2009 Eylül Anneleri

gülcan canım ben dün gece rahat ettim. alitunanın derdi belli. diş. kaç gündür uyumuyorduk. akşam baktım fena yine. banyosunu yaptırdım. iyice yordum banyoda onu. çıkardım hafif atesi vardı bu sefer calpol değil paranox fitil verdim. bizim burnumuzda tıkalı. ikimizinde. buguseptil diye bı mentollü bişi var suya katıyorsun bulundugun odada mentolle burun acıyor. onuda yaptım odamızda. çok sukur ıkımızde dun gece rahat uyuduk. elbetrte gece uyandı ama en azından rahat uyuduk ve uyandıklarında ağlama krızı yaşamadık

ben iğnelerden düşündüm emzirenelr için 3 aylık iğnelr uygunmuş onlarda hormonları çok etkiliyormuş..1 aylık iğnelrede emzirenler için uygun değilmiş.,
ben günlük ilaç alamamki kesin unuturum.

kadın olmak ne zormuş beee..regli olsan bi dert ağrıdan duramazsın.olmasan şüphe seni yer bitirir

bende pazar günü eymenin doğum gününde hasta oldum..eşim iyi 1 seneyi kazasız belasız atlattık diyor..eymenin doğum gününe bile bu kadar sevinmedim dedi..tabi hayırlısı olsun.Allah olmayanları sevindirsin

meryemcim sizin adınıza sevındım canım rahat bi gece geçirmişsin buguseptili biliyorum canım annemde yapardı, her geceniz böle geçer inş. dün biz çok kötü dicam kötü dediğimgünleri bile aradıgım günler oluyo yagız evelsi gece 8 saatlık gece uykusu uyudu tabiki kaç seferde kalktı sabahta 6buçukta ayaktaydık dün 1 bi swefer 35 dk uyku uyudu okdar akşama kadar hiç uyumadı bıdaha agrısıda yok belli keyfi iyi ama kafası yastık görmesın nasıl direnıyo uyumamak için çok fenalardayım valla nasıl gececek bilmiyorum gecemız gündüzümüz aynı kesın düzelcek bişey olsa kım derse elini ayagını öpcam bütün malımı vercam valla(heheh kendi üstüme bişeyim yok o ayrı)şaka bi yana kötü durumdayım kötüye gidiyoruzzzz hergün(((

Son düzenleme:

valla bende gözüm yolda regl olmayı bekliyorum. dün oldum sandım ama bidaha bişi gelmedi..bende korktuğum için 2 gün önce gebelik testi bile yaptım..negatif çıktı ama hala regl olmadım...valla korkuom..bende yasmin kullanmaya başlamak için regl olmayı bekliom..hamilelik öncesinden onu kullanmıştım memnundum.. ben unutmamak için cep telefonumun ajandsna günlük hatırlatma eklemiştim..her gece çalıodu 11 de.. :)

esra valla bende geçen aylarda 20 gün geç oldum 2 dfa test yaptım negatif ama deli olacaktım...hatta test yaptığım gün miraç kandilydi eşime dalga geçiyordum bak pozitif çıkarsa kızda olsa erkekte olsa adını miraç koyalım.eşim benden daha çok korktu...ama daha tm düzene girmediği için oluyor.

esin yağızdan önce dr gitmiştim marka sölemedi istediği al hepsi aynı demişti arkadaşım bunu önerdi 2-2.5 sene kullandım şimdi bida kadımdogumcuya gitmedım...

esin yağızdan önce dr gitmiştim marka sölemedi istediği al hepsi aynı demişti arkadaşım bunu önerdi 2-2.5 sene kullandım şimdi bida kadımdogumcuya gitmedım...

anladım canım..aslında doktora gitsek bile bünye meselesi..ben doğumdan önce 4 yıl hap kullandım..MYRALON..doktor yazdı ama bana çok fazla yan etki yaptı..şimdi yasmini denicem eğer olmazsa yan etkisi en az olan YAZZ hapını kullanıcam...bazıları sağlık ocağının verdiği REGİNON çok iyi diyor...bakalım bünyem hangisini kabul edicek..bende sinirlilik..şişkinlik..mide ağrısı ve bulantı, ilişkide isteksizlik kuruluk yaptı..artı kilo...

kızlar herkese günaydınn.. keyifler nasıl bakalım....
sabah sabah konu kontrol haplar... ben yasminde sinir stres kilo alımı gibi ciddi sorunlar yaşamış 9. aydada bırakmıştım....

esincim yan etki yaptımı zor. ben yasmin kullandım sadece, sadece ilk 2 gün içtikten sonra 4 saatlik bi bulantı yaptı zaten prospektüste de öle yazıo.. sonra hiç bi sıkıntı olmadı hatta sivilcelerime bile ii geldi..bende kilo aldırmasından korkuodum ama öle olmadı çok şükür..valla şu haplar da olmasaydı....bne iğnelerden de korkuom..3 aylık olanlar deri altına yerleştirilio 1 aylıkda çok hormon bozuomuş..prezrvtf tehlikeli..en iisi hap...

valla hap bünye meselesi her şey insanın kendine özgü bence hap da öyle jasmin bana hiç bir olumsuz etkisi olmadı sezeryan gibi bu da ben sezeryan oldum 4 saat yattım ondan sonra bir daha yatmadım ama kimi zor atlatıyor kişi ile ilgili mesela hayatta spiral istemem bazı arkadaşlarım çok memnun bazısı kullanamadı genelleme olmuyor böyle işlerde

valla cnm bende sprialden çok korkuom..benim yengem kullandı rahmine kaynadı..çok kötü oldu..bi komşumuzda çok kilo aldı...bide içinde yabancı bi cisim taşımak istemem yani...

aslında eşim prez.kullansa çok iyi olucak ama istemiyor...hatta hamile kalmamdan bile korkmuyor..olursa olsun diyor...tabi büyüten benim :):)...o yüzden ben çaresine bakıcam..

oda kötüymüş esincim... ya zaten prez. kazalara açık bi korunma yöntemi..ben 2 tane tehlike atlattım öle..valla insanın aklı çıkıo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…