2009 Eylül Anneleri

Sağlıklı, huzurlu, mutlu, hepberaber geçireceğimiz nice Bayramlar dilerim. Bayramınız mübarek olsun canlarım. Hepinizi öpüyorum. Kızımda ellerinizden öper teyzeleri :))

kızlaaaaaaaarrrrrrr bayramınız mubarek olsunnnnnn.daha nıce bayramlara saglık huzur mutluluklaaaa hep beraber ailemizle sevdıklerımızle.

cnm cok teşekkür ederim..yeni topic acılmış...orda kendimizi tanıtıyoz sende gelsene delikafadulden
kıs nerde bu topıc

ay masalllaaaahhh ne gyuzel.

bu arada kocam diyorkı sana guseeel bı dayak atsam cennetten cıkmaya sut yapar mı dıyor kaydirigubbakcemile klava:

cAnım dostlarım sizin, eniştelerimin ve yavrucuklarınızın bayramlarını kutlarım.sevdiklerinizle daha nice güzel bayramlar geçirmeniz dileğiyle.... esen kalın anacığım :)

kızlar hepinizin bayramı mubarek olsun anca fırsat buldum da girdim opuyorum sizleri ve minik kuzuları opuyorumnanaktan

kızlar herkese slm, ve bayramımız mübarek olsun bende evde 3 gündür yatıyordum, annem kaynanm başımda kaldılar sağolsunlar. grip oldum ufaklığa geçmez umarım. sadece emzireceğim zaman yanıma getiriyorlardı. yüksek ateşten helak oldum valla. sütlerim bile ateşten çekiilir gibi oldu allahtan topladım kendimide şimdi iiyim biraz.

geçmişolsun canım umarım böle korkuları mevlam yaşatmaz...
teyzeleri kızımı ilk defa koyuyorum resmini fırsatım hıc olmuyo cok kucakcı hep kucakta uyuyo,gezıyo hıc bısey yapamıyorum ben ya:çok üzgünüm:
maşallahhhh çok tatlısınızzzz bayıldım allah nazarlardan saklasınnnn....merak etme benim oğluşta öyle kucakçı bu yüzden ev işlerimi hiç yapamıyorum hatta yemek bile yiyemiyorum bu yüzden annem gelir bakar biraz ben de yemek yerim gün içinde sonra ben bebişimi alırım o temizliğimi yapar allah razı olsun valla o olmasa ne yapardım bilmem...

benim bebişte yuumruklaını emiyo hatta arada parmağı ağzına denk geliyorda emmeye çalışırken boğazına kadar sokuyo ve öğürmeye bşlıyo...elleride sürekli yüzünde uyurken bile

bi de bugün moralim çok bozuk benim yaaaa. gece ne güzel emdi oğlum beni. sabah emmedi. biberonu verdim aldı ama mememi almadı. gerçi uykusu vardı huysuzlandı uyudu ama. ne bileyim bırakmasın beni daha yaaaaa....
benimde 2 gün öle olmuştu emmedi beni bende sağıp biberonla verdim emip uyumuştu... sonra memeye döndü tekrar bende dr.a sorduğumda memeyi bırakmaz o dönem muhakkak bir sorun atlatmıştır bir problemi olmuştur memeyi reddetmiştir demişti... gerçi ben biberona sağdıktan sonra annemin sölediği gibi göğüslerimi sağıp boşaltmıştım sonra memeye geçmişti.annemin buna yorumu:göğüslerde süt durursa tadı değişir bebk emmek istemez arada sağ göğüslerini boşalt demişti.dr. bunada olmaz öle bişi dedi ama bilemiyorum tabi bu arada hangisi doğru :)

bende de 2 deyken iz yapmıodu rahattı 3 e geçtiğimizden beri iz yapıo.. Bide bezler depişmiş desenleri başka çıktı bu sefer acaba lastikelrde mi değişti ya
bende prima kullanıyorum ve başka yerden aldığım aynı ürün farklı çıktı bende sitesinden yazdı aynı ürün farklı çıktı diye benden üründen göndememi istediler kontrol edeceklermiş. kargo ile bayramdan sonra göndericem bakalım ne çıkıcak sonuç...ikinci aldığım ürün resmen taklit gibi desenler bile hafif bulanık ve desen renkleri farklı lastik yerleri sert, bezin iç kısmı emici değil ilk aldıklarım gibi
benimkindede ateş yaptı allahtan 2 kez calpol verdik düştü ateşi, kol ağrısı 10 gün kadar sürermiş bu yüzden soyup giydiriken kucakta taşırken dikkat etmek gerekiyormuş

AŞISI TUTMAYAN VARMIIII benimkinin kolundaki aşısı kırmızı sadece onun yara olup kabuk tutması gerekiyormuş tutması için ama olmadııııı

bayramınız kutlu olsun kızlar...daha nice bayramları miniklerimizden güzel haberleri burda paylasarak gecırelım ınsallah........

bu arada bız ıshal olduk ya ( yesıl sulu ve kokulu...offff

bende duymuştum bu mayayı ama denemye pek casaret edemiyom tadı igrençtir bee-tatlicadiarzu-
kıs nerde bu topıc

ay masalllaaaahhh ne gyuzel.

bu arada kocam diyorkı sana guseeel bı dayak atsam cennetten cıkmaya sut yapar mı dıyor kaydirigubbakcemile klava:
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/331229-2009-eylul-anneleri-yeniden-tanisiyorrrrr.html
herkesin bayrami mübarek olsun kizlar..
su topic nerdeki??
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/331229-2009-eylul-anneleri-yeniden-tanisiyorrrrr.html

bayramınız kutlu olsun kızlar...daha nice bayramları miniklerimizden güzel haberleri burda paylasarak gecırelım ınsallah........

bu arada bız ıshal olduk ya ( yesıl sulu ve kokulu...offff
ya bizde geçenlerde isaldik ama antibiyotik içiyo kızım o yüzden.ama bugunlerde çok yeşil yapıyo kaaksını nedendirdki?:uhm:

ooo herkesler gelmişşşş gitmiş
ya aşı bizimde çok kırmızı değil henüz kolunda ama...git gide iz kalıcak sanırım
ayfer ciiimmm nasılsın ....? türkiye ye gelmediniz sanırım demi nasıl orda bayrammm

benim kızımda bir iki kere yeşil kaka yapmıştı.. başka bir sıkıntısı yoksa normal diye biliyorum ama umarım birşeyi yoktur..

cnm ya bogaz enfeksiyonu vardı antibiyotik kullanıyoruz...acaba ondanmıki.üstelik çokta iştahsız mamayı zorla içiriyorumsenağlama:gitme::sinifsinif:

mehtap çım benim oğlumda oluyodu yeşil bazen dr umuza sordum senin yediklerinle alakalı dedi hakket ben yeşil sebzeler yediğimde kakası yeşil oluyor oğlumun denedinmi hiç belkş ondandır..

Tüm şeker bebeklerimizin güzel ve naif anneleri Kurban bayramınız kutlu olsun...Çocuklarımızla birlikte nice nice sağlıklı mutlu başarı dolu bayramlara bir ömre...

mehtap çım benim oğlumda oluyodu yeşil bazen dr umuza sordum senin yediklerinle alakalı dedi hakket ben yeşil sebzeler yediğimde kakası yeşil oluyor oğlumun denedinmi hiç belkş ondandır..

Genellikle anne üşüttüğü zaman yada bebişler üşüttüğü zaman yeşil oluyormuş dr.um söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…