2009 Eylül Anneleri

durrr hemen sorun olarak nitelendirme :) çok normal bu zamanlarında... elini keşfetmeye başladılar ve kendilerine güven duygularını ellerini emerek oluşturuyorlarmış. hem artık ağızlarına yakın ne varsa ağızlarına alıp emmeye çalışacaklar. bunun nedenide herşeyi tanımaya duyu organlarıyla başlıyorlar. yani görmek dokunmak tadmak onlar için cisimleri tanıma yolu. öksürük gün içinde ve uyanıksa ve kesik kesikse hastalık değil ilgi isteme oyun isteme eğilimidir. onu kucağına al veya onla konuş arada tekrarlar bunu...eğer uyurkende öksürüyorsa ve içinden ses getirecek kadarsa o zaman hastalanmıştır. dr.unuza götür...
işte böle büyüyoooo bunlar korulacak bişi yok

Eser ne diyosun.. gerçekten o öksürükler o yüzdenmiymiş nereden öğrendin peki çok şaşırdım çünkü benim kızım çok yalnız kaldığında yapıyo gerçektende :)

bizim ki uyanıkken hep öksürüyo demek ilgi istıyo o zaman dediğin gibi kucağımıza alıp onunla konuşup ilgilenicez :)) bilgilendirdiğin içinde tesekküler:1rolleyes:

Eser ne diyosun.. gerçekten o öksürükler o yüzdenmiymiş nereden öğrendin peki çok şaşırdım çünkü benim kızım çok yalnız kaldığında yapıyo gerçektende :)

bende öksürüyor diye netten araştırmıştım netteki bir yazıda okudum ama inanmadım ve dr.a sordum oda bana bu açıklamayı yapmıştı, şaşırtıcı ama gerçek. hastayyken gerçektende geceleride öksürüyolar sadece ilgi istediklerinde ise uyanıklarken :) demekki napmamız gerekiyormuş daha fazla ilgilenmemiz gerekiyormuş onlarda küçük ama işlerini ii biliyorlar :)

canım benim hiç üzülme benimde sütüm yaramıyodu kızım 1 ayda sadece 400gr almışrı sonra mamaya başladık ayda 1,500 e yakın almaya başladı bazen fazla düzelir möerak etme mamayı beyenmemeişde olabilir ben aptamil veriyorum 2 saatde bir 90cc veriyorum canım yani toplamda 900 cc veriyorum

evet canım iyi düşünmüşsün...bu hafta senin annende sanırım defne bebek?

ye emsalcim bizimde öle bi iz felan yok şu an ama inş. aşı tekrarlanmaz uff yine ağlamasın yavrum

aynısı benim oğlumdada var kendisi yapıyor cnm bu ayda normal bu
ebrucum çok şanslısın ne güzel bende sinemaya gitmek istiyorum ama yakında kimsem yok aslında benim oğlumda uslu bayramda bi arkadaşımın nişanı vardı ben yanlız gittim eşim hiç huysuzluk yapmadı dedi ama eşimle bi yere gitmem için bi başkası gerek oda yok

selam kızlaarr...
doktorum programının sabiha paktuna keskin ile ilgili videolarını izliyorum...
bayılıyorum ben bu kadına yaa, süper bi çocuk nöroloğu.. kitaplarını da sipariş edicem, çok uygun kızlar tavsiye ederim...

Son düzenleme:
ah canım arkadaşım. hayırlısı olsun. sen de katıldın aramıza demek. sen öğlen eve gidiyormusun canım?

Teşekkürler canım. Yok ben sabah 8'de evden çıkıyorum 18:30'da dönüyorum çok zor oluyor ama şirketimiz organize sanayide olduğu için şehir dışında ve araba olmadan eve gitmem imkansız...

ben devam ediyim o zaman ya of tıpda doğru bir değilmi bu dr lar niye başka başka kafamız karışıyo
dilekcim hayırlısıyla başlamışsın işine özlemişsindir kuzucuğunu

Nasıl özledim var yaa... Servisten inince ilk kez erkek arkadaşı ile buluşmaya giden yeni yetme kızlar gibi deli gibi heyecanlandım havada uçarak yürüdüm o o ev yollarını...

Canım benim bebeğimde bu ay 650 gr almış ama normal olduğunu çünkü artık bebeklerimizin hareketlendiğini söyledi hemşire.

