2009 Eylül Anneleri

o da bi bakış açısı tabi :)
ali efeyede saatler olsun.bizde 2 defa kestirdik saçlarını ama kış daha kestirmeyiz .
ben de kış diye istemiyordum ama konak olunca dedim bi kestirelim rahatlasın kuzum.
ısırırım aliefenoın kobalak kafasını:) çokda güzel olmus benım yavrumm
ya herkesin evladı kendine güzel tabi benim oğlum da herhaliyle güzel ama alışması zor :)

Vermem gereken tam 7.5 kilom var
acaba başarırmıyım zor gibi ama deneyecem

canım bende önce kilo vereyim diye başladım veririmiyim diye düşünme inan başladığında devamı geliyor bir ay sonra bayağı verdim şimdi hamile kalmadan önceki kilomdan bile daha zayıfım maalesef stresten yorgunluktan yemek yiyemiyorum...

eğer bebek emziriyosan daha hızlı oluyor sebze meyve ve protein ağırlıklı ye emin ol gidiyor kilolarolumunekankayizsmile

son 3 gündür gece sabaha kadar neredeyse bebeğim çıldırdı uyumuyor aglıyor yatakta dönüp duruyor ve uykusu toplasan 1 saat((ne oldu anlamıorum dişten diyorum ama öncekilerde en azından 2 3 saat uyurdu aralıklıda olsa şimdi tam gaz gidiyoruz...Allah hayırlara çıkarsın umarım tez zamanda sıkıntısı huzursuzluğu yok olur sizin bebişlerinizinde İnşallah...
bebeğim bazı gecelerde daha önceden uyuduğu zamanlarda ertesi gün yeniden bebek yapsammı diye düşünüyordum ciddi ciddi böyle zamanlarda aman kalsın zamanı var diyorum sizde de oluyormuDD

Son düzenleme:

geceden geceye azıcık emiyo deneyecem yavaş yavaş gideer

ben ne olursa olsun 2. Yi nasip olursa istiyorum tek kalmasın ama aralarında şöle 4 yaş olsun

geceden geceye azıcık emiyo deneyecem yavaş yavaş gideer

ben ne olursa olsun 2. Yi nasip olursa istiyorum tek kalmasın ama aralarında şöle 4 yaş olsun

bende istiyorumda ama kızım büyüsün biraz şu zor zamanlar korkutuyor beni bide tekim ya((
kilo konusunda emin ol verirsin sadece irade ve cevresel şartlar.mesela eşim öğlen geliyor yemeğini hazırlıyorum muazzam yemekler ama eskiden bayılarak yediğim seyler şimdi resmen midem kalkıyor o derece maalesef...antalyadan sonra daha kötü oldum...
kilonu bilmiyorum ama 7,5 fazla deilmi

ben evde olsaydım yanı calısmam gerekmeseydı sımdıye kadar yapmıstım bıle:)

Vallamıcanım benim aklıma girmeeeeeeee ...meryemcim en azından konussun daha yürümüyor benimki duvarlara tutuna tutuna yada emekliyerek bide şu zor durumlar korkuttu beni hayırlısı olsunda...
uzun süredir resim eklemedim ekliyim kızımlan kendimi...Maşallah kızıma teyzeleri büyümüş bıcırım dimi

Son düzenleme:
yaa ben bıle gormedım resmı :)
valla benım cocuga bakıs acım bu. kesınlıkle olmalı hatta çok çok olmalı. normal hamıle kalabılseydım benım cocugum sımdı 3 yasındaydı 2. de ya nıyetındeydım yada dogmustu:)

canım benim Allah hayırlısını nasip etsin sakın kendini üzme Maşallah aslanlar gibi oğlun var emin ol bir kaç tane daha olur ki görürüm ozaman seni yardım edinnnn çığlıklarınıİnşallahhhhh bir sürü sağlıklı yavru kuzuların olur....
senin için fotoğrafı yeniden ekledim yukarıdaki yazımdaolumunekankayizsmile

Son düzenleme:
maşallah ıkınızede.. yaa çok sükür Allah alitunama uzun sağlıklı ömürler versin zaten fazlkasında gözüm yok. olursa basımla. ama zaten çalıştıgım için su ara olsunda ıstemıyorum. kesınlıkle olmaz dıye bişeyde olmadıgından zaten tedbirliyiz:)

teşekkür ederiz teyzesi...İnşallah hayırlısı ne ise o olur canım benim...umarım Allah kalbinize göre ne zaman isterseniz o zaman verir...tedbir hımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…