2009 Eylül Anneleri

herkesin geçmiş bayramı mübarek olsuuunnn kaydirigubbakcemile3
bana hiç mübarek olmadı valla, uyuz kocam yüzünden 2. gün hem de yürüyerek gezdik, bebeğim arabasındaydı...
sesi gitti hem de koca insan gibi, ağlayamıyo bile yavrum.... kocam işte gıcık kocam!!!!!!
sağlık ocağından geliyoruz şimdi... minoset, peditus ve kefsid (antibiyotik) verdi doktorumuz...
ayrıca burnu sürwkli tıkandığı için buhar makinesi alsam mı diye sordum, çok iyi olur dedi...
bpğazı kızarmış çünkü ve evdeki kuruluk daha da tıkanıklık yapar dedi...
sıcak mı soğuk mu nasıl alsam diye sormak hiç aklıma gelmedi ama kızlar... fikri olan varsa beklerim :)
ben de doğum sonrası basur (adı buydu sanırım :roflol: ) için ilaç istedim, 2 fitil kafamçokkarıştı bi krem yazdı :roflol: :roflol:
kızlar şimdi kızımla ilgileneyim uyuyacak acıkmış... birazdan gelirim inş.. yerimseniben

maşallah ebrucum alişin kilosu gayet güzelmiş.bende geçen oğlumla tartıldım sonra tek tartıldım..aradaki fark 8 kilo olunca şaşırdım..kiloları normal demek ki...

geçmiş olsun canım....bende buhat makinası alsam mı diye düşünmeye başladım...Çünkü sabahları uyandığımda benim bile burnum tıkanıyosa oğlumu düşünmek bile istemiyorum.zaten hırlıyor.bim e gelicekmiş.sanırım 39 tl yazıyodu fiyatı için..alkında
bulunsun.

şu basur doğumdan sonra bende de felaket boyutta...bende sağlık ocağına gidiyim bir ara ilaç için..

ay şu basur herkeste mi var inanılmaz bi sancı yapıyo ben de ilaç alayım bari

2 gündür çikolata kestim ondan olur mu acep kaydirigubbakcemile3 bahane arıom kendime yaaw :))
bende sadece anne sütü canım bakalım cuma günü öğrences kilomuzu geçen ay 4.800dü

benimki de doğduğundan beri hep tıkalı hep tıkalı, hiç bişey tamamen geçirmedi bu sorununu...
sonunda düşündüm en iyisi buhar makinesi sanırım... bime bakayım bende çok sağol canım :)
valla o kadar çok kişi "ben de aynı şeyi yaşadım" dedi ki, normal bi durum gibi geliyor artık bana, doğumun olmazsa olmazı yani :)

ay şu basur herkeste mi var inanılmaz bi sancı yapıyo ben de ilaç alayım bari

dediğim gibi canım sanırım normal doğumun olmazsa olmazı...
normalde günde 3 kez wc ziyareti yapan ben, normal tuvalete giremiyorum, banyoda da yarım saat zaman harcıyorum, korkudan oturamıyorum ki...
hele 1 ay öncesi ağlaya ağlaya giriyordum :gitme:

hastane doktorunun ilaçları hiçbir işe yaramadı, yengemin tavsiyesiyle sağlık ocağındaki doktordan fitil istedim, bakalım fayda edecek mi_?
görüşlerimi bildiririm artık :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

selam kıslar
herkesin tekrar dan geçmiş bayramını tebrik ediyorum umarım güzel bi hafta olur bebişlerimiz ve bizler için

Selam kızlar. Nabersiniz?
bugün itibariyle işe geri döndüm. İznim bitti. Kızımı özlüyorum ama gözüm arkada değil. Allahtan annem ve babam bakıcaklar bebeğime.
Düşündüğüm gibi zor olmadı ilk gün. Sabah emzirdim kızımı bide sütümü sağdım bıraktım öyle geldim ofise. 11.30 da içmiş sütünü biberonla. Öğlen gittim emzirdim, tekrar sütümü sağdım bıraktım. Akşamda 5 te çıkıcam.
Herşey hallediliyor bir şekilde. Alışıcaz bu duruma. Allah bebeklerimize sağlık versin gerisi boş.
Geçmişe göz atıp geleyim

