2009 Eylül Anneleri

slm kızlar bebeler ve sizler umarım iyisinizdir.dün başımızdan geçeni anlatıcam markete gitmiştik burasıda çok rüzgarlı oldugu için arabaya binerken Eylülün gözüne toz mu başka bişeymi kaçtı bilmiyorum bi anda çocuk gözlerini ovalamaya başladı açamıyo gölerini baktım bişeymi kaçtı die yok bişey,daha dikkatlı baktım gözünde bi çizik hemen burdaki özel göz merkezine gittik tabi mesai dışı oldugu için doktor yok hemen arattık özel olarak gözdoktoru geldi baktı...muayene etti çok şükür basit bi çizikmiş antibiyotiklı damla verdi bebeklerin korneası çok cabuk iyileşir dedi,korkulacak hiç bişi yok ama pazartesi tekrar kontrol edelim dedi..bugun baktım çok çok az yok denilecek kadar küçülmüş çizik...yarın kontrole gitcez..ama benim aklım çıktı bişi oldu diye ...allahım kimseyi evladıyla sınamasın çoook zor çoook rabbime çok şükür önemli bişey degilmiş...rabbim beterinden korusun herkesin evladını amin...

İyi geceler hatunlar....

Geçmiş olsun canım Allaha emanet çocuklarımız.
Koray ikinci dişini patlatacak ağzı burnu akıyor. Burda gök delindi resmen hertaraf sel su. Cumartesi Korayında dersi vardı. Giderken güneşle gittik dönerken canımızı eve zor attık yagmur bastırdı acayip bana acilen araba lazım Allahım duy sesimi.....
Dil gelişimlerinden bahsetmişsiniz yavruların. Dil gelişimini bizim kadar yakınen kimse takip etmiyordur sanırım. Korayın şuan söyleyebildiği kelimeleri yazıyorum: al, berr(ver), gel, ano(alo), abi, ebu, mama, dööö(dön). Kelimelere bakarsanız ne kdar değişik değil mi? Bu kelimeleri daha erken söylemesinin sebei gittiğimiz özel eğitim. Orada oyuncaklarla oynarken bunlar en çok kullanılan kelimeler ve hafızasına iyi yer etti.
2-3 ay içinde ameliyat konumuz netleşecek. Benim tahmini ameliyata gidecek gibiyiz. Daha kaliteli bir yaşam ve ileride sorunsuz bir hayat için ameliyata yönlendirileceğiz. Ameliyatımız kesinleşirse bize İzmir yolu görünüyor..

günaydın..bol gülücüklü yavrularımızın sağlığı sıhhati yerinde 1 hafta olsun..

Koray ikinci dişini patlatacak ağzı burnu akıyor. Burda gök delindi resmen hertaraf sel su. Cumartesi Korayında dersi vardı. Giderken güneşle gittik dönerken canımızı eve zor attık yagmur bastırdı acayip bana acilen araba lazım Allahım duy sesimi.....
Dil gelişimlerinden bahsetmişsiniz yavruların. Dil gelişimini bizim kadar yakınen kimse takip etmiyordur sanırım. Korayın şuan söyleyebildiği kelimeleri yazıyorum: al, berr(ver), gel, ano(alo), abi, ebu, mama, dööö(dön). Kelimelere bakarsanız ne kdar değişik değil mi? Bu kelimeleri daha erken söylemesinin sebei gittiğimiz özel eğitim. Orada oyuncaklarla oynarken bunlar en çok kullanılan kelimeler ve hafızasına iyi yer etti.
2-3 ay içinde ameliyat konumuz netleşecek. Benim tahmini ameliyata gidecek gibiyiz. Daha kaliteli bir yaşam ve ileride sorunsuz bir hayat için ameliyata yönlendirileceğiz. Ameliyatımız kesinleşirse bize İzmir yolu görünüyor..

Son düzenleme:
ebrucum hayırlısı olsun.elbette amelıyat olmak korayın yaşam kalitesini etkileyecekse ne mutlu çözümü olan bişey diye seviniyorum.

bizde cumartesi eymeni diş doktoruna götürdük dişlerini patlatamdı şişti uç kısmıda morardı diye doktor baktı masaj yapman lazım dişlerine günde 10 defa hızlansın eğer yine patlamazsa 10 gün sonra gel biz açalım orayı dedi..ama çok şükür bi tanesinin ucunun morluğu geçmiş..bitanesinde kaldı..ama eymen çok huysuzdu.gece 3,5 da kalktı 5,5 du uyudu ve 7 de uyandık .dün akşamda kayınvalidemler kaynım ve görümcem bize yemeğe gelmişlerdi..onun yorgunluğu birde eyymen üsütne eklendi allahtan bugün iş yok

selam kızlar. güzel bir hafta olsun hepimize. topiğimiz artık sessiz sakin.çoğu şey yüzeysel kalıyor. eski içten duygusal paylaşımlarımız kalmadı. ne oldu bize neden böyle dağıldık yüzeyselleştik ben mi çok karamsarım bilmiyorum.
mehtapçım çok çok geçmiş olsun insanın canı gidiyor walla bişey olacak diye.
ebrucum eğitim sonuç veriyor ne güzel canım ameliyat da eğer işe yarayacaksa çözümü var demektir. Allahım dermansız dert vermesin csnım

Allah dermansız dert vermesin ebru .eğer çok riskli değilse ameliya çokta korkulacak bişey değil artık hayatımızın her anı risklerle dolu sonuçta.Allah şifalar versin.

Geçmiş olsun canım. Çocuklarında işi zor be gülümm.
Amin canım. Hamdolsun.
Topik konusundaki yorumuna katılıyorum. Biz de gece Esrayla bir muhabbet bir muhabbet sorma gitsin!
Allah dermansız dert vermesin ebru .eğer çok riskli değilse ameliya çokta korkulacak bişey değil artık hayatımızın her anı risklerle dolu sonuçta.Allah şifalar versin.
Sağol canım. Doktorların kesin karar vermesini bekliyorum canım. Onlar ameliyat derlerse hemen ameliyat hazırlığına başlayacağız.

yok bahar gerceklten eskısı gibi değil. önceden burayı takip edicem derken iş yapamazdım. günde onlarca sayfa ılerlerdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…