2009 Eylül Anneleri

ayrıca ortada 30 lira var 2 lirasını çırak cebe atıyo kalıyo 28 3 lirasınıda adamlara sonradan veriliyo radyonun fiyatıda 25 lira :)))

kızlarr günaydın,yine geö yatıp erken kalktığımız bir gün..üstelik hava öyle bir kapalıı kii.... her yer karanlık,içim sıkılıo..bir de gece 3,5 tan sonra yunus emre kıvrana kııvrana mahvetti beni,gazımı vardı ne..en son saat 7 de yüzüstü yatırıp sırtına sıkı masaj yaptım belki kuluncu ağrıodur die,valla ölece yattı uyudu... şuan öle uykum var ki...saatlerce uyumak istiyorummm

eylülcüm çoook gemiş olsun kuzun inşallah şimdi daha iyidir duyunca çok üzüldüm yavrularımız allaha emanet

slm kızlar akşama misafirim var.haşhaşlı revani yaptım eşimde balık yapacak ..ev çok soğuk merkezi sistem olunca yakmıyorlar..ufo yaktık devamlı bakalım elektrik faturası ne kadar gelecek

slm kızlar akşama misafirim var.haşhaşlı revani yaptım eşimde balık yapacak ..ev çok soğuk merkezi sistem olunca yakmıyorlar..ufo yaktık devamlı bakalım elektrik faturası ne kadar gelecek

cnm benimde akşama çaya misafirim var..bende mavi haşhaşla şerbetli ve kremalı kek yapcam...

selam hanimlar bugun pek bi hamaratsiniz yaf.gecmisi okumadim hasta bebsiler var galiba herbirine Allah acil sifalar versin insallah.

günaydınlarrr..bu gece gen 03,30 da sancılandı oğlum ya..sabah 7 ye kadar uyuyamadı gene...2 gecedir nie böle oluo acaba? gazmı,dişmi başka bişimi anlayamıorum

distendir esra buyuk ihtimalle ayy calgel sur bari fitil ver.bi aglama tutuyorduki balkonda kucakta susup uyuyordu yarim saate yine bagirarak kalkiyordu yavrum.

ayfercim kuzuna geçmiş olsun tatlım 1 kiloda çok ya zaten canları neki bebişlerin bende artık gökşene iştah ilacı veriyorum şimdilik en azından günde bir öğünü sağlam yiyo gerisi geçiştiriyo eline sürekli meyve veriyorum biberona pekmez le suyu karıştırıp şerbet yapıp veriyorum sevdi bi kere içti inşllah devamı gelir

ay canim bizimkisi su yada aptamil disinda istersen biberona altin koy icmiyor malesef.
ayni sekilde bir ogun saglam gerisi atistirmaca geciyor.huyu suyu degisti bunlarin.oturupta yemekte kalmadi oyun oynarken orada burada pesinde gezerek yediriyorum.ne lokma yese sukur ederek valla.

ayfercim şifa versin Allah ım yavruna inş.
bi damla yavrucaklar neler çekiyor kıyamıyor insan
dün gece bizde sık sık uyandık yat-kalk asker gibi olduk
Rabbim beterinden saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…