esin sümeyye ye cvp yazmıştım sanada gelsin cnm:))) desolet kullanıyorum
kadın olmak ne zormuş beee..regli olsan bi dert ağrıdan duramazsın.olmasan şüphe seni yer bitirir
ben iğnelerden düşündüm emzirenelr için 3 aylık iğnelr uygunmuş onlarda hormonları çok etkiliyormuş..1 aylık iğnelrede emzirenler için uygun değilmiş.,
ben günlük ilaç alamamki kesin unuturum.
esin yağızdan önce dr gitmiştim marka sölemedi istediği al hepsi aynı demişti arkadaşım bunu önerdi 2-2.5 sene kullandım şimdi bida kadımdogumcuya gitmedım...
valla hap bünye meselesi her şey insanın kendine özgü bence hap da öyle jasmin bana hiç bir olumsuz etkisi olmadı sezeryan gibi bu da ben sezeryan oldum 4 saat yattım ondan sonra bir daha yatmadım ama kimi zor atlatıyor kişi ile ilgili mesela hayatta spiral istemem bazı arkadaşlarım çok memnun bazısı kullanamadı genelleme olmuyor böyle işlerde
esincim yan etki yaptımı zor. ben yasmin kullandım sadece, sadece ilk 2 gün içtikten sonra 4 saatlik bi bulantı yaptı zaten prospektüste de öle yazıo.. sonra hiç bi sıkıntı olmadı hatta sivilcelerime bile ii geldi..bende kilo aldırmasından korkuodum ama öle olmadı çok şükür..valla şu haplar da olmasaydı....bne iğnelerden de korkuom..3 aylık olanlar deri altına yerleştirilio 1 aylıkda çok hormon bozuomuş..prezrvtf tehlikeli..en iisi hap...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?