2009 Eylül Anneleri

sevmesem ne çekecem seni diyorum ben..ama senin eşinin sevgi anlayışı ne onu bilmek lazım o sevgiden ne anlıyorsa öyle anlatacan sevgini..senin ne anlattığın değil karşıdakinin ne anladığı önemli..

eşim bana beni seviyormusun diye sorduğunda sevmesem gurbet elde ne işim var giderim anamın dizinin dibine derim.

ben özel bişey yapmıyorum içimden geldiği gibi davranıyorum. oda hep çok sevildiği için sanslı oldugunu söyluyor

kıskandığımı belli ederim mesela parfüm çok sıkıyorsa kıracam bi gün parfümü derim..benden başkasına güzel kokamazsın derim..eşiminde hoşuna gider..

Son düzenleme:
bu yaramazlarla hiç iş bitmiyoki zaten :)) kolay gelsin canım benimkide dün akşam üstüme dahil yerlere filan meyve suyu döktü artık yediğimiz herşeyi yerlerden topluyorum ..

çok isteyip de gidemediği bir yere göndererek mesela :)

ben özel bişey yapmıyorum içimden geldiği gibi davranıyorum. oda hep çok sevildiği için sanslı oldugunu söyluyor

kıskandığımı belli ederim mesela parfüm çok sıkıyorsa kıracam bi gün parfümü derim..benden başkasına güzel kokamazsın derim..eşiminde hoşuna gider..

Ben bunları yapıyorum ama nafile. En iyisi onun sevgi anlayışı ne onu bir çözmek.

evet kişiye öze muamele gerek böyle durumlarda herkesin sevgi anlayışı farklı oluyor..mesela ben vıcık vıcık aşktan hoşlanmam..kocam aşkım dese ne istiyorsun yine derim...

selam kizlar nasilsin
§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§

selam. sıkıntılı durumlar var sanırım ebrucum. sen o adama iki evlat vermişsin gül gibi. hayatın tüm yükünü omuzluyorsun ailen için. daha nasıl göstercekmişsin acaba? bence zamanında fazla gösterdiğinden sevgi şımarığı olmuş eşin. bende de var aynısından bi tane şımarık ordan biliyorum :)

ali efe çok iştahsız kızlar. dişleri kabarık ama görünürde de bişey yok. bunca az yemekle hatta hiç yememekle nereye kadar gideceğiz bakalım.

bencede vaktinde şımarttınsa çocuklardan sonra ilgi çocuklara kayıyor.haliyle adam 2.planda kalıyor.eşimde akşam sordu ilerde oğlumda bende aynı anda su istesek kime getirirsin.bende sen git iç gelirkende eymene getir dedim.ki iki çocuk olsa daha az ilgilenilir kocayla herhalde..

bahar sende kilolu değilsin beki oğluşunda senin gibi kibar olacaktır.ben en azından öyle teselli ediyorum kendimi.genetik bunun zayıflığı diye.zorla yedirilmiyor ne yapacam dert etsem bana karı yok..

Son düzenleme:
bahar sende kilolu değilsin beki oğluşunda senin gibi kibar olacaktır.ben en azından öyle teselli ediyorum kendimi.genetik bunun zayıflığı diye.zorla yedirilmiyor ne yapacam dert etsem bana karı yok..

sümeyyecim kilosu boyu ile ilgili derdimiz hiç olmadı şükürler olsun. ama bugünlerde yemek yeme olayı sıfıra indi diyebilirim. inşallah diş gelirde çektiğime değer. yoksa yicem kafayı az kaldı.

dişler mahvetti eymeninde üsten 2 dişi geliyor yerleri şişmiş morarmış gibide patlaması yakın yani.. akşam kaynımın sözünde soğuk olur diye eymeni 2-3 kat giyindirdim göbekli bişey oldu.hereks bu nasıl göbekli çocuk diye sevdiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…