2009 Eylül Anneleri

gunaydin kizlarrrrrrrr
sabah 6dan bu saatte kadar utu yaptim veee bugun camasir yikiyorum yine utu cikacakkkkkkk
ayfercim uzulme canim masallah pasanin kg si yine iyi zaten disle beraber birazda usutunce cok cabuk veriyorlar kg yi hareketli olduklarinida unutmayalim gecmis olsun bebisine
filiz senin oglusunada gecmis olsun
kizlar burdaki arabalarda kendi koltugu bebek koltugu oluyor trde yokmu acaba arabalarda.
ama bebeklerin guvenligi icin her nekadar olursa olsun deger walla.

teşekkürler oğlum geceleri resmen horluyo

oh ne guzel ama sogudu havalar isin kotusu dimi.
selam oğlumun burnu tıkalı boğazlarıda harıldıyo hani zeytinyağlı bir karışım vardı o neydi bilen varsa yazabilirmi onuda deneyecem
gecmis olsun canim.bir hafta cektik anlattigini.sterimar sikip otribebe ile cek burnunu baska care bulamadim.
Filiz zeytinyağı limon ve şeker karısımı
meryemcim nasil uygulaniyor peki?

kizim o utu uruyor resmen:) bitirdim diyom bi parti daha cikiyor:)olsun Allah eksik etmesin.
burada yok o koltuklu demet turkiyedede duymadim.orasi bi degisuk anacim.

ayfer yarım cay bardagı zeytınyagına yarım lımon sık içine1 tane küp seker at erit. gunde bır kaç sefer bı tatlı kaşıgı ver balgamı söküyor. bogazı rahatlatıyor

akşam bende eymene yine süt içirmeyi denedim bi türlü içmedi bende emzirmedim iyice acıksında içerdi..yine içmedi ve uyudu .çok aç değildi ama yine uyumadan önce emzirmemiştim.ama bu gece çok güzel uyudu.2 defa uyandı. .hemen emzirip uyuyunca rahatsızmı ediyordu acaba

ewet yaaaaaaaa resmennnnnnnnnn bitmiyorrrrrrr
canim esim erdenayin dogum gununde bana supriz yapti benim icin istedigim arabayla arabasini degistirdi ustunede biraz para verip ve arabanin 2 koltugu cocuk oto koltugu oluyor ondan merak ettimde.
ya erdenayda bisey yemiyor hemde hic bisey sadece beni emmiyor ve hic durmuyor yerinde sipaaaaaa zaten kasik kadardi oldu cay kasigiiiiiopuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız ???

moralim bozuk bugun insanların iki yüzlülüğünden bıktım (

bu arada gökşende bu hafta büyük gelişmeler var çok şükür geçtiğimiz koca bir ayın huzursuzluğu bundanmış herhalde artık bana anne teyzeye teyze annane ye annane ve dede ye de dede diyoruz bilinçli bi şekilde birtek dayısına ismiyle hitap ediyo bide her gördüğü kız çoçuğuu aba erkek çoçuğunada abi diyo :)))

ağzımızı burnumuzu gösteriyoruz :)) ve artık yürümeye başladık yeni yeni ama kendide çok seviniyo desteksiz 5 6 adım atıyo ama onun dışında bi yere gdicekse hala emeklemeyi tercih ediyo araştırdım normalmiş zamanla yürümeyi tercih edicekmiş :)))

sağlık durumumuzda şu an için bi değişiklik yok bezeler inmiş durumda inşallah geçicek .

yeme içime durumumuzda artık sadece bir öğünü iyi yiyoruz diğerleri sallamasyon bolbol da emiyoruz emmeyi kesicektim teyzemin göğsünde ki kistten sonra açıkçası korktum biraz daha emziricem belki baharda keserim

bu aralar bende acaip yeme isteiği var kızlar kendimi tutamıyorum ama hepsi süt oluyo galiba :))

Daha önce KOMEDİ DÜKKANI na giden varmı aranızda ??

maşallah gökşene.bizim yaramaz ağzını sadece ağlamak için kullanıyor..arada anneye benzer laflar çıkıyor ama bilinçli söylemiyor..oysa benim çocuğum çok geveze olur sanırdım..eymen yürüme işini ilerletti ama şu ara oturudğu yerden hiçbiryere tutunmadan kalkmaya çalışıyor..

aynen bende onu farkettim aptamil icip hemen uyursa rahatsiz oluyor.icince biraz hareket etsin diye saliyorum ortaya geziniyor daha iyi oluyor.gece yapmiyorum tabi oyle.aksamdan yatarken bu dedigim.ama cok uykusu varsa illa gezsin diye ugrasmiyorum.
hayirli olsun sekerim masallah Allah kaza bela vermesin gule gule binin arabaniza.dedigin olay cok cokiyiymis be canim ya.iki tane koltuk oluyor hemde.
bu cocuklar yemez icmez oldu az az idare ediyorlar degistiler anacim.

niye iki yuzlu insanlar kiz ne oldu bakem?
bu arada bizimkide 7-8 adim desteksiz yuruyor artik ve kolayina emeklemek geldiginden hizli ulasmak istedigi yerlere emekleyerek gidiyor.cok hosuma gidiyor her hali yaa.
yeme icme isi aynen ya ooo oy.ne emse kar be canim emzir sen sutunde bolken masallah.bizimki kendi birakti 10 aylikken.hos fazla sut yoktu ama olsun yinede damlasi bile faydadir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…