kıs nerde bu topıccnm cok teşekkür ederim..yeni topic acılmış...orda kendimizi tanıtıyoz sende gelsene delikafadulden
kocamın karnını doyurdum geldim kıslarrrrrr. Napıyosunuz?
Ya buarada ben size geçende bişi yazacaktım unuttum. ee yazayım o zaman demi kaydirigubbakcemile3 Süt yapan birşey daha keşfettim. Pişmaniyeeee. evet pişmaniye. Gece yatarken yemiştim. gece 3 gibi uyandım yatak yorgan su gibiiiii. Sıksan süt çıkacaktı nerdeyse. dolmuş taşmış. Bence bir deneyin kızlar:)
kıs nerde bu topıc
ay masalllaaaahhh ne gyuzel.
bu arada kocam diyorkı sana guseeel bı dayak atsam cennetten cıkmaya sut yapar mı dıyor kaydirigubbakcemileklava:
geçmişolsun canım umarım böle korkuları mevlam yaşatmaz...Evet arkadaşlar uzun bir aradan sonra merhabalar.. Beni merak eden herkese bize dua eden herkese teşekkür ederiz. Allahın izniyle bu işde sonuçlandı ve sonucu güzel oldu ameliyat falan gibi bir durum olmayacak sadece biraz kontrol altında olucaz ama inşallah hiçbirşey çıkmadı ve doğamın başında ki kemik kendi kendinede düzeliyor. Bu haberi sonuçlansın öyle paylaşayım dedim ve hemen koştum arkadaşlar çok mutluyum çok anlatamam . mevlam hepinizin çocuğuna sağlık sıhhat versin inşallah.
maşallahhhh çok tatlısınızzzz bayıldım allah nazarlardan saklasınnnn....merak etme benim oğluşta öyle kucakçı bu yüzden ev işlerimi hiç yapamıyorum hatta yemek bile yiyemiyorum bu yüzden annem gelir bakar biraz ben de yemek yerim gün içinde sonra ben bebişimi alırım o temizliğimi yapar allah razı olsun valla o olmasa ne yapardım bilmem...teyzeleri kızımı ilk defa koyuyorum resmini fırsatım hıc olmuyo cok kucakcı hep kucakta uyuyo,gezıyo hıc bısey yapamıyorum ben ya:çok üzgünüm:
benim bebişte yuumruklaını emiyo hatta arada parmağı ağzına denk geliyorda emmeye çalışırken boğazına kadar sokuyo ve öğürmeye bşlıyo...elleride sürekli yüzünde uyurken bilearkadaslar az az okuyom kapatıyom yazamıyom uzuluyom yaaa.gecmıs olsun bebısleree.tek tyek saymayım unuttugum olursa uzulurum.degınmek ıstedıgım alıntılar var ama fırsat yok.
bu arada bebegınızde yumrugunu agzına alma huysuzluk o arada yuzunu tırmalama var mı
benimde 2 gün öle olmuştu emmedi beni bende sağıp biberonla verdim emip uyumuştu... sonra memeye döndü tekrar bende dr.a sorduğumda memeyi bırakmaz o dönem muhakkak bir sorun atlatmıştır bir problemi olmuştur memeyi reddetmiştir demişti... gerçi ben biberona sağdıktan sonra annemin sölediği gibi göğüslerimi sağıp boşaltmıştım sonra memeye geçmişti.annemin buna yorumu:göğüslerde süt durursa tadı değişir bebk emmek istemez arada sağ göğüslerini boşalt demişti.dr. bunada olmaz öle bişi dedi ama bilemiyorum tabi bu arada hangisi doğru :)bi de bugün moralim çok bozuk benim yaaaa. gece ne güzel emdi oğlum beni. sabah emmedi. biberonu verdim aldı ama mememi almadı. gerçi uykusu vardı huysuzlandı uyudu ama. ne bileyim bırakmasın beni daha yaaaaa....
bende prima kullanıyorum ve başka yerden aldığım aynı ürün farklı çıktı bende sitesinden yazdı aynı ürün farklı çıktı diye benden üründen göndememi istediler kontrol edeceklermiş. kargo ile bayramdan sonra göndericem bakalım ne çıkıcak sonuç...ikinci aldığım ürün resmen taklit gibi desenler bile hafif bulanık ve desen renkleri farklı lastik yerleri sert, bezin iç kısmı emici değil ilk aldıklarım gibibende de 2 deyken iz yapmıodu rahattı 3 e geçtiğimizden beri iz yapıo.. Bide bezler depişmiş desenleri başka çıktı bu sefer acaba lastikelrde mi değişti ya
benimkindede ateş yaptı allahtan 2 kez calpol verdik düştü ateşi, kol ağrısı 10 gün kadar sürermiş bu yüzden soyup giydiriken kucakta taşırken dikkat etmek gerekiyormuşarkadaşlar yaa kızım demiştim 2. ay aşımızı olduk 1 tanesi kola, bir sağ bacağa, birde sol bacağa. sizdede böylemi oldu. uyumuştu ne güzel birden bağırarak kalktı. zor susturduk ne kadar bağırdı canım yaaa. ağrıkesici şurubu verelim dedik yutmadı. acıyo galiba ne yapsak ki fitil mi alsak. ama ateşi yok
bende duymuştum bu mayayı ama denemye pek casaret edemiyom tadı igrençtir bee-tatlicadiarzu-Kızlar doktorum bana sütünü arttırmak için mayalı şeyler ye demişti.Bugün bi yerde okudum yaş mayayı küçük küçük top halinde yutun denemekten zarar gelmez bilginiz olsun .Olurya belki sütünüz artar banada dua edersiniz bende deneyeyim bari..Umut dünyası ayy amma çok konuştum..
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/331229-2009-eylul-anneleri-yeniden-tanisiyorrrrr.htmlkıs nerde bu topıc
ay masalllaaaahhh ne gyuzel.
bu arada kocam diyorkı sana guseeel bı dayak atsam cennetten cıkmaya sut yapar mı dıyor kaydirigubbakcemileklava:
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/331229-2009-eylul-anneleri-yeniden-tanisiyorrrrr.htmlherkesin bayrami mübarek olsun kizlar..
su topic nerdeki??
ya bizde geçenlerde isaldik ama antibiyotik içiyo kızım o yüzden.ama bugunlerde çok yeşil yapıyo kaaksını nedendirdki?:uhm:bayramınız kutlu olsun kızlar...daha nice bayramları miniklerimizden güzel haberleri burda paylasarak gecırelım ınsallah........
bu arada bız ıshal olduk ya( yesıl sulu ve kokulu...offff
hee dımıkaydirigubbakcemile5kız bi denesin belki yapar kaydirigubbakcemile3
kızlar kızım yeşil kaka yapıyo nedendir yahuuuuuuuuuuuu.....
benim kızımda bir iki kere yeşil kaka yapmıştı.. başka bir sıkıntısı yoksa normal diye biliyorum ama umarım birşeyi yoktur..
mehtap çım benim oğlumda oluyodu yeşil bazen dr umuza sordum senin yediklerinle alakalı dedi hakket ben yeşil sebzeler yediğimde kakası yeşil oluyor oğlumun denedinmi hiç belkş ondandır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?