2009 Eylül Anneleri

ZeYnepcim,
biz de isofixli britax romer var.
Cok araştırdık almadan..güvenlik testleri falan yapılmış.
Biraz pahalı ama güvenlik için deger dedik..

valla biz hala ana kucağı- oto koltuğu olanı kullanıoz..zaten 0-9 kg arası kullanılıo onlar,biz daha 9,3 kg yiz...bu aralar biraz durum şıkışık,benim oğlan kilolu olmadığı için sığıyo ona daha..hatta daha bayaa kullanabilir ama alçak kalıo camdan dışarıyı göremio..ben hem isofixli hemde yatabilen istiom.. bizim burda çarşıda var 125 tlye hem isofixli hemde yatıooo..sanırım markası babymax tı.pierrecardininde var 160 ama isofixli diill.bide ben 9-36 kg istiomm

İyi geceler.
Hekes mışıl mışıl uyuyorken benim burda işim ne?? Başım çatlıyor ilaç aldım geçmesini bekliyorum.
KIzlar sonunda oldu.... Oğlum ilk dişini çıkardı. 2. side 1-2 güne başgösterir.

günaydın..yeni haftamız hayırlı olsun.eymen çok huysuzdu dişmi diye baktım evet üstten 2 dişin yeri kabarmış.altanda 1 tane patlamış.üstekilerde çıkınca 7 dişi olacak..

günaydın kızlarrr..bunalım dolu bir sabah benim için..gece yunuss emre gene kıvrandı durdu..pırt yapınca rahatlıoo ama yapana kadar çok zorlanıo..nie böle oldu acaaba.. bide asıl bunalım sebebim kaynanam...sabah tuvalete girdim bi baktım klozetin içinde minik çeşmenin üstü affedersiniz büyük abdeste bulanmışş,valla midemin bulanmasınımı anlatim nası sinirlendiğimimi....sinirler tavanda nalıycağınz...

allah yardımcın olsun..büyükleri gördükçe çocukla uğraşmak daha kolay gibi :umursamaz:

gunaydin hanimlar.
ya esra madem miden bulandi kardesim burada neden yaziyorsun:)
neyse yasli kadin olabilir nolcak temizleyiver.kaynana diye boyle tepkileniyorsun hemen.kocan cocugun yapsa birsey demiyorsun kuzu kuzu temizliyorsundur.o yuzden haydi pamuk eller temizlige:))
bu arada oto koltugu buradan aldik biz 90 kusurdu.turkiyede olmayan orta bir marka.Allah`a emanet emniyet kemerine bagladik.hafif yatiyor.
disler icin herkese kolay gelsin arkadaslar.

kızlar çarşamba günü kaynımın sözü var .elti oldum yani..ne giyinsemki .eymeni çok süslesem gözmü değer

kızlar çarşamba günü kaynımın sözü var .elti oldum yani..ne giyinsemki .eymeni çok süslesem gözmü değer

onceden kizi taniyorsan en guzel giysini giy derim ama hi gormediysen kizi abartma gozu korkmasin benim sozumde benden guzel olmaya calismis demesin tepki cekme.
yavrunuda guzel giydir canim oku ayetel kursi evelallah biseycik olmaz.icindan masallah barekallah la havle vela kuvvete illa billah de.Allah`a emanet.

kızı önceden tanıyordum..ama sevgililerken görmüştüm öyle yani.tanışmaya gittiğimizde zaten pişti olmuştuk..ikimizde siyah etek pudra rengi bluz giyinmişiz..şimide aynı olursa hiç şaşırmam..dün gittim dedim çikolatayı nerden alacaksınız kaynanm dedi hazır paket çikolata alırız.olmaz dedim gondol olacak.hasta görmyemi gidiyorsunuz dedim.sanada öyle getirmiştik diyor...bizde gülmüştük dedim

canim sen guzel giyin makyajini yap her zaman nasil isen oyle.bu arada cok guzel giyinsen abartti derler giyinmesen onem vermedi derler ortasini bul derim.bu arada paket cikolata hangi devirdeyiz anacim oranin en iyi pastanesinden yaptirin soyle guzel birsey de kayinvalidene hatta kayinbiraderine soyle o halleder:)

yok söyledim..hatta evde kolonya var onu götürsek olurmu dedi kaynanam .pastaneciye söyleyin o kolonyayıda tüle sarsın dedim..hatta çiçeğin tülüyle çikolatanın tülü aynı olursa daha şık olur dedim..ya kaynanmlar çok genç ama işlerine gelmiyor herhalde ne olsa bizim adette yok diyor..sözde bizde bişey takacazmı dedim bilmemki diyor..valla eğer onların adette varsa biz takmazsak bak hiç bişey yapmadı derler dedim..oda haklısın bi soralım diyor..

Herkese tünaydınnnnn...
bizimkide gece boyunca uyumadı artık sabah 5 te pes ettim babası devreye girdi ...yatağa koyar koymaz nasıl aglıyor sanki canı yanıyor kucaga alınca susuyor en son babasının kucağında uyudu ...babasınında üçüncü gece kalkışı daha önce hep ben kalkar sen uyu derdimfena alıştırdım ya artık ona acımıyorum oda baksın i zahmet dimi:)))en son antalyadan sonra sert çıkmaya başladımsempatiksalakcinni
Bu arada Ayferrrrrrrrrr seni kayınvalidelerin genel avukatı olarak görüyorum kim bahsetse direk onların tarafındasın....DD
kayınvalideside temiz olsun annemiz babamız bizi pislik temizliyelim diye doğurmuyor ki eşim dahi olsa temizlemem iyyyyyyyyyy...tek bebeğimin ki oda benim canım her tuvaletinde elim bulaşır mutlaka ki midem bulanmaz...kayınvalideden ceken biri olarak gelinlerin avukatlıgınıda ben yapıyım bareDD

Allah tüm bebeklere acil şifalar huzur ve sağlık vede uzun ömürler versin tabi bizlerede versinki hep yanlarında olalım...

ama yaş konusunda haklısın Ayfercim eğer aşırı yaşlıysa hastaysa tabiki temizlerim oda ayrı benimkiler genc ya o yüzden iyyyyy dedim...

guzel fikir vermissin anacim.insallah yaparlar.bu arada bana bilezik ve pirlanta yuzuk takmislardi ablama set.yani usul illa bisey takmak.kesene gore ne olursa.sormadan taksalar daha guzel bence.ama senin kayinvalide adet madet diyip isi kivirmaya calisiyo galiba:))

ayyy valla haklisin he kim ne dese yok yok bisi demeyin diyorum ne biliyim ya bende mi var ne anormallik:)yoksa ajan bi kayinvalide miyim deermisim:)
bu arada gece kalkmalari gercekten zorluyor bak diztendir dis degilse kulagina baktir karninada.ayy Allah kolaylik versin.

arkadaslar bilen varsa soylesin namaz kilarken rekatlari karistirdik diyelim ay 3 muydu 4 mu diye bende oluyor hep .bastan kiliyoruz dimi emin degilsek?
birde 2 rekattan sonra oturusu unutup elimi baglayip elhama basliyorum bazen esteuzibillah diyip oturup ettehiyyatu okuyorum.oluyor mu oyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…