canım benim yeni dişiniz hayırlı uğurlu olsun Allah uzun sağlıklı ömür versin bebişe tabi bizim bebiklerede İnşallah...sorma dişin ilki deilde diğerleri bebekleri mahvediyor bizleride yoruyor...Kıyamam ya nasıl heyecanlanmışsındır ben ağlamıştım
AMİNNN...sorma ilk dişini bende ağzındakini almak isterken elime gelmişti öyle farkettim bizimkide 9cu ayında çıkardı ilk dişiniSağol canım. İnşallah yavrularımız sağlıklı uzun ömür yaşarlar. Ben diş çıkartması konuzunda umudu kesmiştim. 2 yaşında bekliyordum. Hafta sonu yemek yedirirken baktım kaşıktan ses çıkıyor:)) Aynı gün oğlum abi kelimesini kullandı. İki sevinç bir arada iyi geldi bana.
sağol canım olmazsa vazgeçeriz bu diyetten zaen iki güne sıkılırım ben aynı şeyiyemekten.. ama dedikler,n, bende yapıyom zaten eskiye göre daha düzenli besleniyorum en azından evimde hergün sebze pişiyo ve sebze ağırlıklı besleniyorum doğal olarak.. abur cuburu da bade hanım yüzünden kestik zaten salona gidemiyom ama fırsat buldukça evde mekik çekmeye çalışıyom.. bende bayağı kilo verdim ama yavaş yavaş..ama son yedi kiloda hızla gitsin istiyom o yüzden denemek istedim ama olmazsa bırakırım
AMİNNN...sorma ilk dişini bende ağzındakini almak isterken elime gelmişti öyle farkettim bizimkide 9cu ayında çıkardı ilk dişiniDDgeç olsunda güç olmasın...
Maşallah bebeğine bizimki halen dedededddde nınını bide bilinçsiz annedemekle yetiniyor ama çenesi Maşallah bayağı kuvvetli durmuyorda bilinçli kelime yok daha günde 100 kez anne diyorumda oralı bile olmuyor hanfendi...
canım sen nasıl uygun bulursan öyle yap en güzeli...olumunekankayizsmile
esra bence çok fazla büyütüyorsun ne olacakki oğlunun evi elbette kalacaklar. benımkıler artık sürekli benımle. çocuk için. ondan oncede arada gelır kalırlardı ben hiç off poff demezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?