2009 Eylül Anneleri

selam dişler şimdilik çıktı bi ay rahatız dedim yok nerde iki gecedir 2,5 -3,5 saat uyumuyo düşünüyo gözler açık aglama yok ben sallıyom o öle duruyo tepkisiz anlamıoyrum ki neoluyo bu çocuga sıra büyüme atagına geldi galiba bide iştahı açıldı maşallahhh bu atagın sonuda yürüme biter inş. anaların derdi bitmezmiş biri bitiyo biri başlıyo
meryem h.sonu gecenın bi yarısı kulakların çınlamış olabülür

hb hüsniyecim sorma ya ite kaka gidiyo bunalımım bikaçgündür ((sen nasılsın badem nasılsın kan degerleriniz iyi çıkmış çok sevindimmmmmm

ayfercim ben carlson marka balık yağı veriyorum haftada 3 kez birer çay kaşığı bende vermeden önce bayağı bir araştırdım türkiyedeki en iyi balık yağı bu limonlu ve portakallı var tadları güzel kızım Maşallah tadını seviyor...balık yese vermem ama yemiyor bizimkisi((

bebeklerin genelinde bu uyumama sorunu ağlama nöbeti yada huy değiştirme var arkadaşlara katılıyorum gelişme atağı geçiriyorlar sanırımAllah yardımcıları olsun bebeklerimizinde tabi bizlerinde...

nasıl olayım be güzelim koştur koştur anlamıyom bile zaman nasıl geçmiş...evde ayrı telaş okulda ayrı telaş.. evet çok şükür iyi çıktı bakalım.. umarım ilerde tekrarlamaz

gülcan neden bunalımsın canım?
havalardandır belki?
bendede oluyo ara ara
bu bebelerin tutarsızlıklarının da payı var sanırım bu halimizde

nasıl olayım be güzelim koştur koştur anlamıyom bile zaman nasıl geçmiş...evde ayrı telaş okulda ayrı telaş.. evet çok şükür iyi çıktı bakalım.. umarım ilerde tekrarlamaz

hadi gözünüz aydın cnm,inş. tekrarlamaz bade miz sağlıkla büyüsün inş.....
bende bugün yıkadım oğluşu ama korkuyorum hasta etmekten ama içime de sinmiyo

bebeklerin genelinde bu uyumama sorunu ağlama nöbeti yada huy değiştirme var arkadaşlara katılıyorum gelişme atağı geçiriyorlar sanırımAllah yardımcıları olsun bebeklerimizinde tabi bizlerinde...
amin cnm ya inş.
işte olsa evde olsa öle hüsniye ya inan biz bile yetişemiyoz
tekrarlamaz cnm ilaçlardandır
gülcan neden bunalımsın canım?
havalardandır belki?
bendede oluyo ara ara
bu bebelerin tutarsızlıklarının da payı var sanırım bu halimizde

ah tülayım sorma bacım bizim sıpanın havasından bütün gün tepemde bi nefes alamıyom inan yok böle çocukkk(((
sen nasılsın paşam nasıl

nbende dün akşam yıkadım tülay bişey olmaz.. havalar serin ama mecburen yıkıycaz. ben hergunden gun alşırıya gecıcem..

yaz süper di yaa..her mevsim güzel ama ..çocuklar olunca hep onları düşünüyoruz

soyunup giyinmekten şikayet etmezdik artık ...zorlaaa giyiniyoruz..alışamadı çocuğum uzun kollulara

kollarını çekip ağzınla uzatıyooo

haftada 2 keze düşürdüm ben meryem çünki burası çok soğuk

ya evet gülcan, meryem zayıf bünyeli bide bende kıyamıyorum hiç.Allah yardımcısı olsun tüm çalışan annelerin...en çok ta meryemin

ahh gülcan valla uykuyu nasıl bölerlerse o şekli zor :) düşünsene adam uyandı cuma gunu 3 saat :) birde yatakta dönüyo:)

tülay bızım bugun ısındı. ben dun akşam odamda ufoyu yaktım valla banyodan cıktı gıyındırdım uyuttum.. boyle olunca hasta olmaz gibi gelıyor ama bellide olmaz. Allah'a emanetler

sağolun kızlar.. Allahım başka hastalık vermesinde kalkma sebebplerimiz böyle olsun razıyım.

reyhan biz 6 aylıkken dr gördü :) 1 yasından sonra bir ara sünnet için görüşürüz dedi ama ben sünnetten kaçıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…