2009 Eylül Anneleri

bugünün konusu: çocuklarınız 2 yaşına gelince oyun gruplarına vermeyi düşünüyor musunuz? evetse nerelere? araştırma yaptınız mı?

HAYDİİNN BAKALIM..

bugünün konusu: çocuklarınız 2 yaşına gelince oyun gruplarına vermeyi düşünüyor musunuz? evetse nerelere? araştırma yaptınız mı?

HAYDİİNN BAKALIM..

İStanbul için güzel oyun grupları mevcut ama ben kocaelindeyim bizim için mümkün gibi görünmüyor. Birde şimdiki çocuklar nedendir bilinmez paylaşımcı değilller ve anne-babaya şebek muamelsi yapıyorlar böyle çocukların olduğu bir gruba girmesi nasıl olur bilmem körle yatan şaşı kalkar olayı. Arkadaş çevremdeki çocukları görünce korkuyorum her buluşmada bir kriz yaşanıyor hemde aynı yaş grubundan olmalarına rağmen.Çok zor bir soru sormuşsun kaydirigubbakcemile3

Bende 3 yaşında düşünüyorum burda arkadaşların gönderdikleri yerler var bende oralara götürürüm Allahın izniyle o günlere gelelimde inşallah sağlıkla

ee kalkma rekoru oğklumda sanırım 2:30 da kalktı ve felaket bır aglama ıle hiç bieşyden memnun olmuyor. süreklı kucakta ama kafaya tırmanmaya calısıyor ve aglıyor. araba ıle gezdırdık uyusun dıye daha fena oldu. çok felaket bır geceydı

ayyy bizimde oluyor arada öyle geceler susmuyor uyumuyor memnun olmuyor boş boş içli içli ağlıyor sonra zorla evde gezdiriyoruz uyutuyoruz

slm kızlar bu oyun grubu dediğiniz ne oluyor... kreşmi yani..bilmemek ayıp değil, öğrenmmek ayıp..
ben 3 yaşından sonra kreş düşünüyorum

evet canım Allah bin kere razı olsun. zor gerçekten benim annemin yaşı genç olmasına rağmen anneme zor geliyo seninkini düşünemiyorum. annem 44 yaşında ama tansiyonu kalbi var daha şimdiden. bide üstüne midesi rahatsız poyrazda hiç durmuyo uyutma kadını

slm kızlar bu oyun grubu dediğiniz ne oluyor... kreşmi yani..bilmemek ayıp değil, öğrenmmek ayıp..
ben 3 yaşından sonra kreş düşünüyorum

kreş ve oyun grupları aynı olanlarda var ayrı olanlarda var benim kast ettiğim oyun grupları aynı yaş grubunda olan çocuklar her hafta yada belirlenen zamanlarda bir evde toplanıyorlar evin sahibi anne aktivite planlıyor işte patetes baskısı gibi şeyler çocuğun gelişimi için kreş gibi olanlar zaten belli

valla onlar bizden daha sağlam diye düşünüyorum biz torun falan bakamayız sanırım

Bende 3 yaşta işyerinin kreşine göndermeyi düşünüyorum. O zamana kadar büyükler idare edebilirse ne ala. Ypksa daha erkende başlayabilir. Ama öyle evde toplanma işi bana göre değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…