herkese merhabaa....
demek nihal 2. kez anne oldu.. Allahım hayırla sağlıkla güzelliklerle büyütmek nasip etsin evlatlarından yana hep yüzleri gülsün inşallah....
denizcim hoşgeldin yahu nerelerdesin okulubnu bilsem annemlere gelmişken bi gelip bakıcaktım afiyettemisin diye :))))) merak ettik özledik doğrusu nasılsın Alminacık nasıl bakalımm?
Esencim Ahmet Efe nin ilk yaşı kutlu olsun güzelliklere sağlığa huzura vesile olsun nicee uzun güzel yıllar görsün işallah yakışıklı kuzum..... benim için kocamann bi öp annesi :)
kızlar, bir minik kuzu daha aramızda katıldı.
nihal bebişini doğurmuş...
evet denizcim görüşemedik senle ama aslında biz buluştuk görüştük çokta iyi arkadaş olduk yüzyüzelik bambaşka tabii ama sen arayı çok açtın valla kızgınım sana ben((((
şaka bi yana insanın yavrusundan başka bişiyi gözü görmüyoki net filan yalan yani kuzunu kucaklayınca :))))
face te varmısın?
günaydınnnnnnnnnn..........,
bizin burda hala yaz havası var...
kızlar çok mutluyum dün regl oldum..yalnız doğum kontrol hapına başlıcam da hangi gün içiliyor bilen var mı?...
kimi ilk gün...kimi 3.gün iç dedi bana...dün hap alamadım içmedim..YASMİN almayı düşünüyorum...acaba bugünmü içsem yarın mı?..
farketmez canım 2 yada 3 ama şimdi hangi gün başlarsan öyle devam ettirmelisin ilk başlagıç önemli değil sevindim regl olmana kaydirigubbakcemile5
kötü bir gecenin ardından herkese günaydınlarrrrrr
esin bende geçen hafta başladım hapa adetimin 2.günü aldım.....
kızlar ben emzirdiğim için hap kullanmıyorum ama emzirenler içinde hap vrmış galiba bilgisi olan kullanan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?