valla dr.boğazına baktı iltihap yok dedi, ama yuns emre dilini okdar çıkarmamıştı belki de farketmedi..gıcık öksürüğü için bi damla verdi eczane yapıomş onu..tel.açtım dr.a söledim şişliği, odamla ona da ii gelir dedi...offfffffffffffffffffffffffff hasta olmasın bu minişler yaaaaa...bide bu sne kış sert geçecekmiş..valla petekler yanıo bizim,her yerde paspas filan serdim,sıpa hep taşa gidio, başka çare bulamadım,valla bi görseniz halılar çok komik oldu,abuk subuk renk cümbüşüüü
selsm kızlr
eylül annelerine bir sorum olack.cocuklarınızın 1 yas aşısını yaptırmış olmlısınız.hngi aşılrı yaptırdınız.su çiçeği aşısına ne kdr ücret ödediniz bilgilendirirseniz sevinirim
bildiğim kadarıyla.su çiçeği aşısı diğer aşılarıyla aynı gün yapılmak zorunda.
esra iş başvuruların nasıl gidiyor varmı bi gelişme..sen çalışınca çocuğa kim bakacak herşeyi ayarladınmı
cnm bebekler 3 yaşına kadar anneyi kendine özdeş olarak görürmüş,annenin olmaması onun için yaşayamama ile eşmiş..gerçi bu duyguyu yaşatmamak yada en aza indirmek için bazı yöntemler var,ama en iisi 3 yaş sonrası çalışmak...
yöntemlerden bazıları bebeğe kim bakcaksa bunun değişmemesi, diğeri işe giderken gizlice değilde vedalaşarak ve vedalaşırken ona herhangi bişi vererek olmalıymış ve işten gelince de o verdiğin şeyi bebekten isteyip onu beraber biyere saklamak, ayrıca işten gelince en az 15 dk sadece çocukla ilgilenmek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?