2009 Eylül Anneleri

selsm kızlr
eylül annelerine bir sorum olack.cocuklarınızın 1 yas aşısını yaptırmış olmlısınız.hngi aşılrı yaptırdınız.su çiçeği aşısına ne kdr ücret ödediniz bilgilendirirseniz sevinirim

valla dr.boğazına baktı iltihap yok dedi, ama yuns emre dilini okdar çıkarmamıştı belki de farketmedi..gıcık öksürüğü için bi damla verdi eczane yapıomş onu..tel.açtım dr.a söledim şişliği, odamla ona da ii gelir dedi...offfffffffffffffffffffffffff hasta olmasın bu minişler yaaaaa...bide bu sne kış sert geçecekmiş..valla petekler yanıo bizim,her yerde paspas filan serdim,sıpa hep taşa gidio, başka çare bulamadım,valla bi görseniz halılar çok komik oldu,abuk subuk renk cümbüşüüü

evet havalar aniden soğudu bizim petekler ancak kasımda yanar.. o zamana kadar hasta etmezsem iyidir.. canları sağ olsun yeter evden umudumu çoktan kestim benn

geçmiş olsun esra Allah beterinden saklasın..bende heryere halı serdim ama eymen masanın altında oturmayı seviyor..ne anlıyorsa..bizim ev merkezi sistem inşllh yakmışlardır..yoksa ufoya talim..

canım bir yaş aşısında ik, tane aşı vurdular ama şimdi hangileri olduğunu hatırlamıyorum.. çicek aşısını da bu hafta yaptırcaz bende bilmiyorum fiyatını

bildiğim kadarıyla.su çiçeği aşısı diğer aşılarıyla aynı gün yapılmak zorunda.

yapılan aşılar canlı aşılar olduğundan ya aynı gün vurulması gerekiyo yada aradan an az 4 hafta geçmesi lazımmış.. ebemiz bizi öyle bilgilerndirmişti zaten dr takvimindede aynı gün değillerdi canım..

iki aşı arasında 20 gün geçmek zorundaymış
biz malesef çiçek aşısını önce yaptırdık şimdi 20 gün dolmasını bekliyoruz 1 yaş aşısı yapılsın diye.67 tl idi

esra iş başvuruların nasıl gidiyor varmı bi gelişme..sen çalışınca çocuğa kim bakacak herşeyi ayarladınmı

Ben hepatit a büyük oğlum kreşe gittiği için yaptırmıştım ama şimdi kararsızım.

esra iş başvuruların nasıl gidiyor varmı bi gelişme..sen çalışınca çocuğa kim bakacak herşeyi ayarladınmı

valla dün bizim burdaki hastaneye gittim başvurdum...bakalım bi cvp gelcekmi...ordan cvp gelmezse başka yere başvurmıcam,sabiha paktunayı okuduktan sora karar verdim 3 yaşına gelene kadar beklicem...çok önemlimiş ilk 3 yıl anneyle bir olmak... bakalım işte hayırlısı.. eğer çalışrsam altkatımda eşimin yengesi oturuo, o bakcak yuns emreye...bazı kaygılarım var onla ilgili ama yabancıya bırakmaktansa diorum... gerekirse herşeyi açık açık anlatırım ona..bezini nası bağlıycağından,oynıycaklarına kadar....

3 yaşından sonra daha zor olmazmı ayrılmak sonuçta seni devamlı evde görüyor çocuk.şimdi başlarsa enazından öyle kabul eder gibime geliyor..benim fikrim..

keşek bizimde öyle bir şansımız olsaydı bende üç yaşına kaar çalışmazdım .. eğer idare edebiliyosan üç yaşına kadar çalışma ama iyi bir iş fırsatı yakalarsanda kaçırma

cnm bebekler 3 yaşına kadar anneyi kendine özdeş olarak görürmüş,annenin olmaması onun için yaşayamama ile eşmiş..gerçi bu duyguyu yaşatmamak yada en aza indirmek için bazı yöntemler var,ama en iisi 3 yaş sonrası çalışmak...

yöntemlerden bazıları bebeğe kim bakcaksa bunun değişmemesi, diğeri işe giderken gizlice değilde vedalaşarak ve vedalaşırken ona herhangi bişi vererek olmalıymış ve işten gelince de o verdiğin şeyi bebekten isteyip onu beraber biyere saklamak, ayrıca işten gelince en az 15 dk sadece çocukla ilgilenmek...

ayy öyle anlatınca kzımı özledim şimdi.. neyse az kaldıı

kızlarrrr size bi soru, kafayı yiycem bulamadım...

3 kişi Para birleştirip bir radyo almaya gidiyorlar.
Radyo 30 lira. Hepsi 10'ar... lira k...oyup radyoyu a...lıp gidiyor.
Fakat sonra tezgâhtar radyonun indirime girdiğini ve
25 liraya düştüğünü
Hatırlıyor ve Çırağına 5 lira verip gidip para
üstünü iade etmesini istiyor.
Çırak 5 lirayı 3 kişiye bölüştüremeyeceğini düşünüp
2 lirayı cebine atıyor ve 3 lirayı 3 kişi arasında bölüştürüyor.
Böylece radyoyu 9'ar liraya almış oluyorlar.
Şimdi: 9 x 3 = 27
Çırak da cebine 2 lira attı 27 + 2 = 29
Peki geri kalan 1 liraya ne oldu.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…