emzirmekten yorulmuyorum ama keşke şöyle doyana kadar emse sonra uyusa ama 2 damla çekiyor uyuyor sonra 1 saat sonra tekrar...çokmu şey istiyorum...
Amanın Allah korusun:)))ben gece asırı agıyor bazen o yüzden 2 yada zorunlu kalırsam 3 bugünlerde dişi çıkıyor ondan önce aşı onun öncesi hastalık derken iyice huzursuz oldu yavrumben gece sadece 1 kez emziriyorum. çocugu ne kadar emzırırsenız okadar sık kalkarmıs. benım yıgenım anası her uyandıgında vardı. 10 dk da bır uyanmaya basladı:)
Ben 6 kez emziriyorum yada gece 3 kez olursa 7ye cıkıyor emzirme sayım...ek mama vs vermiyorum sadece anne sütü...kahvaltı yemek meyve vs buna dahilki yemek konusunda iştahımız çok az...hastalık diş vs deken iyice azaldıgündüz normalde 1 kez emiyordu ama 1 yaşına girdiğimizden beri bilinçli olarak emmek istiyor 2 yada 3 kez emiyor gündüz cnm...yok aslında ek gıdadan sonra gece çok emmeleri normal çünki gündüz doyuyorlar yedikleriyle
buradaki doktor devamli hastalandigindan bronco vaxom diye bir bagisiklik kazandirici verdi ama turkiyedeki doktor henuz kucuk erken dedi.canim 12,700 idi ama 11,700 oldu hastaliklardan 1 kilo verdi.fazla yemiyor yani ayakta atistirmaca.hep hasta olmaya basladi 1 yasindan sonra ondan vitamin takviyesi benim istedigim.doktor oyle onerdi.balık yağı yada vitamin kullanmıyorum sizin doktor neden ihtiyaç duyduki..kilosu ne kadar erdal efenin
evet canim bizde hicbirsey kullnmadik ama bu hastaliklardan kurtulmak icin doktor onerince arastirayim dedim.ayfer biz hiç bişey kullanmıyoruz canım uzun zamandır..
ah canim sagol o burun akintisini bir hafta cekti yavrum oksurukle beraber.dis sonrasi grip belirtisi gibi olur dedi doktor.ondanmis.ama musluk gibiydi burun.sterimar sikmak otribebe ile cekmek varya aglaya aglaya zorla ama mecburen yoksa uyuyamiyor su icemiyor yemek yiyemiyorlar.herkese selam.. ayfercim oğluşuna çok geçmiş olsun .. bu dişler mahvetti çocukları bizimde sırada azılar var.. Allah kolaylık versin yavrularımıza.. sabahta yine burnu akmaya başladıı inşallah ilerlemezz
yasemincim cok sagol.rusyada varsa buradada vardir insallah.cok tesekkur ederim.bizimkide bir kere 2 saat yada 1,5 saat uyuyor.bazen iki kere uyuyor.selam kızlarsss nasılsınız
ben arada bakıp çıkıyorum ama uzun zamandır giriş yapamıyorum malum 2 bıcırıkla temizlik yemek bulaşık çamaşır park gezintisi duş derken akşam oluyo şimdi ikiside uyuyo temizliğide bitirdim yemeğimde vardı bi bakiiim dedim yakında büyük oğluş kreşe başlıycak daha çok girerim
hasta bebişlere geçmiş olsun kısa zamanda iyileşirler inşallah
ayfercim ben kaan a sabahları 1 tatlı kaşığı minadex veriyorum hem balık yağı var hemde vitamin eczacı bi arkadaşım bebekler için en iyisi bu demişti tavsiye ederim yaz gelene kadarda vereceğim dr umuz vermek gerekli çünkü kışın güneş alamıyolar kemik gelişimi için en azından deviti mutlaka ver demişti minadex de d vitaminide var fakat devit 3 ün yarıs kadar yani 1 tatlı kaşığında 200 ünite yeterli olur diye düşünüyorum kan değerleri iyi çıktı demiri kestim uzun zamandır sadece minadex veriyom
kaan iyice cozuttu günde 1 kere 2 saat uyuyo o kaaa gece 11 de yatıyo 3 den sonrada memişi bırakmıyo uykusuzluktan geberiyom geçen gece babası aldı iyice ağladı dellendi illa memiş olcek
evet canim vitaqmin var mi icinde peki ek olarak?ayfercim ben carlson marka balık yağı veriyorum haftada 3 kez birer çay kaşığı bende vermeden önce bayağı bir araştırdım türkiyedeki en iyi balık yağı bu limonlu ve portakallı var tadları güzel kızım Maşallah tadını seviyor...balık yese vermem ama yemiyor bizimkisi((
selam arkadaşlar,
erkek anneleri..oğullarımızın 1 yaşında üroloji muayenesi olması da gerekiyormuş..
bugün ne öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?