günaydın Bircan'ım pasta çok güzel gerçekten afiyet olsun Poyraz kuzum iyi mi
bugünün konusu: çocuklarınız 2 yaşına gelince oyun gruplarına vermeyi düşünüyor musunuz? evetse nerelere? araştırma yaptınız mı?
HAYDİİNN BAKALIM..
ben 2 yasında düşünmüyorum. 3 yasında düşünüyorum. bana çok uzak. yanı evıme. ama işimize yakın bir yer var sartlar o zaman değişmezse uydurabılırsek begendıgımız yer Güvence Oyun Evi | Güvence Bilgi İşlem Merkezi burası
kuzu iyi saat 5 te kalktı ben yattım annemle oynuyorlardı
Almina'da 4 de uyandı baya bir süre uyanık kaldı
ee kalkma rekoru oğklumda sanırım2:30 da kalktı ve felaket bır aglama ıle hiç bieşyden memnun olmuyor. süreklı kucakta ama kafaya tırmanmaya calısıyor ve aglıyor. araba ıle gezdırdık uyusun dıye daha fena oldu. çok felaket bır geceydı
kreş gibi olanları da mı kastettiniz ben farklı anladım sanırım onlar için de evet 3 yaş uygun Yankı YAzgan 3 yaşına kadar mümkünse anneanne babaanne baksın diyor ve bu kitabı tavsiye ederim Ne Okudum: Yankı Yazgan- Düşe Kalka Büyümek
bu blogda kitap ile ilgili blogum :)))
Süpersin. çok güzel bir blog olmuş
mersi canım çok iyi oldu okuduklarımı unutmuyorum artık bu arada anneler iyi ki var gerçekten gerçi bende anneme kıyamıyorum bütün gün o yaşta kolay değil ama çok seviyor Almina'yı Allah razı olsun annelerden
slm kızlar bu oyun grubu dediğiniz ne oluyor... kreşmi yani..bilmemek ayıp değil, öğrenmmek ayıp..
ben 3 yaşından sonra kreş düşünüyorum
evet canım Allah bin kere razı olsun. zor gerçekten benim annemin yaşı genç olmasına rağmen anneme zor geliyo seninkini düşünemiyorum. annem 44 yaşında ama tansiyonu kalbi var daha şimdiden. bide üstüne midesi rahatsız poyrazda hiç durmuyo uyutma kadını
valla onlar bizden daha sağlam diye düşünüyorum biz torun falan bakamayız sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?