2009 Eylül Anneleri

filizcim büyüdükçe dertleri de büyüyor mu gerçekten :) ali efe adım atıyo ama çok rahat yürüyemiyo canım henüz cesareti yok o kadar. 3-5 adım sonra tutunuyo hemen kuzum.

filizcim bide bebni korkuttular hep işte bebek erken adım atarsa yurumesmıs bılmem ne. alituna 6,5 aylıktı elınden tutup yuruyorduk.

sağol filizcimm. bende sevdım küçük erkek resımlerını:)

evettt yarın alişler bulusuyor.:):):):) mutluyumm

hemde nasıl gerçekmiş o sözler bahar yeni yeni anlıyorum.))
belki yüzlerce defa demişimdir Allahım bana yardım et çıldırıcam diye.
en güzeli bu zamanlar acıksın yesin oynasın uyusun.
şimdiden başladılar zaten terlik fırlatmaya:))
ebrudan haber varmı kızlar, çok merak ediyorum
görüşürseniz benden selam söyleyin olurmu?

ee tabıkı sadece alişler değil anneciklerde sonunda buluşuyor.. bir görüşemedik bizi bu havalar mahvetti baharım:)

selam kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr
baba mama ok normalde cocugun serkan demesi çok normal gelmiyor tülay:)
gülcan valla ben o yuzden yürümesi konusunda sabırsızdım. bıur sorun olmasın dıye. dışa basanlar bıraz daha gec yuruyor

meryem vcanim erdenayda babasinin adini soyluyor onun sebebi anneyi taklit etmesiymis encok o kelimeyi duydugu icin bizde dr soleyince ole dedi erdinc cok rahatlikla soyluyor biz kolay kelimeler varken neden babasinin adi deyince bu aciklama gekmisdiiiiiii.

bizimki en son babasının adını söyler sanırım FAHRETTİN. hayır anne demeden onu derse korkarım bu çocuk benden değil diyeceğim :))))

eymende bazen ata diyor eşimde bana hep senin yüzünden çocuğun yanımda adımı söyleme diyor. ne diyeeyim babamı desem ..eşim bana anne dermiş bende ona baba..

slm demet hoşgeldin
bak bu doğru. evde en çok ablası gel diyorum çocukta herkese aba abla diyo...)))

slm demet hoşgeldin
bak bu doğru. evde en çok ablası gel diyorum çocukta herkese aba abla diyo...)))

canim bebek anne karninda 30kelime hafizasina alarak doguyormus ve konusmaya baslayincada okelimelerini kullaniyormus ben esime erdi derim sinirlenince erdinc erdenayda aynisi .
ama erdenay almanca kelime daha cok kullaniyor kolay oldugu icinmi yoksa cook duydugu icinmi bilemem.burdakilerin herseye bir aciklamasi varrrrrrr

bız alituna ortadaysa annesi bak babası diyoruz daha cok. esım bana meryem deyınce ya kızmıstır yada buyuklerın yanındayızdır:)

çay kolay, siz gelene kadar ben börek bile açarım.hatta börek yapmayı bilmiyorum öğrenirim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…