2009 Eylül Anneleri

yok gece kalkmalarımız emme isteğinden değil diş ağrılarından yoksa normalde tüm gece uyur sabaha karşı 1 kez emerdi oğlum...ama azılar geliyor sanırım bizide

emzirmekten yorulmuyorum ama keşke şöyle doyana kadar emse sonra uyusa ama 2 damla çekiyor uyuyor sonra 1 saat sonra tekrar...çokmu şey istiyorum...

valla istediğin çok deil aksine normal bende 12 aydır gece uykusuna hasretim yardım eden 1 Allah ın kulu dahi olmadı taa doğduğu günden beri Maşallah büyüttüm tek ama aşırı yoruldum gece uykusu deliksiz bir gecede olsa cekmek isterdimaklinialirimsmileAma Allah bebeğimi bağışlasın uzun sağlıklı ömürler versin sizlerin bebeklerinizide tabii yine olsa yine bakarım ...
yinede bir gecede deliksiz uyumak fena olmazdıyerimsenibenseni anlıyorum canımolumunekankayizsmile

ben gündüz 1 kez uyutmayı denedim ama olmadı gece 21.30 da uyuyunca 1 saat sonra uyandığımız için...2 kez uyuyoruz gündüz gece de 22.30 da uyuyoruz
1 kez uyku için daha küçük bıdıklar ya...

yok tülay valla benımkı kendısı gectı. zaten bunu sen yapamıyorsun. ben denemiştim olmamıstı. uykusu gelınce kuduruyor benımkısı. beyfendi sabah uyanıp 3 e kadar zorlasakta uyumadı. eee 5 de kalksa saat 10 da yatıyor bidaha

ben gece sadece 1 kez emziriyorum. çocugu ne kadar emzırırsenız okadar sık kalkarmıs. benım yıgenım anası her uyandıgında vardı. 10 dk da bır uyanmaya basladı:)
Amanın Allah korusun:)))ben gece asırı agıyor bazen o yüzden 2 yada zorunlu kalırsam 3 bugünlerde dişi çıkıyor ondan önce aşı onun öncesi hastalık derken iyice huzursuz oldu yavrum

Ben 6 kez emziriyorum yada gece 3 kez olursa 7ye cıkıyor emzirme sayım...ek mama vs vermiyorum sadece anne sütü...kahvaltı yemek meyve vs buna dahilki yemek konusunda iştahımız çok az...hastalık diş vs deken iyice azaldı
siz tuz seker kullanıyormusunuz ben halen kullanmıyorum acaba ondanmı yemiyor((

ya evet onlarla alakalı meryem...ama bi uyku belirtisi yokken denedim bende.uykusunu alınca daha ii diğer türlü düşüyoz koşarken yorgunluktan bizimkine kalsa sabahtan akşama uyumaz..koşuşturmaktan..kendini unutuyo görsen

reyhancım teşekkür ederim canım tavsiyen için bi çok internet sitesinde araştırdım anneler tarafındna tavsiye edilen britax römer duo plus canım eşimle konuşayım son kararımız bu olur herhalde bide piyasada çok farklı fiyatlar var siz nerden aldınız ??

ayrıca 9-25 mi daha iyi 9-36 mı çünkü iki modelden de var römerin ???

günaydın kızlar..kendimi çok kötü hissediyorum.midemi üşüttüm herhalde..midem şişmiş vaziyette nefes almakta bile zorluk çekiyorum nefes aldıkça ağrısı belime vuruyor..

balık yağı yada vitamin kullanmıyorum sizin doktor neden ihtiyaç duyduki..kilosu ne kadar erdal efenin
buradaki doktor devamli hastalandigindan bronco vaxom diye bir bagisiklik kazandirici verdi ama turkiyedeki doktor henuz kucuk erken dedi.canim 12,700 idi ama 11,700 oldu hastaliklardan 1 kilo verdi.fazla yemiyor yani ayakta atistirmaca.hep hasta olmaya basladi 1 yasindan sonra ondan vitamin takviyesi benim istedigim.doktor oyle onerdi.
ayfer biz hiç bişey kullanmıyoruz canım uzun zamandır..
evet canim bizde hicbirsey kullnmadik ama bu hastaliklardan kurtulmak icin doktor onerince arastirayim dedim.
ah canim sagol o burun akintisini bir hafta cekti yavrum oksurukle beraber.dis sonrasi grip belirtisi gibi olur dedi doktor.ondanmis.ama musluk gibiydi burun.sterimar sikmak otribebe ile cekmek varya aglaya aglaya zorla ama mecburen yoksa uyuyamiyor su icemiyor yemek yiyemiyorlar.
yasemincim cok sagol.rusyada varsa buradada vardir insallah.cok tesekkur ederim.bizimkide bir kere 2 saat yada 1,5 saat uyuyor.bazen iki kere uyuyor.
evet canim vitaqmin var mi icinde peki ek olarak?
selam arkadaşlar,

erkek anneleri..oğullarımızın 1 yaşında üroloji muayenesi olması da gerekiyormuş..
bugün ne öğrendim

anaaa haberim yoktu ya.yilbasinda turkiyeye gidince baktirirz mecburen anlamaz buradakiler hicbir muayenesinde bakmadilar bile.

ahilik haftası nedeniyle bu hafta bir dizi konserler var kırşehirde.dün akşam mustafa ceceli vardı ama akşam misafirim olduğu için gidemedim.yarın zara var ama yarında kaynımın söz kesimi var..ctesi akşam ferhat göçer gelecekmiş...

kızlar o oto koltukları pahalı değilmi o fiyata oturma grupları var ...ortalama fiyatları bilmiyorum ama sanki yüksk gibi geldi

selam oğlumun burnu tıkalı boğazlarıda harıldıyo hani zeytinyağlı bir karışım vardı o neydi bilen varsa yazabilirmi onuda deneyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…