2009 Eylül Anneleri

herkese kocaman selam.. ali efeye de sıhhatler olsun yeni şaçları gür gür çıksın ...
bugün miiğim daha iyi çok şükür ama burnu tıkanıyo tonimerden de nefret ediyo çok ağlıyo ..kazağına yada yastığna damlatılan birşey duymuştum burnunu açan tam olarak hatırlamıyom şimdi siz kullandınız mı hiç.. yada tonimer dışında bildiğinizbaşka yol var mı?
filiz benimde daha vermem gereken 7 kilo var ama yavaş yavaş gidecek inşallah bugün k_flakes diyetine başladım 10 gün falan deneyeyim sonuçları sanada söylerim..

Selem canlarrr.
Ne yapıyorsunuzzz. Benim oğlum nihayet diş çıkardı. Birinci olduk bu konuda sondan birinci:)))
Yürümeye başlamıştı düştü diye ondan da vazgeçi. GArantili iş yapıyor ya tutunuyor ya da emekliyor.
Ne zamandır giremiyordum siteye. Bizim yan blokta oturan bir aile vardı 2.5 yaşındaki çocuk evi yaktı. Onlara yardım falan topluyordum temizliklerine falan yardım ettik. 1-2 gün içinde evlerine geçeceklerdi belediye evi onardı falan gecici olarak bir yerde kalıyorlardı. Bugün öğlen yemek için eve gittim çocuk o evide yakmış allahtan bu sefer farkedilmiş çabuk söndürülmüş. Ne iş anlamadım yaa

öncelikle dişiniz hayırlı olsun..vay afacana bak .. iki evide yakmış peki bu çocuğa bakanlar nerdeymiş..

cold mix canım onun ismi işe yarıyor. bişey daha soylıyım sana bende hastaydım oglumda gece yatırınca o uyuyunca buguseptil diye bişey vcar onu döktüm bi tabaga üstüne kaynar su ekledım oda mentollu. oda işe yaramıstı. bilgine...

sağol canım.. çıkışta eczaneden alayım hemen rahat etsin kuzum

geri geldim kızlarrr.. ama uyuyamadım.. bende kalkıp camları sildim... kaynanamlarda şimdi döndü hastaneden,taaa pazartesiye dr. ultrason vermiş..uff yaaaa sinir oldummmmmmmmm... uzadıkça uzuo bu işşş.. bu hafta olup bitseydi ya herşey de gitselerdiii.. :'( ağlamak istiyorum ühü ühüüüüüü

nasıl bir diyetki o denede bakalım işe yarasa bende deneyim

nasıl bir diyetki o denede bakalım işe yarasa bende deneyim

iki ana öğün yerine bir kase k-flakes yiyosun aralarda da sebze ve meyve tüketiyosun.. bende bugün başladım kolayıma geldi bu diyet.. kahvaltı ve öğle yemeklerimde yemeklerimde yemeyi düşünüyorum akşamada bol salatayla yemek bakalım işe yarayacak mı

esra bence çok fazla büyütüyorsun ne olacakki oğlunun evi elbette kalacaklar. benımkıler artık sürekli benımle. çocuk için. ondan oncede arada gelır kalırlardı ben hiç off poff demezdim.

sihhatler olsun sekerimm.ay bizimkide mi tras olunca cok degiscek ayyy.saclar ayniydi ali efeyle.
bebişim bugün bayağı uyudu kuzum çok büyüdü 1 ay içinde bütün hareketleri değişti size de öyle geliyo mu?
aynen oyle daha dun konustuk esimle.tepkiler hareketler hep ilerledi degisti.
ya diyom ben sana sterimar sikip otri bebe ile cek.sonra bi sterimar daha sikican.ama burnuna sokarken dikkat et o aglama esnasinda burnuna geldi kanadi bizimkinin.
hayirli olsun inci gibi dizilsin disleri kolaylikla ciksin insallh hepsi.
bu arada ay Allah korusun cocuk bu iste bilmeden yapiyor.

ya bu kadar stres yapma sen onlardan degil kendi yaptigin stresten daha rahatsiz olucan he.rahat ol bak nasil vakit gecicek.anliyorum seni ama rahat olmaya calis.tanidin insanlar ya neticede.

