Oğlum 2 aylık oldu.ama bu aralar elini çok sık emiyor.mümkün olsa iki elini birden sokcak ağzına.acıktığından yapıyordur diye emzirmeye çalışıyorum.ama değil.huy edindi galiba.ne yapabilirim.sizce bu böyle devam eder mi?
ayrıca öksürmeye basladı bu aralar bu şekil sorun yasayan varmı ?
durrr hemen sorun olarak nitelendirme :) çok normal bu zamanlarında... elini keşfetmeye başladılar ve kendilerine güven duygularını ellerini emerek oluşturuyorlarmış. hem artık ağızlarına yakın ne varsa ağızlarına alıp emmeye çalışacaklar. bunun nedenide herşeyi tanımaya duyu organlarıyla başlıyorlar. yani görmek dokunmak tadmak onlar için cisimleri tanıma yolu. öksürük gün içinde ve uyanıksa ve kesik kesikse hastalık değil ilgi isteme oyun isteme eğilimidir. onu kucağına al veya onla konuş arada tekrarlar bunu...eğer uyurkende öksürüyorsa ve içinden ses getirecek kadarsa o zaman hastalanmıştır. dr.unuza götür...
işte böle büyüyoooo bunlar korulacak bişi yok
bizim ki uyanıkken hep öksürüyo demek ilgi istıyo o zaman dediğin gibi kucağımıza alıp onunla konuşup ilgilenicez :)) bilgilendirdiğin içinde tesekküler:1rolleyes:durrr hemen sorun olarak nitelendirme :) çok normal bu zamanlarında... elini keşfetmeye başladılar ve kendilerine güven duygularını ellerini emerek oluşturuyorlarmış. hem artık ağızlarına yakın ne varsa ağızlarına alıp emmeye çalışacaklar. bunun nedenide herşeyi tanımaya duyu organlarıyla başlıyorlar. yani görmek dokunmak tadmak onlar için cisimleri tanıma yolu. öksürük gün içinde ve uyanıksa ve kesik kesikse hastalık değil ilgi isteme oyun isteme eğilimidir. onu kucağına al veya onla konuş arada tekrarlar bunu...eğer uyurkende öksürüyorsa ve içinden ses getirecek kadarsa o zaman hastalanmıştır. dr.unuza götür...
işte böle büyüyoooo bunlar korulacak bişi yok
Eser ne diyosun.. gerçekten o öksürükler o yüzdenmiymiş nereden öğrendin peki çok şaşırdım çünkü benim kızım çok yalnız kaldığında yapıyo gerçektende :)
kızlar............cok uzgunum...bugun dorugun doktor kontrolu vardı.bu ay sadece 350 gr almıs(((( bı gerıleme oldugunu hıssetmıstım ama bu kadarını tahmın etmemeıstım.hemen mama baslamalıyız dedı.coooooooooook uzgunum.her ogunde en az 100 ml ıcmesı gerek dedı.3 saatte bır.oysa doruk 50 ıcıyo.gerısı zar zor.en sonuda kyafetlere zaten....yardım ıstıyorum sızden.ozellıkle hem mama hem sut veren arkadaslarımızdan.nasıl beslıyosunuz kızlar hangı mamayı kullanıyosunuz? aydınlatın benı nolur..........
Sağol Tülaycım canım arkadaşım hatırlamışsın beni evet başladım bugün işe aslında erken çıkabilirdim genel müdür hadi git kızını özlemişsindir sen dedi ben istemedim daha ilk günden yelkenleri suya indirmeyeyim sürekli arayıp kontrol ediyorum zaten gayet iyiymiş. İlerde eve gitmem gereken bir durum olur izin istemek için yüzüm olsun.
ye emsalcim bizimde öle bi iz felan yok şu an ama inş. aşı tekrarlanmaz uff yine ağlamasın yavrumtatlım aşı 1 ay içinde iltihaplanıp kabul tutuyormuş ve bu aşının tuttuğunu gösteriyormuş
eger yara tutmazsa bir test yapılıyormuş aşı tutmuşmu tutmamışmı diye ama o yapılan testin adı neydi unuttum geçenlerde tv.de bir dr. söylemişti
aynısı benim oğlumdada var kendisi yapıyor cnm bu ayda normal bucanım son bir haftadır benim kızımdada oluyo hatta tükürüğüyle baloncuk bile yapıyo:)) bu hafta doktor kontrolü var bende sorucam canım doktora merak ediyorum niye salyada akıtıyo ama netten araştırdsığım kadarı ile normal bu aylarda olabilirmiş
ebrucum çok şanslısın ne güzel bende sinemaya gitmek istiyorum ama yakında kimsem yok aslında benim oğlumda uslu bayramda bi arkadaşımın nişanı vardı ben yanlız gittim eşim hiç huysuzluk yapmadı dedi ama eşimle bi yere gitmem için bi başkası gerek oda yokkizlar bizim oglan erken uyuyunca bizde firsattan istifade edelim dedik dun aksam yilmaz erdoganin yeni filmi neseli hayata gittik esimlekayinvalidemler evde durdular alis uyanirsa felan diye ama uyanmamis sukur
film guzeldi ama insanin icini buruyor baya
ah canım arkadaşım. hayırlısı olsun. sen de katıldın aramıza demek. sen öğlen eve gidiyormusun canım?
ben devam ediyim o zaman ya of tıpda doğru bir değilmi bu dr lar niye başka başka kafamız karışıyo
dilekcim hayırlısıyla başlamışsın işine özlemişsindir kuzucuğunu
kızlar............cok uzgunum...bugun dorugun doktor kontrolu vardı.bu ay sadece 350 gr almıs(((( bı gerıleme oldugunu hıssetmıstım ama bu kadarını tahmın etmemeıstım.hemen mama baslamalıyız dedı.coooooooooook uzgunum.her ogunde en az 100 ml ıcmesı gerek dedı.3 saatte bır.oysa doruk 50 ıcıyo.gerısı zar zor.en sonuda kyafetlere zaten....yardım ıstıyorum sızden.ozellıkle hem mama hem sut veren arkadaslarımızdan.nasıl beslıyosunuz kızlar hangı mamayı kullanıyosunuz? aydınlatın benı nolur..........
Baharcım, Tülaycım tşk ederim iyi dilekleriniz için.
Dilekcim seninde hayırlı olsun cnm.
evet canım iyi düşünmüşsün...bu hafta senin annende sanırım defne bebek?
selam kızlaarr...
doktorum programının sabiha paktuna keskin ile ilgili videolarını izliyorum...
bayılıyorum ben bu kadına yaa, süper bi çocuk nöroloğu.. kitaplarını da sipariş edicem, çok uygun kızlar tavsiye ederim...
mervecim soğuk buhar mak. kesin işe yarıyor ben kullanıyorum. eskiden kururdu sabaha kadar dilim damagım, şimdi hiç olmuyor.
özge ve dilek işe başlamışsınız kızlar. hayırlısı olsun kızlar, allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?