o da bi bakış açısı tabi :)amamnın bahar öyle deme..ben onlara baştan söyledim.benim yanımda ondan çok bahsetmeyin kıskanırım dedim.kaynanamda yok sen ilk göz ağrımızsın senin yerini kimse tutamaz dedi..
şaka tabi inşllh iyi olurlar hatta benden daha iyi olsun hergün gitsin gelsinler ona.hatta ben akıllarına gelmeyim
ben de kış diye istemiyordum ama konak olunca dedim bi kestirelim rahatlasın kuzum.ali efeyede saatler olsun.bizde 2 defa kestirdik saçlarını ama kış daha kestirmeyiz .
ya herkesin evladı kendine güzel tabi benim oğlum da herhaliyle güzel ama alışması zor :)ısırırım aliefenoın kobalak kafasını:) çokda güzel olmus benım yavrumm
tişkür ederiz teyzesi. Zaten senin oğlun benim oğlum benim oğlum senin oğlun dimi
Vermem gereken tam 7.5 kilom var
acaba başarırmıyım zor gibi ama deneyecem
canım bende önce kilo vereyim diye başladım veririmiyim diye düşünme inan başladığında devamı geliyor bir ay sonra bayağı verdim şimdi hamile kalmadan önceki kilomdan bile daha zayıfım maalesef stresten yorgunluktan yemek yiyemiyorum...
Eğer bebek emziriyosan daha hızlı oluyor sebze meyve ve protein ağırlıklı ye emin ol gidiyor kilolarolumunekankayizsmile
son 3 gündür gece sabaha kadar neredeyse bebeğim çıldırdı uyumuyor aglıyor yatakta dönüp duruyor ve uykusu toplasan 1 saat((ne oldu anlamıorum dişten diyorum ama öncekilerde en azından 2 3 saat uyurdu aralıklıda olsa şimdi tam gaz gidiyoruz...allah hayırlara çıkarsın umarım tez zamanda sıkıntısı huzursuzluğu yok olur sizin bebişlerinizinde inşallah...
Bebeğim bazı gecelerde daha önceden uyuduğu zamanlarda ertesi gün yeniden bebek yapsammı diye düşünüyordum ciddi ciddi böyle zamanlarda aman kalsın zamanı var diyorum sizde de oluyormu:ddd
geceden geceye azıcık emiyo deneyecem yavaş yavaş gideer
ben ne olursa olsun 2. Yi nasip olursa istiyorum tek kalmasın ama aralarında şöle 4 yaş olsun
ben evde olsaydım yanı calısmam gerekmeseydı sımdıye kadar yapmıstım bıle:)
yaa ben bıle gormedım resmı :)
valla benım cocuga bakıs acım bu. kesınlıkle olmalı hatta çok çok olmalı. normal hamıle kalabılseydım benım cocugum sımdı 3 yasındaydı 2. de ya nıyetındeydım yada dogmustu:)
maşallah ıkınızede.. yaa çok sükür Allah alitunama uzun sağlıklı ömürler versin zaten fazlkasında gözüm yok. olursa basımla. ama zaten çalıştıgım için su ara olsunda ıstemıyorum. kesınlıkle olmaz dıye bişeyde olmadıgından zaten tedbirliyiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?