2009 Eylül Anneleri

Anormalik deilde sizinkiler iyidir o yüzden belki Ayfercim canım bide gel gör bizimkileriDDDDantalyada siinir krizi geçirmeme ramak kalmıştı...
bizim kızın dişten... ağzını yokladım demin 6cı dişi geliyor Maşallah ...:2:ama ne geliş mahvetti kızımı...İnşallah yavrularımız sağlıklı bir şekilde uzun mutlu huzurlu yaşarlar...Ayfercim canım geçmişi şimdi okudum çok çok geçmiş olsun kıyamam ya Allah tez zaman da sağlığına kavusturur İnşallah...balık yağını denedinmiiştah açıyor gibi...

Son düzenleme:
Benımde oluo bazen ayfer iyiki sordun. Yaa neden kafamızı boşaltıp kılamıyoruz zaten sürekli kılmıyorum arada bir ondada hakkını verebilsek

masallah inci gibi dizilsin disleri yavrunun ama kolaylikla insallah.ayni anlattigin gibiydi bizimkide sagolasin ah zorluyor.dedigin gibi cok sinir eden kayinvalidelerde var biliyorum.bizim ilk zamanlar birbirimizi tanimadigimizdan kayinvalidemin alinganliklari kriz yaratmsiti ama tanidikca anladi beni ben onu problem yok masallah.bir ay geldi burada kaldik hic problemsiz,gittigine uzuldum dahi.insallah herkesin arasi iyi olur geliniyle kaynvalidesiyle.
Benımde oluo bazen ayfer iyiki sordun. Yaa neden kafamızı boşaltıp kılamıyoruz zaten sürekli kılmıyorum arada bir ondada hakkını verebilsek

dimi ya su kafalari bosaltamiyoruz tobe tobe namazda bile kisacik zamanda bindir turlu dusunce:)

kayınvalidem çok yaşlı diil, madem kendii batırdı kendi de temizlesin..yemek bulaşığı diil ki bu cnm büyük abdest... Allah'ın inşallah onları bize muhtaç etmez çünkü hiiç kolay bi durum diil..Allah o durumda olanlara da yardım etsin..hem bakana hem bakılana zor...Allah bizleri de evlatlarımıza muhtaç etmesin...

olye tabi ya bakanada bakilanada zor kardesim .gormemistir pis oldugunu oyle de yatistir kendini.bir daha olursa uyarirsin annecim dikkat edersen sevinirim diye bence nacizane fikrim.

bu arada balik yagi doktor onerdi turkiyedeki telefonla ama burada var mi arastiricam.

Allah ne verirse hayırlısını versin kaynanyında .evladında..öff akşamada misafirim var.ctesi akşamda vardı.cumartesi onlara hazırlık yaptım pazar günüde bugün gelecekelre.haftasonundan hiçbişey anlamadım..dörtgözle tatili bekledim ve yorgunluktan ölüyorum.ama c.tesi gelen arkadaşın çocuğu 1,5 yaşında babası almanyadan mont getirmiş o da küçük olmuş bize getirmiş giyindirsen diye..birde kadın öyle mahcup ki ya yanlış anlama sakın diyor.etiketide üzerinde .yok dedim.geçen bi komşusunu sormuş oda biz alırız oğlumuza demişte...siz olsanız kabul edermiydiniz

Son düzenleme:

Aminnn...canım ben almazdım neden dersen eğer ücra bir yerde deilsek alabilicek durumumuz varsa almazdım...ama köy gibi yerdeysek uzun süre merkeze inemiyceysek ve veren kişi ailedense alırdım...ailede kendi ailem olursa...

kiz al tabi ne var ki senin olsa sende vermez miydin?yok dersen benim ihtiyacim yok ihtiyaci olana vereyim ver birine sende.ben hic sorun yapmam oyle seyleri.

arkadaslar balik yagi vitamin vs ne kullaniyorsunuz bebislerinize?ben henuz birsey kullanmiyorum ondan mi hasta oluyor devamli?sanirim ondan gibi.Turkiye`de ki doktorumuz onerdi ama isim soylemedi.sizlerin onerecekleri var mi?

