2009 Eylül Anneleri

Merhaba kızlar,

Bende bugün Özge gibi işe başlayanlardanım. Zor mu derseniz evet gün zor geçiyor açıkcası ilk gün diye sanırım çok işimde yok bu nedenle sıkılıyorum işim olsa böyle olmazdı(

Sabah 6:00'da kalktım sütümü sağdım 7:00'de kızımı uyandırıp içirdim 7:30'a kadar uyumadı nedense bugün ilk kez sanırım hissetti gideceğimi tatlım gülücükler saçtı resmen bana. 7:30dan sonra giyinmek için babasına pas ettim o uyuttu 8:00'de evden çıktım. Zor oldu hakikaten benim için.

Sizden naber umarım keyifler iidir herkesin.

canım bende yeni geldim yoksa hissetmezmiyim yokluğunu maşallah oğluşuna benim oğlanında uykusu düzelse bi sabah ezanı kalkmaya razıyım dün gece 4de geçti derin uykuya artık aspiratörde sökmüyo ya

canim okuddum sok oldum burda 14 gun sonra dvitamini veriyorlar ve ben veriyorum hergun 1 damla cayda veriyorum kalsiyum olayi cok onemli ben hergun yarim litre sut iciyorum ve peynir yogurt yiyorum 2 ay olmadanda 6kg di 63cm ve cok iyi oldugunu soyledi doktor masallah bol su ic 2 yumurtA yemeyide unutma masaj olayi cok sacmama geldi ilk dogdugu gunden itibaren burda masaj yapiyorlar bacaklara eller kollar sirt bel heryere yani canim senin dr biraz kacik herhalde kusura bakmada .

bahar zaten herbebekde olmuyormussssssssssss.

demetcim hoşgeldin hayatım. biz iyiyiz sen nassın? ecenin yazdıklarını okudun mu? bak kafam karıştı sen de bi fikir ver bakem ordakiler ne diyo?

demetcim bunu pediatır dr umuz değil nevrotolog dr u yani beyin ve sinir hastalıkları dr u söyledi burda bebekleri 5 ayrı uzman dr her ay kontrol ediyo napacağımı şaşırdım yani pediatır öyle bişi söylememişti damlayı vermeye devam ediyimmi yoksa kesiyimmi şaşırdım kaldım şimdi bide almanyada arkadaş vardı onun dr u ne söyledi acaba

biz de 15 günlükten beri d vitamini kullanıyoz. sütüm için ekstra hiçbirley yapmıyorum. korkudan da doğru düzgün beslenemiyorum açıkçası. allaha şükür sütüm yarıyor oğluma.

Sağol Tülaycım canım arkadaşım hatırlamışsın beni evet başladım bugün işe aslında erken çıkabilirdim genel müdür hadi git kızını özlemişsindir sen dedi ben istemedim daha ilk günden yelkenleri suya indirmeyeyim sürekli arayıp kontrol ediyorum zaten gayet iyiymiş. İlerde eve gitmem gereken bir durum olur izin istemek için yüzüm olsun.

ececim onemli olan pediatri ver damlayi canim .galiba ozgede kullaniyor almanyali.

ah canım arkadaşım. hayırlısı olsun. sen de katıldın aramıza demek. sen öğlen eve gidiyormusun canım?

demetcim bunu pediatır dr umuz değil nevrotolog dr u yani beyin ve sinir hastalıkları dr u söyledi burda bebekleri 5 ayrı uzman dr her ay kontrol ediyo napacağımı şaşırdım yani pediatır öyle bişi söylememişti damlayı vermeye devam ediyimmi yoksa kesiyimmi şaşırdım kaldım şimdi bide almanyada arkadaş vardı onun dr u ne söyledi acaba

ben devam ediyim o zaman ya of tıpda doğru bir değilmi bu dr lar niye başka başka kafamız karışıyo
dilekcim hayırlısıyla başlamışsın işine özlemişsindir kuzucuğunu

kızlar............cok uzgunum...bugun dorugun doktor kontrolu vardı.bu ay sadece 350 gr almıs (((( bı gerıleme oldugunu hıssetmıstım ama bu kadarını tahmın etmemeıstım.hemen mama baslamalıyız dedı.coooooooooook uzgunum.her ogunde en az 100 ml ıcmesı gerek dedı.3 saatte bır.oysa doruk 50 ıcıyo.gerısı zar zor.en sonuda kyafetlere zaten....yardım ıstıyorum sızden.ozellıkle hem mama hem sut veren arkadaslarımızdan.nasıl beslıyosunuz kızlar hangı mamayı kullanıyosunuz? aydınlatın benı nolur..........

sido üzülme arkadaşım, bir şekilde bizimkilerde büyüyecekler sonuçta. benimkide bir ara çok az emmeye başlamıştı hatta ağzına alıp uyuyodu bir dakka bile emmeden sonra istemiyordu. zorlasamda almıyordu bende emdiği kadarıyla verdim birde benimki emzikle uyuyo seninkide aynıysa dene... emzirdikten sonra direk ayağıma alıp sallamaya başlıyordum emziğini vermeden ağzına, sonra tam gözleri kendinden geçerken koluma alıp sallamaya devam ederek göğsümü veriyordum ağzına ve emmeye başlıyordu bir müddet öle gittik şimdi her zamankinden daha uzun emmek istiyo haatta iki göğsümle zor doyuyo artık... bide benimki 2 gün hiç emmemişti panik olmuştum bırakıyor di,ye... dene bakalım sende durum ne olacak

Oğlum 2 aylık oldu.ama bu aralar elini çok sık emiyor.mümkün olsa iki elini birden sokcak ağzına.acıktığından yapıyordur diye emzirmeye çalışıyorum.ama değil.huy edindi galiba.ne yapabilirim.sizce bu böyle devam eder mi?
ayrıca öksürmeye basladı bu aralar bu şekil sorun yasayan varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…