2009 Eylül Anneleri

hayır canım yanında içilmiyor kardeşimin odasında balkon var orda içiyor ama arkdaşı gelince şifonyerin üstüne koymuş bizimkide dalmış odaya. eşimde sigara içer ama hep balkonda

evet ya aynen bizimki gibi olmuş. yani kaşla göz arasında yapıyorlar ne kadar dikkat etsek o kadar bişiy oluyor ya. cin gibiler durmuyorlar ki.

Kzılar geçmiş olsun valla cocukları 1 dk goz önünden ayırınca neler yapıyorlar ya

evet tatlım ya. yanlız felaket akıllılar ya en önce paketi getirmiş vermiş babama sonra sigrayı vermiş ya. bide cısssssss diyo bana elindne aldıktan sonra bide parmak sallayıp kafasıyla hayır yapıyor yani biliyo aslında zarar olduğunu

MERHABA kızlar...okuldan geldim..öğleden sonra da oğlumu ahmetimi biraz gezdireceğim keyfini yapacağız teyzesiyle..çünkü bugün onun DOĞUM GÜNÜ..yavrum,birtanem,minik prensim ,hayatımın anlamı tek gerçeğim tam 1 yaşında..pastamız alındı..süslerimiz de hazır ..gerçi biz bizeyiz ama olsun..sütütyo resimlerini bir kaç gün erteledim çünkü burnunda yarası vardı hafta sonuna artık..

artık çok giremiyrm topiğe ama özlüyrum sizi umarım herkes iyidir.sizi ve kuzularınızı kocamaaan öpüyrummm...Allah yavrularımızı korusun her türlü kazadan beladan, dertten..Allah evlat acısı kimseye vermesin..hepimize nice mutlu sağlıklı doğum günleri nasip etsin inşallah....

ahmetin doğum günü kutlu olsun.bugün onun günü o ne isterse yapılacak...bizde pasta falan kesmedik.stüdyo resim çekilecekti tam o gün düştü alnı şişti ve morardı..vazgeçtim...

teşekkür ederim canlarım gerçekten ben de bugün çok mutluyum..aslında çok yorgunum sabah 4.40 geçe uyandım daha uyyamadım sabah 6.30 da servis geldi zaten kızlar göreceksiniz heryer karanlık karşıdaki yunan adası var onun ışıkları gözüküyr..gececiler daha sokakta biz okula gidiyrz 7.20 ders başı .okadar uykusuzum aslnda ama içimde tarifsiz böyle ancak sizin anlayabileceğiniz kıpırtılar var...geçen sene bugünü hatırlıyrm..

nice nice yaşlara Allah güzel, sağlıklı ve uzun bir ömür versin

slm kızlar ,nasılsınız bikaç gündür giremiyorum yağızın 2-3 gündür geçmeyen ateşi ve kendi hastalıgımla ugraşmakla meşguldum az kaldı kafayı yıcam yanı şimdi ateşi iyi çıkmıyo ama diş geliyo bişey yemiyo uyku sorunumuz tavan yapmış durumda ben napcam bu çocugu bir bileniniz varsa beri gelsin,sallamaktan ayaklarım kopuyo dün uyusun diye 1,5saat salladım normaldede 45 dk aşagı uyumuyo zaten yarım saatte bir kalkmalar çabası ondada bazen sallama işkencesi valla çok kötüyüm eşime çatırıyorum sinirimden aramız limoni ,nasıl düzelcek bu çocuk bilmiyorum
iki syf geçmişe baktım bircancım geçmiş olsun canım bi sn gözünü ayırmayı gelmiyo çok fena bunlar
esincim dogum gününüz kutlu olsun arkdaşım nice mutlu yaşları kutlayın

kimleri görüyorum deniz gelmiş:)))
hoşgeldın canım nasılsın almınamız nasıl özledik seni....

gülcancım Allah yardımcın olsun. bizdede durum sızden pek farklı değil. bu virüs nasıl bişeyse benım 10 günü gectı bugun sesim tamamen kısıldı..

selamsız daldım kızlar
kusura bakmayın ne olur.
gülcan çok geçmiş olsun canım.
benimkide 1 hafta önce aynısıydı,
aşıdan oldu heralde diyorum, çünkü başka bi neden yoktu.

filizcim bizde p.be aşı oldu pazar gecesi ateş başladı ben dişten diye düşündüm çünkü yemekte yemiyo hep bi mızmızlık sizede geçmiş olsun canım

herkese merhabaa....
demek nihal 2. kez anne oldu.. Allahım hayırla sağlıkla güzelliklerle büyütmek nasip etsin evlatlarından yana hep yüzleri gülsün inşallah....
denizcim hoşgeldin yahu nerelerdesin okulubnu bilsem annemlere gelmişken bi gelip bakıcaktım afiyettemisin diye :))))) merak ettik özledik doğrusu nasılsın Alminacık nasıl bakalımm?
Esencim Ahmet Efe nin ilk yaşı kutlu olsun güzelliklere sağlığa huzura vesile olsun nicee uzun güzel yıllar görsün işallah yakışıklı kuzum..... benim için kocamann bi öp annesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…