2009 Eylül Anneleri

ya herkesmi aynı şeyi yaşar yahuuu... belizde aşıyla delirdi bende ona yormuştummmm :)
ama tabi yorumlarım elimde patladı o ayrı ko0nu :)))

bizimki aşıdan değil akşam eymene muz verdim aman kabız yapmasın diyede armut verdim 2 dilim en fazla yedi ama yavrum sabaha kadar sancılandı...sabah 6 datam uykuya daldı 7de evden çıktık hala uyuyo normalde uyanırdı.neyse battaniyenin arasında babannesine bıraktıkta 10a akdar uyumuş demek ancak iyi oldu..ben armuta yordum farklı bişeyde yapmadı

canım çok şükür iyiyiz valla nisanda işe başladım evde ikende kuzumla vakit geçireyim diye pek gimedim nete sonrada işte işlerden fırsat olmadı sizi sormalı büyüdü kuzular valla keşke görüşebilseydik sevinirdim

kızlar, bir minik kuzu daha aramızda katıldı.
nihal bebişini doğurmuş...

ayyy kıyamam nihale ya. Allah analı babalı büyütsün ama tuaf oldum biraz daha tanayda çok küçük ya kısknmayı bile doğru düzgün anlamazken şimdi biraz zor olucak sanırım Allah yardımcıları olsun nihale sabır versin biran önce iyileşsin ona çok kuvvet güç sabır lazım. Allah uzun sağlıklu mutlu ömürler versin cümlesine

herkese selam.. ben geldimmmmm.. ana biz daha bir tanyle baş edemiyoduk nihal ikinciyi de doğurdu.. sağlıkla büyütsün inşallah.. tabi allah güç versin..

evet denizcim görüşemedik senle ama aslında biz buluştuk görüştük çokta iyi arkadaş olduk yüzyüzelik bambaşka tabii ama sen arayı çok açtın valla kızgınım sana ben ((((
şaka bi yana insanın yavrusundan başka bişiyi gözü görmüyoki net filan yalan yani kuzunu kucaklayınca :))))
face te varmısın?

öyle oldu canım valla haklısın facedeki grupta mı yokum orda blogumuzun adresini vereyim TARÇINLI KURABİYEM kızıma bakarsın şimdilik hoşçakalın ben çıktım sevgiler herkese

günaydınnnnnnnnnn..........,

bizin burda hala yaz havası var...

kızlar çok mutluyum dün regl oldum..yalnız doğum kontrol hapına başlıcam da hangi gün içiliyor bilen var mı?...

kimi ilk gün...kimi 3.gün iç dedi bana...dün hap alamadım içmedim..YASMİN almayı düşünüyorum...acaba bugünmü içsem yarın mı?..

farketmez canım 2 yada 3 ama şimdi hangi gün başlarsan öyle devam ettirmelisin ilk başlagıç önemli değil sevindim regl olmana kaydirigubbakcemile5

kötü bir gecenin ardından herkese günaydınlarrrrrr

esin bende geçen hafta başladım hapa adetimin 2.günü aldım.....

Son düzenleme:
kızlar ben emzirdiğim için hap kullanmıyorum ama emzirenler içinde hap vrmış galiba bilgisi olan kullanan varmı

farketmez canım 2 yada 3 ama şimdi hangi gün başlarsan öyle devam ettirmelisin ilk başlagıç önemli değil sevindim regl olmana kaydirigubbakcemile5

sağol canım..

kötü bir gecenin ardından herkese günaydınlarrrrrr

esin bende geçen hafta başladım hapa adetimin 2.günü aldım.....

sen hangi hapı kullanıyorsun gülcan cığım...Birde bende hala emziriyorum ama kullanmaya başlıcam artık 1 yaşını devirdik yan etkisi fazla olmazmış..

kızlar ben emzirdiğim için hap kullanmıyorum ama emzirenler içinde hap vrmış galiba bilgisi olan kullanan varmı

valla canım bende emziriyorum ama her ay hamile kalma korkusu yaşamak istemiyorum :):)

cnm şimdi bütün hapların dozajı aynı çok düşük (hepsi aynı olmak zorundaymış)bende emziriyorum başladım tek yan etkisi sütün miktarını bıraz azaltıyomuş oda sorun değil artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…