Baharcım, Tülaycım tşk ederim iyi dilekleriniz için.

Dilekcim seninde hayırlı olsun cnm.

Çok teşekkürler tatlım seninde hayırlı olsun hemen gelsin haftasonu di mi?

evet canım iyi düşünmüşsün...bu hafta senin annende sanırım defne bebek?

Evet canım bu hafta annem bakacak bakalım...

evet birasss çok bilmiş ama zeka sı süper anında bi çok örneklerle açıklıyoo hemen

öteki topiklere laf yetiştirmekten buraya en son girdim

nasılsınız bakalım arkadaşlar

bir özlemişim bir özlemişim sizi anlatamam :))

kızlar anca okuyup kacıyom ya unutuyom sonra alıntıları.bu arada resımlere baktım bın masallahh kuzulara.ne guzel bulusmussunuzz.
ozge dılek ıse baslamısınıs hayırlı olsun Allah kolaylık versınnn.
bahar emıne kusum masallah bebıslere.bızımkıde 66 cm 7400 gr dı 15 gun once.gelışıyor hepsı masallah.
mama bende aptamıl1 ve aptamıl conformıl karısım yapıp verıyorum.kabızya bızımkı conformıl onun ıcın lıflıymıs.
salya ve agzına yumrugunu alma bızdede var kızlar had safhada.
bu arada d vıutamınını kes dedı doktor bana.bıngıldagı kuculmus.dvıt 3 damla verıp gunes banyosu yaptırıyodum 15 dak ama doktor 2. ay kontrolunde kes damlayı dedı.

ya arkadaslar hamılelıkte ayagımız sısıyorya ınınce sular cekılıyormus ve tırnak batıyormuıs.benımde fecı sımdılerde.bactroban krem verdı doktor ama tıss.ayakkabı yarım saat sonra acıtmaya baslıyor yurutmuyor.durum fena yaa.pedıkurde kar etmedı.

mervecim soğuk buhar mak. kesin işe yarıyor ben kullanıyorum. eskiden kururdu sabaha kadar dilim damagım, şimdi hiç olmuyor.

özge ve dilek işe başlamışsınız kızlar. hayırlısı olsun kızlar, allah kolaylık versin.

bebişlerinin uykusu düzenli olan arkadaşlara soruyorum. ( baharcım sanırım sen de yazmışsın 10 gibi uyuyor, 3 gibi kalkıyor diye ) ... gündüzleri uyuyorlar mı bebişleriniz?? eğer gündüz uyumayıp gece uyuyorsa bu şekilde düzenli olarak anlayacagım. ama hem günduz hem gece bu şekilde uyuyorsa bizim ki niye uyumuyor?? defne genelde geceleri sık uyanıyor, gündüzleri de 1-2 saat molalar verip uyumak istiyor..sıkıyorsa uyutma, ağlıyıp mızıklanıyor durmadan..

ya valla bende alsam ıyı olacak.bı bardak su koyuyorum ama yok ya kuruyor dıl damak

bu arada ebrucummm masallah sınemaya gıtmısınız.senın alıte kocaman olmus masallah.aldıgın kıtabı ınceledım yazdıklarından ama ben dayanamam yafff o ne ısterse o oluıyo bızde.sende zor dayanıyorsun muhakkak ama alman dadılar vardırya neın davut hesabııı:)))))))ama mecbur kalıyor ınsan bazen hemde ıse baslayınca zorlasmadan duzene koymalı.hadı ben evdeyım gece gunduze karıssada bı sekılde gıdıyor ama calısınca zor ya.Allah kolaylık versınnn.

he demetcım dıkenb olayını bende denedım bugun sıyah mınık mınık seyler gordum ama kır sandım ılkınde ne kırı dımı mınnacık bebekte.demek kı var boyle bısı.

selam kızlar
dilek ve özge işe beşlamışsınız. Allah en kısa zamanda kolaylıklalaışmanıza yardım etsin inşallah. benimde yarın izimdooluyor ama süt iznmi toplu kullanacagım. sobrada yıllık ızınlerım...

bugun oğlum bvanyo yaptı sırtını kremle ovdum bişey cıkmadı. bir dahaki sefere yagla deniycem..

ayfer buhar makinası gercekten işe yarıyor canım. oğlum çok tıkanıyordu burnu hep doluyordu çok şükür artık buhar makınası ıle rahatladı çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…