çok geçmiş olsun minişine çabucak atlatır umarım.. şu basur hadisesi bende de baş gösterdi..tuvalete gitmek bile istemiyorum.. nasıl kurtulcaz bu detten yaa:1no2:

şimdiden kolay gelsin canım.. en önnemlisi sağlılları yerinde olsunda elbet alışcaz çalışmaya..ben bugün 20 gün daha rapor aldım..

kızlar yarın sabah dişçiye gidicem emanet bi pompa aldım birinden morfinden önce emzircem kızımı ama uyuşukluk geçene kadar sağdığım sütten vermem lazım hiç sağmadığım için bilmiom

ne zaman sağmalıyım sütü??

şimdiden kolay gelsin canım.. en önnemlisi sağlılları yerinde olsunda elbet alışcaz çalışmaya..ben bugün 20 gün daha rapor aldım..

Saol cnm tşk ederim. Ne güzel 20 gün daha bebeğinle birliktesin..

bir göğsünle emzir cnm diğer göğsünüde hemen sağ. 8 saat dışarıda kalabilir sağdığın süt

bir göğsünle emzir cnm diğer göğsünüde hemen sağ. 8 saat dışarıda kalabilir sağdığın süt

hmm i ozaman evden çıkmadan sütü sağıp yanıma alırım ne kadar süre sağcam peki süt bitene kadar mı? 20 dk yetermi
beren sarılık olduğunda 20şer dakikadan 2 göğüsüdü sağdırmışlardı da..

evet cnm yeter sanırım. 100-120 cc falan sağman yeterli olacaktır. Bende 20 dk falan sağıyorum.

huhuuuu ben gellldimmm... hiç yokluğum hissedilmemiş bakıyom da
gülaycım bizim de kolumuzda iz olmadı henüz. oyun halısı ben de düşünmüştüm de onun yerine anakucağı aldım çok kullanışlı hakkaten.
ebrucum maşallah canım alişe. bizim oğlan da 7yi geçti gidiyor haftaya kontrolümüz var bakalım ne olmuşuz.
basur arkadaşlar walla zor allah sağlık versin. ben yaşamadım şükür hatta doğumdan sonra 1 ay ishal gezmiştim.
mervecim kuşum geçmiş olsun kuzucuğun hastalanmış kıyamam. o kocanı de iki dep bizim için de...
özgem hayırlı olsun işe başladın canım.
oğlumun keyfi bugün pek yerindeydi şükürler olsun. öğlen emzirmeye gittim gülücükler saçtı özlemiş ağlattı beni kerata. gece uykumuzda düzenli şükür. saat 10-10,30 gibi derin uykuya dalıyor. 3 gibi uyanıyor sonra imam efendi sabah ezanına kalkıyor emip yatıyor yine. :)

canııımmmm hayırlısı olsun.....Allah ım evladına sağlık sanada sağlık versin bu tempoya dayan canım arkadaşımopuyorumnanaktan

meraba kızlar bugün dr kontrolüne gittik gelişimi iyiymiş allaha şükür fakat d vitamini verdiğim için dr çok kızdı bıngıldağının kemikleşip kapanmasına neden olabilir ve beyni büyüyemez dedi ayrıca bende peynir yoğurt ve süt fazla tüketmemeliymişim sütümün kalsiyum değeri yükselmemeliymiş bıngıldağın kapanmasına neden olabilirmiş 4 aylık olduktan sonra d vitamini verebilirsin dedi çok şaşırdım ayrıca sinir gelişimi için bi kaç masaj gösterdi kol ve bacaklarına yapılacakmış fakat 4 aydan önce kollarını genleşir gibi yukarıya kaldırmak ve sırtına masaj yapmak yasak ve 6 aydan önce oturtmak yasak dedi demetcim acaba isviçredeki dr lar d vitamini veriyorlarmı

kızlar şu diken olayını ben de denedim. oğluma banyodan sonra yağ ile masaj yaptım. çok bastırmadım ama ovaladım baya. bişi çıkmadı. benimkinde yok sanırım. sırtüstü uyuyor hep gayet te rahat. ondan herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…