2009 Eylül Anneleri

Sağol canım. İnşallah yavrularımız sağlıklı uzun ömür yaşarlar. Ben diş çıkartması konuzunda umudu kesmiştim. 2 yaşında bekliyordum. Hafta sonu yemek yedirirken baktım kaşıktan ses çıkıyor:)) Aynı gün oğlum abi kelimesini kullandı. İki sevinç bir arada iyi geldi bana.

sağol canım olmazsa vazgeçeriz bu diyetten zaen iki güne sıkılırım ben aynı şeyiyemekten.. ama dedikler,n, bende yapıyom zaten eskiye göre daha düzenli besleniyorum en azından evimde hergün sebze pişiyo ve sebze ağırlıklı besleniyorum doğal olarak.. abur cuburu da bade hanım yüzünden kestik zaten salona gidemiyom ama fırsat buldukça evde mekik çekmeye çalışıyom.. bende bayağı kilo verdim ama yavaş yavaş..ama son yedi kiloda hızla gitsin istiyom o yüzden denemek istedim ama olmazsa bırakırım

AMİNNN...sorma ilk dişini bende ağzındakini almak isterken elime gelmişti öyle farkettim bizimkide 9cu ayında çıkardı ilk dişiniDDgeç olsunda güç olmasın...
Maşallah bebeğine bizimki halen dedededddde nınını bide bilinçsiz anne demekle yetiniyor ama çenesi Maşallah bayağı kuvvetli durmuyorda bilinçli kelime yok dahagünde 100 kez anne diyorumda oralı bile olmuyor hanfendi...

canım sen nasıl uygun bulursan öyle yap en güzeli...olumunekankayizsmile

Bende bu duruma şaşırıyorum. Başka çocuklar anne baba mamam dede der. Benim oğlum ilk ver dedi sonra al. Gel ve ano(alo) cep telefonuyla konuşurken. Bunların hepsini bilinçli söylüyor abiyi bilinçsiz tekrar yapmak amaçlı söyledi anne demeye hiç niyeti yok bazen ebu ebu gibi bişey söylüyor.

benim kızım çok güzel anne demeyi öğrendi.. her anne lafını duyduğumda acayip mutlu oluyom...birde geçen gün babası çağırıyo bizimkide cevap veriyo " neee" çok güldük valla.. şimdiden verdiği cevaba bak sıpanın

esra bence çok fazla büyütüyorsun ne olacakki oğlunun evi elbette kalacaklar. benımkıler artık sürekli benımle. çocuk için. ondan oncede arada gelır kalırlardı ben hiç off poff demezdim.

meryemcim ne mutlu sana.. keşke bende senin gibi olabilsem ama olmuo... çok sıkılıyorum..sorun bize geldiklerinde oluo,ben onlara gidince böle hissetmiom.. gerçi orda evde durmuom eşimin kuzeniyle takılıoz..bizim ev de küçük daralıom..e kayınpederim var die rahat da diilim...ayrıca kayınvalidemle 3 yıldır aşamadığımız bir ev paylaşamama sorunumuz var,bu evde önceden onlar oturuodu,şimdi sanki kabullenemio gibi..gerçi azaldı artık ama...

bende büyütüyorum biliorum ama engel olamıorum duygularımaaa malesef...
velhasıl durum buuu...

günaydın herkese zeyland tan uyku tulumu aldım dün indirim vardı 19.90 ben çok beğendim sıcacık tutuyo ve terletmiyo almak isterseniz bakabilirsiniz

bı hafta bim e gelecekmiş uyku tulumu ondan almayı düşünüyorum..ben işteyim ama kayınvalidem belki alır.11 tl imiş..kullananlar iyi diyor...

deneme amaçlı alacağım uyku tulumundan memnun kalırsam bir de kalınından alırım.bakayım inşllh eymen rahat eder..

inşallah ben giydirdim astronot gibi oldu beyaz şhowda hüsmen vardıya aynen öle :))) rahatsız olmadı ama gece denemedim

çocuklar yazın hafif hafif kısa kollu giyinmeye alıştılar.bizde montunu 2 kişi ancak giyindirebiliyoruz ağlamaktan bi hal oluyor çocuk..uyku tulumunu inşllh sever.birde eymeen uyanır uynamz ayağa kalkıyor.beşikte dikiliyor eğer ben kalkmıyorsam ağlıyor.yani ayağa kalkamazsa tulumlar dahada huzursuz olur..

Bugün günaydından öteye gidemedik.
Konu başlıgı yazıyorum. EŞİNİZE SEVGİNİZİ NASIL GÖSTERİRSİNİZ?
Ben ne yapsamda eşim senin sevgin lafta kalıyor ben sana inanmıyorum diyor(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…