2009 Eylül Anneleri

ali efe çok iştahsız kızlar. dişleri kabarık ama görünürde de bişey yok. bunca az yemekle hatta hiç yememekle nereye kadar gideceğiz bakalım.

^BAHARIM sikma canini bol sivi takviyesi yap bu anlattiklarin bende hray oluyo mutlaka disleri gelir rahatlar canim biz bile mahvolurken dislerden bebecikler neyapsin.

EBRU hayatim her insanin sevgi ve hayata bakis anlayisi farklidir
benim esimde hep sorar beni seviyorsun demi seni cok kizdiriyorum erdenay oldu sen daha sinirli oldun ellinden gelse beni doveceksin derrrrr.ben guldugumdede tamam sen beni seviyorsun derrrrrrr opuyorumnanaktan

kalabalık hiç bişey anlaamdım eymen çok terledi..uykusu gakalbalıktan uyuyamadı kucğaımdan inmedi kollarım koptu sözün yarısında eve döndük yani..ama genel itibariyle güzeldi..genç çift çok mutlu ve heyecanlılardı.herkes bana oo sümeyye papucun dama atıldı dedi..inşllh dama çıkıp aşağı indirmek zorunda kalmazsınız dedim.

selam kızlar... herkese iyidir umarım.. sümayyecim yeni çifte mutluluklar.. ben en küçük gelinim demek benim eltilerimde böyle düşünmüş..
meryemcim dün eczaneye gittim.. senin söylediklerini sordum fakat eczacımız 4-5 yaşından önce bunları önermiyoruz daha küçük dedi ve vermedi haberin olsun..

valla benim eltimle hiç sorunum yok..Allah mesut etsin .dün enaz 3 kişi söyledi papucun dama atıldı diye .ne yapayım oturup ağlayacak değilim.bende öyle cvp verdim...Allah heriki tarafıda utandırmasın..ama kıyaslanmak çok kötü. o şöyle bu böyle.

ikimizin adıda aynı.ama eltim sarışın ben esmer ..kayınvalidem ona sarı sümeyye deriz diyor.oldu banada kara sümeyye deyin dedim..

ayyy millet fikfiklemek için yer arıyor walla. ya ben çevreme nasıl korku salmışım kimse bana böyle cümleler kuramadı :) benden sonra iki gelin daha gelmesine rağmen. :)))))

bugu septil için haklı olabılır. onu zaten direk çocuga solutmadım dediğim gibi odada yaptım nefesımız acılsın dıye sadece. onun yapılma seklı ustune kalın bişet ortup buharını solumak.
cold mix için kesınlıkle yanlış bılgı canım. bız 6 aylıkken kullandık ve dr umuz verdı. çok kişide var kullanan bılgıne..

sorma milletin derdi ben olmuşum meğerse..şimdi ters bişey söylesem kıskandı olacak söylemesem içime dert olacak..ama kayınvalidem akşaam herkesin içinde huyu azıcık büyük gelinime çekse yeter dedi..herhalde beni seviyor

Haklısınız kıslar şımartma konusunda. Benim adamd bazı şeyler takıntı oldu. Şimdide tutututmuş eski karımı geri istiyorum. Yaa eski karından esermi kaldı iki çocuktan sonra. Kaç yere koşuyorsun gün içinde diye soran yok.

ay o eski adammıymış bakalım bi de sana sormak lazım. hep kendileri istiyorlar biliyorlar herşeyi. (ay feminist damarıma bastın ben daha konuşmıyım akşam sopa yemesin adamcağzın :)))))

çocukları hangi camiye bırakacakmışsınız.....eskilerden ne kaldıki çocuktan sonra..

ay o eski adammıymış bakalım bi de sana sormak lazım. hep kendileri istiyorlar biliyorlar herşeyi. (ay feminist damarıma bastın ben daha konuşmıyım akşam sopa yemesin adamcağzın :)))))
Sorma yaa. Sabrım taştı. İlgi isteyen 2 çocuktan sonra ilgi isteyen ve hep daha fazla ilgi isteyen bir koca.
çocukları hangi camiye bırakacakmışsınız.....eskilerden ne kaldıki çocuktan sonra..

Bilmem vallahii hangi camiyee:))) Buğünde faceden mesaj atıphelallık istemiş Allah sonumuzu hayretsin.

cold mix hakkında birşey diyemem dedi.. ama buguseptili önermedi bende öyle diyince vazgeçtim. eğer cold mixi dr önerdiyese kullanayım o zaman

tutsun sana tam günlü bir temziklikçi yemekleri yapsın evi toplasın işleri halletsin.. o zman fırtına gibi geri dönersin..:sm_cool:
sanki aynı evde yaşamıyoz bu adamlarla kaç parçaya bölündüğümüzü görmüyolar

ne kadar çok fedakar olursak daha çok istiyorlar..ben 2-3 çeşit yemek yapmam yani ama işe başlamadan önce bi gayretle yemek yapardım çocuk uyuyrdu hemen yemek işine başla baktım eşim iyice alıştı hatta bana evlendiğimizden beri hiç kahvaltı hazırlamadın dedi..bak bak nanköre dedim..sana ne kahvaltı ne yemek..

slm kızlarr..ben bugün giremedim anca oturdum bilg. başına..öyle bi geceydi ki...2-3 hafta sonra ilk defa oğlum sancılanmadı mışıl mışıl uyusu maşallah ama öyle bi yağmur yağdı ki sesinden uyuyamasım..bi de bizim burda uludağdan akan dere var,o taştı komşuların evlerini hep su bastı..şuan mahallede hep dozerler filan var.. bende komşuya gittim çalışıo normalde bugün okullar tatil oldu burda oda okulda çalışıo fırsat bulduk grşlm dedik...

şu kocaya sevgi göstrme meselesi bizde tam tersi.. yani eskisi gibi sevgi göster diyen benim bizim evde...:) bizde mi bi terslik var bilmiom...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…