Ayfercim hosgeldin...balık yağında ek vitamin varmı diye sormuştun yok canım sadece balık yağı bizim bıngıldak 8 aylıkken kapandı zaten d vitamini takviyeli yada ek vitamin karışımlı vermedim vermemde carlson türkiyede en iyisi ama yabancı ülkelerde daha iyileri varmıdır bilemiyorum maalesef sen yinede bir araştır canım benim...

ayfercim elletmiyo bile tonimeri sıkana kadar akla karayı seçiyom ki hayatta otri bebeyle burnunu açtırmaz..yüzüne dokunmmaızdan hiç hoşlanmıyo ağzını bile zor siliyom anam çeşit benimki.. o yüzden ona dokunmadan halletmem lazım

corn flakes konusunda ayrıntı başldığınızda bırakamıyorsunuz bıraktığınızda kilolar geri dönüyor bilginize teyzemden yakınen biliyorum ama yinede siz bilirsiniz...artı rejim için yapılan yiyecek türünün çoğu kalıcı kilo yapıyor ve maalesef daha sonrasında kilo verimi dahada zorlaşıyor...

ne diyosun yani buda işe yaramayacak offf.. ben nasıl diyet yapcam peki..

ah canim sagolasin.dun eczaneye sordum balik yagimi o da ne gibi falan oldular.multivitamin var ama for kids diyordu bizimki baby daha.doktora sorayim dedim ismini aldim.ah turkiyem herbisiyi baska be anam:)bizimde bingildak erken kapanma durumu vardi kesmistim d viotamini bir sure.simdi multitabsa devam kapandi zatne bingildak.doktor devam dedi.

ya bizimkide ayni inan bak babasi ellerini tuttu ben kafasini o halde yaptik temizledik billahi.eziyet yavruya ama o tikaniklik cok kotu ya.Allah seninde yavrununda yardimcisi olsun bacims.

öncelikle dişiniz hayırlı olsun..vay afacana bak .. iki evide yakmış peki bu çocuğa bakanlar nerdeymiş..

ebru gozunuz aydın:) sıra sıra acısız sancısız çıksın ınsallah

Teşekkür ederim kızlar. İnşallah sorunsuz çıkartır hepsini. Diğer oğlumda dişlerden çok çekmişti.
Çocuk evi yakarken her ikisinde de anneanne yanındaymış annesi bir kız yurdunun temizlik işlerine bakıyor. Anneanne dikkatsiz galiba.
Esra bu kadar şikayetlenme kaynananlarda biz de kaynana olacağızz....

ne diyosun yani buda işe yaramayacak offf.. ben nasıl diyet yapcam peki..
canım sabahları altın derler ya gercekten doğru ben kilo verdiğim dönemde sabah kahvaltısında zeytin peynir bal beyaz ekmek muhakkak yedim öğlen sebze ve meyve ağırlıklı akşamda 8den sonra sadece meyve ...yedim ve rahat kilo veriyosun...balık fırında zeytinyağı ile marine edip soğan ve limonla yapıp yedim haftada 3,4 kez inan zerre kilo yapmıyor...abur cubur zaten uzun süredir yemiyordum arada yaptığım kaçamaklarıda bıraktım inan bırakınca insan bıktığını farkediyor...suan kola vs içmiyorum meyveli maden suları içiyorum yerine...öyle işte istediğin varsa sormaktan lütfen cekinme inan o anlarda neler yapılır biliyorumolumunekankayizsmileyanlız teyzem konusunda bizzat şahidim o yüzden aman ha dedim ama yinede sen bilirsin canım benim...
canım benim ne demek lütfenolumunekankayizsmileillaki araştır her marka iyi değil bide ek vitaminli olanlar bebeğe fazla gelince böbrekleri ve karaciğeri yoruyor haberin olsun ...cok dikkat et...

canım benim yeni dişiniz hayırlı uğurlu olsun Allah uzun sağlıklı ömür versin bebişe tabi bizim bebiklerede İnşallah...sorma dişin ilki deilde diğerleri bebekleri mahvediyor bizleride yoruyor...Kıyamam ya nasıl heyecanlanmışsındır ben ağlamıştım

kızlar bize dr un soyledıgı sey cocuk yıyorsa bıcok seyı verebılıyorsanız kullanmayın vıtamın. cünkü son zamanlarda vitamın vs kullanımı arttı ve cocujklarda bonrek rahatsızlıkları arttı dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…