aynen bende onu farkettim aptamil icip hemen uyursa rahatsiz oluyor.icince biraz hareket etsin diye saliyorum ortaya geziniyor daha iyi oluyor.gece yapmiyorum tabi oyle.aksamdan yatarken bu dedigim.ama cok uykusu varsa illa gezsin diye ugrasmiyorum.
hayirli olsun sekerim masallah Allah kaza bela vermesin gule gule binin arabaniza.dedigin olay cok cokiyiymis be canim ya.iki tane koltuk oluyor hemde.
bu cocuklar yemez icmez oldu az az idare ediyorlar degistiler anacim.
niye iki yuzlu insanlar kiz ne oldu bakem?
bu arada bizimkide 7-8 adim desteksiz yuruyor artik ve kolayina emeklemek geldiginden hizli ulasmak istedigi yerlere emekleyerek gidiyor.cok hosuma gidiyor her hali yaa.
yeme icme isi aynen ya ooo oy.ne emse kar be canim emzir sen sutunde bolken masallah.bizimki kendi birakti 10 aylikken.hos fazla sut yoktu ama olsun yinede damlasi bile faydadir.
slm kızlar.. dün kötü bir akşam geçirdik.. eve gittim miniğim iyice kötü olmuş salya sümük gözler kızarmış hiç hali yok.. bayağı bir huysuzlandı ama napsın kuzum gece de bölük bölük uyudu.. birde gazı vardı oda çok rahatsız etti.. kalın da giydiriyom ama nasıl üşütüyo anlamıyom
geçmiş olsun canım hemen iyileşir bedecik inşalllah bizde dün gece 2 saat nöbetteydik önce uyanadı emzirdim geriye uyudu tam yatağıma gittim yattım tekrar uyandı ama bu sefer bi ağladı ağladı nasıl sinerlendi korkuttularmı acaba anlamadım dua okuyorum yok en son colpol verdim birde un kavurduk sonra sakinleşti biraz oynadı ve uyudu(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?