...ooohhh götürdünüzmü yemekleriii afiyyet olsun.ay ben bu aralar bir yiyom sorma doymak bilmiyom korkuyorum kendimden yaaa...ne olcek benim bu halımmafoldumben
Çok güzel düşümüşsünüz. Allah kabul etsin inş.
Arkadaşlarında dediği gibi yediklerimizle ve üşütmeyle ilgili. Ben azıcık üşüsem, hissetmeyecek kadar dahi rengi yeşile dönüyor hemen. İlaçlada ilgili. Antibiyotik veriyorduk kaka renginin değişmesine neden oldu.
Dikkat edilmesi gereken yeşil olmasından ziyade yeşil,köpüklü ve kokulu olması. Bu durumda doktora danışmakta fayda var.
selam kızlar.... herkse nerde yaw...
bugun kızımı eşimi giydirdim kendimi 3 denemeden sonra üzerime giycek bişi olduk 2 aydan sonra ilk kez fön çektirdim çakkıdı çakkıdı topuklularımı giydimm.. görümcemin kapısında yere yapıştım.. evet evet parke taşları bi güzel öptüm allahtan kızım babasındaydı neyime benim topuklu ayakkabıı.. çok acıooo ayağım hala çooklasonil sürsem bişi yaparmı) ...
ayyy kendi kendime konuşur gibi oldum kaydirigubbakcemile3
çok geçmiş olsun canım umarım ciddi birşey yoktur.. ben bilirim burkulmanın acısını.üç sene önce ayağımı burktum hala ağrır ve en ufacık şeyde hemen burkulur.. o yüzden hamileyken çok düşme tehlikesi atlattım ama sağ salim bitirdim çok şükür.. o ayağına çok yüklenme ki iyice yer yapmasın daha o ayaklar bize çok lazım..
gurbette olunca bayramı anlamı omuyo malesef.. bizde bütün evde oturduk korkudan dışarıda çıkamıyoz..ancak tel ile bayram kutlaması yaptıkk.. bende inşallah seneye löseve bağışlamayı düünüyorum.. hatta eşimle bu sene bağışlamadığımızada pişman olduk.. hem bebişle uğraş hem etle bütün gün içim kalktı et kokusundan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?