2009 Eylül Anneleri

esra sen bahsettikten sonra bende internetten araştırdım yazıları gerçekten çok güzel bende bakayım bulursam alırım olmazsa netten sipariş ederim...inşllh uygularım..

bende de var sabiha paktunanaın kitabı güzel gerçekten ama dönemleri daha ayrıntılı anlatabilirdi sanki..

herkes evinde yemek işinde sanırımmm..kimsecikler yokmuuuuuuuuuuuuuuu...benim kocacom gelmedi bu akşam mesaide cnm sıkılıooo

kızlarrr merhabaaa......
giremiyorum cadıcıktan bizde durumlar belli diş diş diş..... (((
eee buralarda neler var bakalım....??

valla gamzecim kimse yok burda galiba...herkes ev telaşında...e akşam olup babacıklar eve gelince...bizimki gelmeyince buakşam nete kaldım..

slm kızlar bizimde babamız nöbetçi; bende kızı uyuttum bi bakayım dedim...ne var ne yok , benim kızım bi haftadır çok hasta,ateşi 39.5 ları buldu...doktor hafif girbal enfeksıyon dedi ama ateşini bi türlü düşüremedik en son antibiyotige başladıkta düştü yavrumun ateşi bu arada üst dişlerinden biri daha patlamış hem diş hem hastalık mahvetti yavrumu...iştahıda sıfır binbir oyun şaklabanlıkla ancak bi iki lokma yiyio uyku düzenimiz hele hiç yok bu aralar,çıglık çıglıga uyanıyo aglıyo susturamyoruz diş jeli süreyim diyorum ne mümkün dokundurmuyo bile...gece 2 leri 3 leri buluyo çogu zaman uyuması ee halıyle bende onunlayım çook zorlanıyorum işe giderken ( neyse yavrum iyi olsunda bugunlerde gececek... hepinizi öpüyoruz bebelere ve kendinize iyi bakın havalar soguyo aman dikkat...

Son düzenleme:
slm kızlar tek bende zannedıyordumm kusma iştahsızlık sızler boyle yazınca anlıyorumkı hıc bı bebek kolay buyumuyor buyumek cok zormuş allah yardımcıları olsun.bugun aptamının gece mamasını denedım denemez olsaydım ne var neyok kustu yedıkten sonra aynen makına camaşir doldu halı bı yandan eymen nı banyoyogoturdum hemen kusması benı cok uzuyor

aynen param parça bir geceydii..hafatsonunu iple çekiyordum taki hem cumartesi hem pazar misafirim olduğunu öğrenene kadar...

bizim parcalanmadı butunu gıttı nerdeyse:) 12:30 da yattım 2 de emzırdım yatırdım 4 kalktı 7 de yattı 7:40 da ben işe gitmek uzere kalktım

allah kuvvet veriyor yine..yoksa dayanılacak gibi değil..eymen akşam 7de uyudu normalde 1 saat yatan çocuk 11 kadar uyudu. ve 11 de uyandı uyku falan kalmamış 1 kadar uyutmaya çalıştım .uyudu 2 de uyandı emzirdim uyudu 4 de uyandı yine emdi uyudu 6 da uyandı emzirdim uyudu 7 dede biz kalktık..gece emmelerini azaltabilsem sorunun çoğunu halletmiş olacağım ama...fazlada emmiyor 1-2 dakika çekiyor sonra hemen uykuya dalıyor..

herkese günaydınn kızlarr :)))
bütün bebeciklerde uykusuzluk kusma iştahsızlık illa birinden biri var yani....
bende artık uyutmaktan sıkıldım beliz... oyun oynamak istiyo uyumuyo filan derken birazda artık büyümeye başladığını hissetsin istiyorum.. yatak odasının kapısını açtım, bizim yatağın üstüne bıraktım azcık söylendi ama uyudu kaldı şimdi kendi kendine maşallah... umarım bu seferlik değildir, diğer uykulardada bunu başarabiliriz..... ama alışırsa süpper olacak :)

meryemcim sana Allah gayret kuvvet versin ne desen haklısın bi vitamin takviyesi filan al bari???
çünkü dün böyle geçti ama bugünde geçerse dahada zorlanıcaksın her seferinde arkadaşım hiç kıyamıyorum sana....

sağol gamzecım bu hafta ne oldu anlamadım. haklısın vvıtamın destegı lazım. cunku eve gıdıncede soluk aldırmıyor. dun akşam esımde gec geldı. sadece bende çocuk zaten bana esım olmayınca ıyıce yapısık. işten eve geldım zar zor ellrımı yıkadım wc ye akşam 10 da girebıldımn:)
ınsallah belız kendı kendıne uyur canım. bende yanıma alıyorum gecelerı uyumayınca dön dön dön o uyumaya calısıyor ama bende yok. eşim içeriye gectı saat 6:30 da pilim bitti. esıme dedım sen gec yanına bı aglamak esekde ben cıkınca dedım ıyıce uykusu acılmasın yanına gittim. bana sarıldı bır kahkaha atıyor bır mutlu. o zamanda üüzülüyorum ne olursa olsun benı ıstıyor pilim bitsede yanında olmalıyım

oh şükür uyku işlemi başarıyla gerçekleşti işallah alıştırabilirim bundan sonrada böyle uyumaya :))
meryemcim valla anneye zaten en düşkün oldukları zaman senide geceden sabaha kadar sömürüyo sıpa resmen :))) konsantre yaşıyosunuz siz ana oğulluğunuzu yavrum benim yaa demek kahkaha attı canım benim işte sabah bile olsa akşamda olsa annenin yerini hiç bişiy tutmuyo.......
görüyorum tv.de kayıplar neler var Allahım evlatlarımızı yanımızdan ayırmasın... şimdi insan kızıyo ama en güzel zamanları ileride bu masum güzel günlerimizi çok arayıp özlicez...... yinede iyi günlerini görelim inşallahta bunların hepsi bizi şuan sıksada unutulup gidilecek yaa......

Allahım uzun saglıklı ömürler versın evlatlarımıza.. sıkıntılarımız bu olsun. napalım yarın c.tesi gece uyumazsa gunduz uyuruz beraber:)

aaaaaaaaaa evett demii olmadı beraber uyursunuz yaa doğruuu.. deliye hergün bayram olunca farkedemedi kusura bakma :))))

burasıda bomboş yaa herkes nerde.. yokmu anlatıcak bişileri olan yurtdışına çıkan yeni şeyler alan felan :)))))))))))))))

gamze bizde hayat monoton canım işte bi yere gıdemıyoruzda:) senın yokmu bı planın yakın zamanda:)

ben dün oğluşuma atkı bere takımı aldım birde küçüman eldivenleri var..ama küçük şehirde olmanın zorluğu tüm kırşehiri dolandım henüz getirmedik kışı erken getirdiniz diyorlar..ekim 10 oldu ne erkeni dedim..en sonunda buldum orasıda paketten çıkardı daha açmamışlardı..şimdi uyku tulumu alacam alırken nelere dikkat etmek gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…