2009 Eylül Anneleri

konuşmayı bilselerdi en azından dertlerini anlatırlardı....çok bilmiş çocukta sevme her lafıma cvp veren ..derdini anlatsın yeter...

inş. gamzecim şükür diyelim allahım bu günümüzü aratmasın pek iç acıcı değilim rabbim kimseye dermansız dert vermesin diyelim geçelim ((((

bahar sorma ben de doktor kırık dediğinde çok fena oldum
neyse ki bildiğimiz kırıklar gibi değil
çok çok çok dikkat etmek lazım
meryem haklısın aslında kamuran beye de bi sorsam iyi olucak

meryem al birini vur ötekine bence ama uynanıyo bi şekılde uyutuyosun kafanı yastıga koyuyon uyanıyo haa madem uyancan uyuma ozaman uyanık kalda bileyim :))))
ben çok kızmıştım yağıza şimdi kendime kızıyorum onlarında yaşadıkları çok zor yawrumun damagı yarılırken et kalkmış tutsan kopcak yani nasıl parçalayıp çıkıyo şu dişler(((

Son düzenleme:
gülcan valla bende gece 2 saatten sonrta az cıkıstımd edım yat yeter nolur yat .. ama bızde dişde yok. yanı azılar kabvarık ok ama gelen yok

evet o uykusuzluk ve sinir geçip de mantıklı düşününce insan hak veriyor bebeklere
bi yirmilik dişte kurşun yarası gibi mahvoluyoruz
o zavallıcıklar o minicik vücutlarıyla kaç diş çıkarıyorlar
biliyomusunuz biraz garip ama ben hamileyken de hep şöyle düşünürdüm
doğumdan korkuyoruz yok sancı yok dikiş falan ama bebekler de belki o esnada acı duyuyorlardır
dertlerini anlatamadıkları için sanıyoruz ki tek zorluk çeken biziz
onun için de hiç kolay değildir o korunaklı sıcak yerden çıkmak ya da çıkarılmak
delimiyim neyim

eylul banada eşim diyordukı ben normal ıstıyordum o sezeryan dıyordu. sebebıde ben koca ınsanmısım acıya dayanırmısım ama o daha ufacık bebekmiş:)

eylul banada eşim diyordukı ben normal ıstıyordum o sezeryan dıyordu. sebebıde ben koca ınsanmısım acıya dayanırmısım ama o daha ufacık bebekmiş:)

:) eşinle aynı kafadanız demek ki
şaka bi yana eşinin dediğinin bilimsel bir açıklaması zaten var
normal doğumda bir stres durumu oluyormuş ya bebeklerde
o açıdan bakınca haklı görünüyor

zaten benım bebek degerlı bebek oldugundan dr sezeryan ıstememe sebeplerınden bahsedınce esım dedı kesınlıkle normal olmasın:)

meryem çıkar canım öle kolay çıkmıyomuş 2-3 gecede değil yani biz 1 aydır fenalardayız

eylül çok haklısın o anın içinde bulunca insan kızıyo çıldırıyo ama kendilerini ifade edemiyolar ,insan zaman geçince anlıyo onları yaşadıgı biizmkinden çok daha zor ben babama dert yanıyodum gündüz iyi uykuda gece mı aklına geliyo diyee evet senınde bi yerının agrıdıgında gece arıyo gündüz bi şikayetım olmaz demişti çok dogru...deli değilsin annesin başka bi boyuttan diğer boyuta geçiyolar zor olsa gerek

dimi haklısın valla gülcan
gece hep depreşir bizim de hastalıklarımız zaten

meryemm değerli bebek sezeryan falan dedin de aklıma senin doğum hikayen geldi
annenin seni doğurması yani
çok hoşuma gitmişti okurken :)

ayy eylül derler yaa karga gibi hafıza var diye maşallah sendede öyle:) ben bile anlattıgımı unutmusum:)

kızlar çocuklarınızla ilgili ayrıntıları not ediyormusunuz.ilk dişi çıktığı tarih ilk yürüdüğü tarih yada ilerde çocuğu için günlük tarzı defter tutan varmı

selma kızlar... eylül çok geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşirde eda da rahatlar kuzum.. demek düştü deyip geçmemek lazımmış.. daha dikkat kesilmek lazım her defasında... ocuklarımı hepside maşallah aynı anda çıldırıyo sözleşiyo sanırım bunlar.. bizimkinde uyku sorunu yok çok şükür de sürekli koşar haldeyiz..dünn azıcık gezsin değişiklik olsun diye markete gittik.. allahım çıldırdı nereye saldıracğını şaşırdı.. kucağımada gelmiyo elinide tutturmuyo.. ordan oraya koşturuyo.. bütün market bizim çığlıklrımızla inledi.. sanırım bir daha almayacaklar bizi..sizinkilerde mi öyle

slm kızlar..bugün yine hastanedeydik..dünden beri benimki bişi yemio,sabahta yemeyince dr.a gtrdm..bişiyi yok dedi..yediği bişi dokunmuştur dedi...sonra eve gelince farkettim taaa dilinin arkası kabarıktı,acaba normalmi yoksa anormal bi durummu bu...sizinkilerde öle kabarıklık varmı kızlar..

kızlar çocuklarınızla ilgili ayrıntıları not ediyormusunuz.ilk dişi çıktığı tarih ilk yürüdüğü tarih yada ilerde çocuğu için günlük tarzı defter tutan varmı

canım ben ilklerini yazıyorum bir deftere
hamileyken de kontrole gittikçe dr ne dediyse onları yazardım
aynı deftere devam ediyorum
ama bi iki satır bişe yazıyorum
bi de ilkleri sadece
ilk emekleme yürüme diş falan
çok duygusal mizaçta bi insan değilim
öyle edebiyat parçalıyım güzel sözler döktüreyim yapamam
o yüzden sadece bilgi notu gib oluyor benimkiler
ama yine de ilerde hoş olacağını düşünüyorum

hüsniye sağol canım
hoşgeldin bu arada

esra bahsettiğin kızarıklığı bilmiyorum canım
doktor görmedi mi onu

yok güzelim fark etmedim hiç kabarıklık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…