reyhan biz 6 aylıkken dr gördü :) 1 yasından sonra bir ara sünnet için görüşürüz dedi ama ben sünnetten kaçıyorum:)
bizimde sünnetimizi ürolog yaptığı için içim rahat ama ?
canım valla alitunanın nasıl yattıgını söyliyim gece izleyip şok oluyorum. ayaga kalkıyor hopp kendını bırakıyor. ayakla kafa yer değiştirmiş oluyor:) ama şu ara yorgana gectık onda en azından kafa yönünü direk değiştirmiyor yavas yavas:) yanımda zaten gecede kontrol edıyorum bide deliksiz uykularımız yok ya bizim
poeki neden gerek varmış. hadi bvizim sünnet dolayı. hiç gitmeyenler için genel bir kontrol. ama 6 aylık muayenesı yapıldı hafif tıkanıklık dışında bir sorun yoktu
meryem bizde öleyiz uykusunda kalkıyo küt benim yastığa kafasını koyuyo yada çapraz yatıyooo en az 4-5 kez kalkıyos bu şekilde emmeye ayrı kalkıyo
benim size tavsiyem emzirmeyi kesmeniz..ben kestikten sonra süt vermeye başladım..daha az kalkıyor..hem eşim de kalkabiliyor artık biberonla beslendiği için..biraz daha uyuyabilirsiniz böylece
benim size tavsiyem emzirmeyi kesmeniz..ben kestikten sonra süt vermeye başladım..daha az kalkıyor..hem eşim de kalkabiliyor artık biberonla beslendiği için..biraz daha uyuyabilirsiniz böylece
emmesini uykusuzluğuma tercih ederim reyhan, bahar da kesmeyi düşünüyorum tam 1,5 yaşında olucak...biberonla süt oğlum içmiyor maalesef hedefim tam gece uykusu inş :) sütü kestikten sonra
Tülaycım bende senin gibi uzun süre emzirmeyi düşünüyorum sütüm kesilmezse Allah izin verirse 2 yaşa kadar İnşallah emziricem...aslında gece sütüne bizim orada 6 aydan sonra ölü süt 6 aydan sonra bebeği gündüz emzirin derler ama geceleride emmeyince resmen ağlıyor...
Canım sen günde kaç kez emziriyosun?
kızlar bu arada benim oğlum artık gündüzleri 1 sefer uyumaya başladı. ama uzun değil en fazla 2 saat.. genelde 1,5 saatte kalkıyor
bade de artık günde birkez uyuyo .. kahvaltıdan iki saat sonra iki saat kadar uyuyo birdaha da geceye yatıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?