2009 Eylül Anneleri

canım valla alitunanın nasıl yattıgını söyliyim gece izleyip şok oluyorum. ayaga kalkıyor hopp kendını bırakıyor. ayakla kafa yer değiştirmiş oluyor:) ama şu ara yorgana gectık onda en azından kafa yönünü direk değiştirmiyor yavas yavas:) yanımda zaten gecede kontrol edıyorum bide deliksiz uykularımız yok ya bizim

poeki neden gerek varmış. hadi bvizim sünnet dolayı. hiç gitmeyenler için genel bir kontrol. ama 6 aylık muayenesı yapıldı hafif tıkanıklık dışında bir sorun yoktu

bizimki de aynı..ayağa kalkıp tutunuyor kenara..kendini diğer tarafa atıyor..
yorgan morgan yok bizde..kalan tulum giydirip petek yakıyorum..

meryem bizde öleyiz uykusunda kalkıyo küt benim yastığa kafasını koyuyo yada çapraz yatıyooo en az 4-5 kez kalkıyos bu şekilde emmeye ayrı kalkıyo

meryem bizde öleyiz uykusunda kalkıyo küt benim yastığa kafasını koyuyo yada çapraz yatıyooo en az 4-5 kez kalkıyos bu şekilde emmeye ayrı kalkıyo

benim size tavsiyem emzirmeyi kesmeniz..ben kestikten sonra süt vermeye başladım..daha az kalkıyor..hem eşim de kalkabiliyor artık biberonla beslendiği için..biraz daha uyuyabilirsiniz böylece

yumurtalıkları faln kontrol edilmişti.. tekrar gerekmi?? yaa zaten en gec 2 aya kadar sünnet olacak..

tülay ben odamda yatırıyorum yanımda değil. yanımda yatınca zaten yuvarlanıyor babasının suratına yatıyor:) ondan kalkıyor benım suratıma yatıyor. yanak yanaga yani:) ee oyle oyle uyku dagıtıyor esek. sonra uğraş dur meryem:)

kızlar bu arada benim oğlum artık gündüzleri 1 sefer uyumaya başladı. ama uzun değil en fazla 2 saat.. genelde 1,5 saatte kalkıyor

benim size tavsiyem emzirmeyi kesmeniz..ben kestikten sonra süt vermeye başladım..daha az kalkıyor..hem eşim de kalkabiliyor artık biberonla beslendiği için..biraz daha uyuyabilirsiniz böylece

emmesini uykusuzluğuma tercih ederim reyhan, bahar da kesmeyi düşünüyorum tam 1,5 yaşında olucak...biberonla süt oğlum içmiyor maalesef hedefim tam gece uykusu inş :) sütü kestikten sonra

konuya pat diye dalıcam ama emmediğinde kıyamet kopartıyor zaten inek sütü vermiyorum biliyosunuz 2 yaşa kadar yasaklanmış çoğu gelişmiş ülkede böbrek fonksiyonlarını ve gelişimi bozduğu için şimdi sütde vermesem uyumadan geceyi geçiririz artık zaten uykusu toplasan 3 saat hep bölük pörçüksempatiksalakcinni

emmesini uykusuzluğuma tercih ederim reyhan, bahar da kesmeyi düşünüyorum tam 1,5 yaşında olucak...biberonla süt oğlum içmiyor maalesef hedefim tam gece uykusu inş :) sütü kestikten sonra

Tülaycım bende senin gibi uzun süre emzirmeyi düşünüyorum sütüm kesilmezse Allah izin verirse 2 yaşa kadar İnşallah emziricem...aslında gece sütüne bizim orada 6 aydan sonra ölü süt 6 aydan sonra bebeği gündüz emzirin derler ama geceleride emmeyince resmen ağlıyor...
Canım sen günde kaç kez emziriyosun?

emzirmekten yorulmuyorum ama keşke şöyle doyana kadar emse sonra uyusa ama 2 damla çekiyor uyuyor sonra 1 saat sonra tekrar...çokmu şey istiyorum...

ben gece sadece 1 kez emziriyorum. çocugu ne kadar emzırırsenız okadar sık kalkarmıs. benım yıgenım anası her uyandıgında vardı. 10 dk da bır uyanmaya basladı:)

gündüz normalde 1 kez emiyordu ama 1 yaşına girdiğimizden beri bilinçli olarak emmek istiyor 2 yada 3 kez emiyor gündüz cnm...yok aslında ek gıdadan sonra gece çok emmeleri normal çünki gündüz doyuyorlar yedikleriyle

kızlar bu arada benim oğlum artık gündüzleri 1 sefer uyumaya başladı. ama uzun değil en fazla 2 saat.. genelde 1,5 saatte kalkıyor

bade de artık günde birkez uyuyo .. kahvaltıdan iki saat sonra iki saat kadar uyuyo birdaha da geceye yatıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…