ederdim tabi nolcak..çocuk bunlar, biz küçükken kuzenlerle hep dönüşümlü giymişiz kıyafetleri,büyükten küçüğe...e çocukların giydiği ekimio kkiii..

yok bende aldım zaten.bende eymenin küçük olan birçok kıyafetini yeğenime veriyorum..ve kadın eymene hediye oalrak getirmiş çocuk görmeye gelmemişlerdi..bende öyle sorun yapmam...bedava sirke baldan tatlıdır.böyle böyle zengin olacaz..

balık yağı yada vitamin kullanmıyorum sizin doktor neden ihtiyaç duyduki..kilosu ne kadar erdal efenin

herkese selam.. ayfercim oğluşuna çok geçmiş olsun .. bu dişler mahvetti çocukları bizimde sırada azılar var.. Allah kolaylık versin yavrularımıza.. sabahta yine burnu akmaya başladıı inşallah ilerlemezz

geçen akşam eymende 1-2 defa hapşırdı burnuda akmaya başlayınca korktum.iburamin adlı ilaçtan verdim.yatmadan öncede dolven verdim sabah bişeyi kalmamıştı şükür.çok dikkat etmek lazım mevsim geçişlerine

selam kızlarsss nasılsınız
ben arada bakıp çıkıyorum ama uzun zamandır giriş yapamıyorum malum 2 bıcırıkla temizlik yemek bulaşık çamaşır park gezintisi duş derken akşam oluyo şimdi ikiside uyuyo temizliğide bitirdim yemeğimde vardı bi bakiiim dedim yakında büyük oğluş kreşe başlıycak daha çok girerim
hasta bebişlere geçmiş olsun kısa zamanda iyileşirler inşallah
ayfercim ben kaan a sabahları 1 tatlı kaşığı minadex veriyorum hem balık yağı var hemde vitamin eczacı bi arkadaşım bebekler için en iyisi bu demişti tavsiye ederim yaz gelene kadarda vereceğim dr umuz vermek gerekli çünkü kışın güneş alamıyolar kemik gelişimi için en azından deviti mutlaka ver demişti minadex de d vitaminide var fakat devit 3 ün yarıs kadar yani 1 tatlı kaşığında 200 ünite yeterli olur diye düşünüyorum kan değerleri iyi çıktı demiri kestim uzun zamandır sadece minadex veriyom
kaan iyice cozuttu günde 1 kere 2 saat uyuyo o kaaa gece 11 de yatıyo 3 den sonrada memişi bırakmıyo uykusuzluktan geberiyom geçen gece babası aldı iyice ağladı dellendi illa memiş olcek

Son düzenleme:

geçmiş olsun hüsniyecim kaan da geceleri deliriyo uzun zamndır sabaha kadar 30 kere uyanıyo zombiye döndüm dişlerdenmi yoksa bi tarafımı ağrıyo anlamadım kucağımda susuyo sadece yaa bide ben yanından ayrılınca çok ağlıyo mutfağa su içmeye gitsem gelene kadar bağırıyo hiç böle yapmazdı çok sinirleniyo bana kızıyo gelince

bende sabah peditus vereyim dedim içmedi bakıcısına bıraktım sen içirirsin diye.. dün akşam banyo yaptırdım sanırım ondan üşüttü.. peteklerin yanmasına daha çok var.. sağolsun valimiz henüz izin vermedi.. ufo yaksam çok tehlikeli yerinde durmuyo tepesine devirir kesin neyapcamı şaşırdım valla..bade de iki gündür sürekli mızır mızır uyuyo yanımda yatırdığım için sarıla sarıla yatıyo kuzum kıvrana kıvrana çok sorun olmuyo emediği için.. ama sizinki tabiki daha zor allah kolaylık versin Ece hemde iki çocukla..

bizde gece çok uyannıyoruz akşam biberonla süt içirmeyi dedendim içmedi bi arkadaş ben uyurken veriyorum içiyor ve sabaha kadar uyuyor dedi onuda denedim içmedi.sütün içinede bisküvi koydum .az bal damlattım..nasıl alışacaksa..o arkadaşın çocuğu 1,5 yaşında önceden çok huysuzdu nasıl böyle sakıinleşti dedim..caliou çizgi filmi izledikten sonra düzeldi dedi..ama 1,5 yaşına kadar iyi çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…