evet canım Allah bin kere razı olsun. zor gerçekten benim annemin yaşı genç olmasına rağmen anneme zor geliyo seninkini düşünemiyorum. annem 44 yaşında ama tansiyonu kalbi var daha şimdiden. bide üstüne midesi rahatsız poyrazda hiç durmuyo uyutma kadını
Maişallah annene çok gençmiş benim annemde 65 yaşında şuan oğluma annemle babam beraber bakıyorlar. Annemin de tansiyon sorunu var. İlaç kullanıyor bazen çok yükseliyor. Çok zor onlar içinde. Allah kolaylık versin.
ya anneminki sürekli inip çıktığı için çok riskli ve tehlikeli. ilaç kullanıyor ama tansiyon çok zor insanın bir süre yatıp kendini dinlemesi lazım ama poyrazla zor oluyor tabi ama şikayet etmiyor 21 yıl sonra çocuk zor yani bide ikiz olduğumuzdan annem çok yıpranmış annanem çok yardımcı olmuş ama ister istemez annem yanlızmış bir kız bir erkek yani zor. şuan birtanesine zor bakıyoruz birtane daha poyraz olsa kafayı yerdik sanırım
Annemimde öyle dakkikası dakikasını tutmuyor. Sürekli limon sarımsak tüketiyor. Birazda strese bağlı anneminki. Herşeyi çok kafaya takıyor. Bir sakinleştirici başlayacağız dr önerisiyle. En son acile gittiğimizde dr bize çiğneme tableti verdi. 16/9 a çıkınca çiğnesin bunu düşürür dedei sizede vermişlerdir sanırım.
bizimde babaanne bakıyo
ne kadar iyi bakarsa baksın ben bakmak isterdim bazen çok takıyorum kafama
yediğine giydiğine ne kadar ilgilensemde yanındaki gibi olmuyo
düşün düşün sonu yok
Kızlar akşam az daha poyraz yanıyordu. ben mutfaktayım babam salonda yemek yiyor annem banyoda kardeşim sigarasını yakmış arkaşım geliyor çocuğa bakın dedi bende arkamda sanıyorum dalmışım poyrazda babamın yanına gidip geliyo salona babama en önce sigara paketini getirmiş arksında yanan sigrayı yanmadan tutmuş güzelce onu getirmez mi babam panik yapmadan elindekini alın dedi ama kaçırıyo bizden bizde üfüfüfüfüüüüüüffff diyo ama kaynar sular boşaldımı kafam aşağı sanki annem aldı hemen ama ben benden gittim ya yansaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?