2009 Eylül Anneleri

slm kızlar.. dün kötü bir akşam geçirdik.. eve gittim miniğim iyice kötü olmuş salya sümük gözler kızarmış hiç hali yok.. bayağı bir huysuzlandı ama napsın kuzum gece de bölük bölük uyudu.. birde gazı vardı oda çok rahatsız etti.. kalın da giydiriyom ama nasıl üşütüyo anlamıyom

yuns emre artık baya ii yürüo..eller yanda denge çubuğu gibi, odaları gezio öle...
ama sağlığımız hala eskisi gibi diil..arada öksürüo,bazen burnu tıkanıo filan..havalardan sanırım...üf yaaa

he buarada biz oto koltuğu almayı erteledik..ana kucağını kullanıoz hala,kraftın...zaten 13 kg ya kadar oda..sonra alırız..

badeye gecmiş olsun. ama malesef sadece üşütmemekle olmuyor. hastalıklar hep viral enfeksiyon zaten. havada mikrop geziyo

geçmiş olsun canım hemen iyileşir bedecik inşalllah bizde dün gece 2 saat nöbetteydik önce uyanadı emzirdim geriye uyudu tam yatağıma gittim yattım tekrar uyandı ama bu sefer bi ağladı ağladı nasıl sinerlendi korkuttularmı acaba anlamadım dua okuyorum yok en son colpol verdim birde un kavurduk sonra sakinleşti biraz oynadı ve uyudu (

ewet ya butun bebelerde bir huysuzluk istahsizlik vee hastalik varrrrr((((((((((((((

canim gecmis olsun badeye sicak biseyler icirt ve gozlerini sicak su ile temizle pamukla haif beklet rahatlar karninada s.su torban varsa koy gazi cabuk cikar agrisi varsa oda gider
yazik yavrucaklara yaaaa bir yandan dis,bir tarafdan buyume ataklari,vee hastalik cok guclu bebislerimiz cokkkkkkkkkkkkkkkk

un kavurulunca ne oluyokiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:uhm::uhm::uhm::uhm:
cocukmu sakinlesiyor

canım un kavrulunca çıkan un kokusu insanı sakinleştirmeye birebir biz gökşen doduğundan beri kalbalığı girdiğimiz zaman yada büyüme ataklarında filan huzursuz olduğunda unu kavuruyoruz gökşende öyle ce sakinleşiyo bu zamana kadar hep işe yaradı :)

sağolun kızlar.. inşallah çabucak iyileşirde koşturur duru peşimde yine bıcırığım.. valla çığlık çığlığa ağlıyo hiçbirşey yaptırmıyo ki.. iki saat kucağımda gezdirdim olmadı gece arabayla tura çıktıkta öylece uyuyabildi kuzum.. bugün bol bol rezene vereyimde rahatlasın..

canım teflon tavaya bi kaşık unu koyuyorum ateşte iyice rengi dönene kadar kavuruyorum kokusu çıkıyo zaten duman haline evin hertarafını sarıyo aslında nazar için beraberinde bi otu da kavururlarmış eskiden büyüklerimiz ve çok iyi gelirmiş ama biz o oto temin edemediğimiz için sadece unla idare ediyoruz çok şükür hep işe yaradı ağlayarak kalksa gece bakıyoruz gidişat bozuk hemen un kavuruyoruz ve gökşen rahatlıyo ilk başlarda hiiiç inanmıyodum ama sonra neticelerini görünce inanmaya başladım :))

reyhancım cvp yukarda :))

sümeyye cim ana kucağı oarabaya sabitlenmiyo sadece emniyet kemeriyle bağlıyabiliyosun arabaya sabitlenmesi için arabada isofix olması ve isofixli oto koltuğuna ihtiyacın var ..

selam hanımlar
tüm bebelere ve özellikle bademe çoook geçmişler olsun, Rabbim şifa versin inşallah
biz de çarşamba günü gidip su çiçeği aşımızı olcaz, kan değerlerine ve idrarına bakıcaz
viral enfeksiyona bizde yakalandık, ilaç kullanıyoruz
yürüme deseniz sadece destekli, henüz cesaretimiz yok adım atmaya fakat tırmanma yüksek yerlere adım atıp çıkma olayımız var, peşinden koşup kollamaktan yoruluyorum
bu sebeple pek girmiyorum (

bu un olayını bende deneyeyim bu akşam.. yürüme için hiç acele etmeyin kızlar nasıl olsa yürüyecek .. Bade yürüme olyını aştı koşuyo artık ve bize hiç rahat yok hele dışardaysak hepten rezillik.. hanım elimi tutmadan kendine kendinme gezecekmiş .. elimi niye tuttun diye yırtıyo kendini bu sefer kucağa alıyom o zamanda indir beni diye cırlıyo... yani hiççç acele etmeyinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…