ali efe çok iştahsız kızlar. dişleri kabarık ama görünürde de bişey yok. bunca az yemekle hatta hiç yememekle nereye kadar gideceğiz bakalım.
selam kızlar... herkese iyidir umarım.. sümayyecim yeni çifte mutluluklar.. ben en küçük gelinim demek benim eltilerimde böyle düşünmüş..
meryemcim dün eczaneye gittim.. senin söylediklerini sordum fakat eczacımız 4-5 yaşından önce bunları önermiyoruz daha küçük dedi ve vermedi haberin olsun..
selam. sıkıntılı durumlar var sanırım ebrucum. sen o adama iki evlat vermişsin gül gibi. hayatın tüm yükünü omuzluyorsun ailen için. daha nasıl göstercekmişsin acaba? bence zamanında fazla gösterdiğinden sevgi şımarığı olmuş eşin. bende de var aynısından bi tane şımarık ordan biliyorum :)
bencede vaktinde şımarttınsa çocuklardan sonra ilgi çocuklara kayıyor.haliyle adam 2.planda kalıyor.eşimde akşam sordu ilerde oğlumda bende aynı anda su istesek kime getirirsin.bende sen git iç gelirkende eymene getir dedim.ki iki çocuk olsa daha az ilgilenilir kocayla herhalde..
^BAHARIM sikma canini bol sivi takviyesi yap bu anlattiklarin bende hray oluyo mutlaka disleri gelir rahatlar canim biz bile mahvolurken dislerden bebecikler neyapsin.
EBRU hayatim her insanin sevgi ve hayata bakis anlayisi farklidir
benim esimde hep sorar beni seviyorsun demi seni cok kizdiriyorum erdenay oldu sen daha sinirli oldun ellinden gelse beni doveceksin derrrrr.ben guldugumdede tamam sen beni seviyorsun derrrrrrr opuyorumnanaktan
Haklısınız kıslar şımartma konusunda. Benim adamd bazı şeyler takıntı oldu. Şimdide tutututmuş eski karımı geri istiyorum. Yaa eski karından esermi kaldı iki çocuktan sonra. Kaç yere koşuyorsun gün içinde diye soran yok.
Sorma yaa. Sabrım taştı. İlgi isteyen 2 çocuktan sonra ilgi isteyen ve hep daha fazla ilgi isteyen bir koca.ay o eski adammıymış bakalım bi de sana sormak lazım. hep kendileri istiyorlar biliyorlar herşeyi. (ay feminist damarıma bastın ben daha konuşmıyım akşam sopa yemesin adamcağzın :)))))
çocukları hangi camiye bırakacakmışsınız.....eskilerden ne kaldıki çocuktan sonra..
helal ettinmi.ben olsam yine ne halt yedinde helallik istiyon derdim etmezzdim..
bugu septil için haklı olabılır. onu zaten direk çocuga solutmadım dediğim gibi odada yaptım nefesımız acılsın dıye sadece. onun yapılma seklı ustune kalın bişet ortup buharını solumak.
cold mix için kesınlıkle yanlış bılgı canım. bız 6 aylıkken kullandık ve dr umuz verdı. çok kişide var kullanan bılgıne..
Haklısınız kıslar şımartma konusunda. Benim adamd bazı şeyler takıntı oldu. Şimdide tutututmuş eski karımı geri istiyorum. Yaa eski karından esermi kaldı iki çocuktan sonra. Kaç yere koşuyorsun gün içinde diye soran yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?