2009 Eylül Anneleri

günaydınlar..
kızlar eymenin dişleri patlamak üzere ama morarmış gibi..acaba patlatamıyormu.bu durumla karşılaşan varmı yarın doktora gösterecem

günaydınlar..
kızlar eymenin dişleri patlamak üzere ama morarmış gibi..acaba patlatamıyormu.bu durumla karşılaşan varmı yarın doktora gösterecem

Günaydın canım benim yeni günün ve ömrün senin ve bebeğinin aydın olsun....
soruna gelince ağzına sert bir cism aldıysa dişetlerini zedelemiştir o yüzden olabilir bir ara benimkininde alt dudağı arada morarıyordu çok korktum sonra farkettimki ağzına aldığı diş kaşıyıcı yüzünden...ama sen emin olamıyorsan dr a baktır...

günaydın arkadaşlar :)
herkese hayırlı cumalar
sümeyye bizim öle bi morarma durumu olmadı ama kızarma bide sivilce gibi oluyo patlamadan önce

günaydın hayırlı cumalar herkese
bikaç gündür baglatımız yoktu internetsiz kaldım çok zormuş yahu
sümeyye bizde de olmuş morarma dişin çıkcagı yerde bende endişe etmiştim hatta daha sonraki dişlerde damagı parçaladı resmen etleri kalktı(((

saol tülaycım nasılsın canım ayrı düştük görüşemiyoz hiç, paşam nasıl ?yağız daha yürümüyo yaa ((

h.g meryemmmm
ben fecii gribimmm oğluş ta iyi enerjisi yerinde maaşallahhhh
canım vakti zamanı vardır bi bakmışsın yürüyooo bugünleri arıcaksın demiyorum ama
çok daha karışıyorlar her şeye yürüdüklerinde görsennnnnnnnn:S

hoşbulduk tülay..
aman gülcanım bunamı üzülücen sağlık yerınde gelişimi gayet iyi bir çocugun vakti zamanı gelınce oda yuruyecek

genel olarak çoğu bebişimiz yürüyormu ki kk da?
yaşından önce,yaşında ve yaşını geçtikten sonra yürümeleri normal bi durum gelişimle alakası yok die biliyorum

görümcemde dün bazı dişler patlatamıyormuş onlarıda cerrrahi operasyonla çıkarıyorlamrış dedi.benim etekler tutuştu zaten.ve yan yana dişler olsa çarptı diyecem üste 2 diş çıkmıştı şimdi bunlarda kenarlarda ikiside şişmiş ve mor.acaba iltihapmı diye dokunayım dedim dokundurmadı bile.yavrummmmm

selam millet. bizim dişlerde de morarma olmadı kızarıklık oldu sadece.
gülcanım ali efe de 3-5 adım haricinde öyle yürümüyor fazla fazla canım. biz cesaretlendirmeye çalışıyoruz uzaktan üzüm tutuyoruz falan ona geliyo kendiliğinden yürümüyo pek

geçmiş olsun tülaycım havalar fena dikkat etmek lazım atom karınca bunlar bizimki şimdiden durmuyo yürüse neler etcek bakalım
meryem hg canım üzülüyom ama onu için yürümek istiyo düşünce üzülüyo her yerde emeklemek istiyo kucak araba istemiyo evden çıkamıyoz yani allahım ayak ver diyom neyse dediğin gibi çok şükür sağlıkları yerınde vakti saati vardır

tülay halil ibrahim konuşması nasıl hangi kelimeleri söylüyor.bizimki ağzını yemek ve ağlamak için kullanıyor sadece

h.g baharcikkkk
gülcan cım yürüdüklerinde arabaya oturmak istemiyorlar bizde çıkamıyos dışarıya

tülay halil ibrahim konuşması nasıl hangi kelimeleri söylüyor.bizimki ağzını yemek ve ağlamak için kullanıyor sadece

hahahaa anlıyamadığım öle çok söylüyoki özellikle bana kızıncaaa
ama anniii,baba,dede,adda,Allah dio şimdilik ama canı isteyincee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…