meryem al birini vur ötekine bence ama uynanıyo bi şekılde uyutuyosun kafanı yastıga koyuyon uyanıyo haa madem uyancan uyuma ozaman uyanık kalda bileyim :))))
ben çok kızmıştım yağıza şimdi kendime kızıyorum onlarında yaşadıkları çok zor yawrumun damagı yarılırken et kalkmış tutsan kopcak yani nasıl parçalayıp çıkıyo şu dişler(((
eylul banada eşim diyordukı ben normal ıstıyordum o sezeryan dıyordu. sebebıde ben koca ınsanmısım acıya dayanırmısım ama o daha ufacık bebekmiş:)
valla banada çok komık gelıyor canım. yolda doğmuş bir insanım:)
ayy eylül derler yaa karga gibi hafıza var diye maşallah sendede öyle:) ben bile anlattıgımı unutmusum:)
kızlar çocuklarınızla ilgili ayrıntıları not ediyormusunuz.ilk dişi çıktığı tarih ilk yürüdüğü tarih yada ilerde çocuğu için günlük tarzı defter tutan varmı
slm kızlar..bugün yine hastanedeydik..dünden beri benimki bişi yemio,sabahta yemeyince dr.a gtrdm..bişiyi yok dedi..yediği bişi dokunmuştur dedi...sonra eve gelince farkettim taaa dilinin arkası kabarıktı,acaba normalmi yoksa anormal bi durummu bu...sizinkilerde öle kabarıklık varmı kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?