2009 Eylül Anneleri

yürümeye başladıkça özgürlüklerine daha bi düşkün oldular artık biz eymeni kucağımıza alıp sevemiyoruz..sıkılıyor hemen.akşam misafirimizin 18 aylık kızı vardı çok çekingen eymen gitti elini tuttu kız baktı pas vermiyor ısırdı kızı .babasıda aaaaaa deyince bizimki bi ağladı..ama yine gidip kızı vuruyor bize bakıp ağlıyor kızacağız diye..

vayy seninkide çok fenaymış kızz..pas vermedi hemen eziyet etmiş kuzuya..bade de cadıdır..elindeki oyuncağı falan vermez zorla almaya kalkan olursada yapıştırır.. sanırım kreşte çok şikayet duyucam

bizimkide önceden öyleydi şimdi niyeyse uslandı ve paylaşımcı oldu yoksa önceden resmen kafa tutuyodu eline kim ne alırsa onu istiyodu :))

bu un olayını deniycem... daha dün un kavurdum aslında ama öle çok kavurmadım,yunus emreye kahvaltı için kavurdum,bide o uyuyodu kokuyu duymadıııı

günaydın canlarımmm..bursada da sevimsiz bir hava var..çok fena yağmur da yağıo... bugün kaynanama ek kayınpederim de gelio malesefff...üff şu hastane işleri bi an önce bitse de gitseler yaww..bizim ev de küçük çekilmez oluo vallaaa..kızına gidder die ümidim vardı ama kızının da kaynanası yanında anlıycağınız hava + koşullar = bunalımdayımmm

kırşehirdede yağmur var akşamda kaynımın söz kesimi var.kayınvalidem burnundan soluyor..tüm masrafları bunlara yıkmışlar..normalde bizm sözde yemekliydi..ama bunlar kuru pastalı olacak onuda siz alacaksınız demişler..bizde söz kıyafetini kız tarafı alır erkek tarafıda kıyafet alır sözde hediye olarak götürür.ama bunlar söz kıyafetini almışlar kendilerine götürmüşler..masraf çıkmadan önce kız gitmiş kızkardeşiyele kıyafeti beğenmiş masraftada kayınvalidemlere ben bunu alacam demiş hiç fikirlerini sormamış..birde ben çikolaatyı gondolda olsun dedim diye kaynanam icat çıkarıyorsun dedi..bende anne onlar içine konulacak çikolatayı bile önceden ayarlamışlardır dedim...
elti savaşları başlasın kaydirigubbakcemile

akşam öyle bi geçer zamanki adlı filme bakan oldumu..ay ağlamaktan bi hal oldum..ki ben filme bakarken ağlamayı bırak duygusal sahnelerde bile gülen biriyim..ama o osman mahvetti beni aldım eymeni kucağıma sarıldım izledim.eşimde çok seviyor o filmi hatta eymene senin adın bundan sonra yusuf eymen osman olsun diyor

selam kızlar. çok işim var bakıp bakıp çıkıyorum bi yaziim dedim. ali efe çok iştahsız ve mızmız her zamanki halimiz. saçlarımızı kestirdik pazar günü. hafif konağımız vardı ondan kestirmek zorunda kaldım. ay sanki ali efeyi verdim başka çocuk aldım gibi gözlerim alışamadı daha :) tibet keşişlerine benzedi kobalak kafalım benim :)
sümeyye kaynananı burnundan solutan kıymetli olur baştacı olur yarın gör bak güzelim. bahar demişti dersin.

amamnın bahar öyle deme..ben onlara baştan söyledim.benim yanımda ondan çok bahsetmeyin kıskanırım dedim.kaynanamda yok sen ilk göz ağrımızsın senin yerini kimse tutamaz dedi..
şaka tabi inşllh iyi olurlar hatta benden daha iyi olsun hergün gitsin gelsinler ona.hatta ben akıllarına gelmeyim

ali efeyede saatler olsun.bizde 2 defa kestirdik saçlarını ama kış daha kestirmeyiz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…