huhuuuu ben gellldimmm... hiç yokluğum hissedilmemiş bakıyom da
gülaycım bizim de kolumuzda iz olmadı henüz. oyun halısı ben de düşünmüştüm de onun yerine anakucağı aldım çok kullanışlı hakkaten.
ebrucum maşallah canım alişe. bizim oğlan da 7yi geçti gidiyor haftaya kontrolümüz var bakalım ne olmuşuz.
basur arkadaşlar walla zor allah sağlık versin. ben yaşamadım şükür hatta doğumdan sonra 1 ay ishal gezmiştim.
mervecim kuşum geçmiş olsun kuzucuğun hastalanmış kıyamam. o kocanı de iki dep bizim için de...
özgem hayırlı olsun işe başladın canım.
oğlumun keyfi bugün pek yerindeydi şükürler olsun. öğlen emzirmeye gittim gülücükler saçtı özlemiş ağlattı beni kerata. gece uykumuzda düzenli şükür. saat 10-10,30 gibi derin uykuya dalıyor. 3 gibi uyanıyor sonra imam efendi sabah ezanına kalkıyor emip yatıyor yine. :)
meraba kızlar bugün dr kontrolüne gittik gelişimi iyiymiş allaha şükür fakat d vitamini verdiğim için dr çok kızdı bıngıldağının kemikleşip kapanmasına neden olabilir ve beyni büyüyemez dedi ayrıca bende peynir yoğurt ve süt fazla tüketmemeliymişim sütümün kalsiyum değeri yükselmemeliymiş bıngıldağın kapanmasına neden olabilirmiş 4 aylık olduktan sonra d vitamini verebilirsin dedi çok şaşırdım ayrıca sinir gelişimi için bi kaç masaj gösterdi kol ve bacaklarına yapılacakmış fakat 4 aydan önce kollarını genleşir gibi yukarıya kaldırmak ve sırtına masaj yapmak yasak ve 6 aydan önce oturtmak yasak dedi demetcim acaba isviçredeki dr lar d vitamini veriyorlarmı
canim okuddum sok oldum burda 14 gun sonra dvitamini veriyorlar ve ben veriyorum hergun 1 damla cayda veriyorum kalsiyum olayi cok onemli ben hergun yarim litre sut iciyorum ve peynir yogurt yiyorum 2 ay olmadanda 6kg di 63cm ve cok iyi oldugunu soyledi doktor masallah bol su ic 2 yumurtA yemeyide unutma masaj olayi cok sacmama geldi ilk dogdugu gunden itibaren burda masaj yapiyorlar bacaklara eller kollar sirt bel heryere yani canim senin dr biraz kacik herhalde kusura bakmada .
bahar zaten herbebekde olmuyormussssssssssss.
demetcim bunu pediatır dr umuz değil nevrotolog dr u yani beyin ve sinir hastalıkları dr u söyledi burda bebekleri 5 ayrı uzman dr her ay kontrol ediyo napacağımı şaşırdım yani pediatır öyle bişi söylememişti damlayı vermeye devam ediyimmi yoksa kesiyimmi şaşırdım kaldım şimdi bide almanyada arkadaş vardı onun dr u ne söyledi acaba
Sağol Tülaycım canım arkadaşım hatırlamışsın beni evet başladım bugün işe aslında erken çıkabilirdim genel müdür hadi git kızını özlemişsindir sen dedi ben istemedim daha ilk günden yelkenleri suya indirmeyeyim sürekli arayıp kontrol ediyorum zaten gayet iyiymiş. İlerde eve gitmem gereken bir durum olur izin istemek için yüzüm olsun.
canim okuddum sok oldum burda 14 gun sonra dvitamini veriyorlar ve ben veriyorum hergun 1 damla cayda veriyorum kalsiyum olayi cok onemli ben hergun yarim litre sut iciyorum ve peynir yogurt yiyorum 2 ay olmadanda 6kg di 63cm ve cok iyi oldugunu soyledi doktor masallah bol su ic 2 yumurtA yemeyide unutma masaj olayi cok sacmama geldi ilk dogdugu gunden itibaren burda masaj yapiyorlar bacaklara eller kollar sirt bel heryere yani canim senin dr biraz kacik herhalde kusura bakmada .
bahar zaten herbebekde olmuyormussssssssssss.
kızlar............cok uzgunum...bugun dorugun doktor kontrolu vardı.bu ay sadece 350 gr almıs(((( bı gerıleme oldugunu hıssetmıstım ama bu kadarını tahmın etmemeıstım.hemen mama baslamalıyız dedı.coooooooooook uzgunum.her ogunde en az 100 ml ıcmesı gerek dedı.3 saatte bır.oysa doruk 50 ıcıyo.gerısı zar zor.en sonuda kyafetlere zaten....yardım ıstıyorum sızden.ozellıkle hem mama hem sut veren arkadaslarımızdan.nasıl beslıyosunuz kızlar hangı mamayı kullanıyosunuz? aydınlatın benı nolur..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?